• Gratis bezorgd & opgehaald in NL
 • Bij ons betaal je geen borg!
 • Klanten geven ons een 9.4!

Corona-proof Koningsdag Silent Disco event 27 april 2021


Koningsdag @home
Mis jij de de koningsdag evenementen ook zo? Gezellige podia in de binnenstad, toffe live bands en de kleedjesmarkt? Vier dit jaar koningsdag digitaal met behulp van onze Silent Disco sets.


Silent disco feest op Koningsdag
Met een silent disco set kun je conform de corona regels toch een leuk feestje organiseren, dit kan gewoon thuis met jouw familie of vrienden, maar natuurlijk ook met andere vrienden die thuis zitten.
Digitaal en veilig maar tegelijkertijd wel het gevoel van een écht feest.

Het begint met een Silent disco set
Huur een silent disco set via onze website. Klik als huurdatum aan, huren van 27 en huren tot 27 april.
Wij bezorgen de Silent Disco set samen met wat leuke party accessoires gratis bij je thuis op 22 of 23 april. 28 april halen we de silent disco set weer gratis bij je op. Voor een set van 10 silent disco koptelefoons + zender betaal je slechts 59 euro inclusief btw en inclusief bezorg en haalservice.

Op vrijdag 23 april plaatsen we hier op deze pagina de stream(s) zodat je samen met alle andere feestgangers digitaal kunt feesten met je Silent Disco set en de DJ's achter de draaitafels ziet staan.

https://www.twitch.tv/partydjfreek - (Live stream start 26 april op koningsnacht 20:00) Plug je Silent Disco Koptelefoons in en Go! • Silent disco/DJ

 • <- Klik op de button en bestel voor €59 een Silent Disco set met 10 koptelefoons.
  Vul als huurdatum in 27 tot 27 april, we bezorgen de silent disco set uiterlijk 26 april bij je thuis en halen deze 28 april weer op. Bezorg en haalservice is inbegrepen bij de prijs.


  Hoe maak je het feest compleet?
  Op Youtube en Facebook zijn er op Koningsdag veel toffe live streams van DJ's je kunt gratis naar de livestream kijken met één druk op de knop. Eenmaal ingelogd heb je de DJ in beeld en met de Silent Disco zender ingeprikt in jouw laptop is het net of je er zelf bij bent, de goede geluidskwaliteit van onze koptelefoons geeft je een echt feestgevoel.

  De week voor Koningsdag publiceren we op deze pagina de top 3 met live streams waar je op kunt klikken om een gezellige koningsdag en avond te beleven. Liever je eigen stream volgen, dat kan natuurlijk ook. Naar verwachting zullen enkele honderden DJ's op Koningsdag een livestream vanaf publiceren op Facebook.

  Toch een groter publiek? Dat kan (en mag) iedereen mag natuurlijk vanuit zijn eigen woonkamer, tuin of balkonnetje feesten. De zenders hebben 500 meter bereik dus je kunt de koptelefoons ook delen met je overburen of zelfs met de hele straat, mits iedereen natuurlijk lekker in zijn eigen tuin staat!  Heb je vragen over het organiseren van een tof corona-proof Silent Disco feest op Koningsdag, laat het ons weten we denken graag met je mee!
  Regelgeving tijdens Corona
  Al onze producten mag je gewoon gebruiken in corona tijd, houd echter wel rekening met de actuele regelgeving rondom het aantal aanwezigen.
  Alle bovenstaande activiteiten zijn zéér geschikt om binnen het eigen gezin of eigen huishouden te gebruiken of met één of twee vrienden.