• Gratis bezorgd & opgehaald in NL
  • Bij ons betaal je geen borg!
  • Klanten geven ons een 9.4!

Abraham of Sarah


Iemand 50 geworden? Huur een Sarah of Abraham pop!

Check gemakkelijk online de beschikbaarheid en bestel online! Je betaald bij ons géén borg en we komen de Sarah of Abraham gratis bij jouw thuis of op de locatie bezorgen.
De volgende dag halen we hem ook weer gratis op!

Kijk, das makkelijk huren!

Heb je vragen? Bel ons of stuur een chat berichtje!

Onze Sarah en Abraham worden altijd compleet geleverd met blower en is makkelijk en snel op te zetten!

 

64,00

2 dagen

49,00

1 dag

De Abraham opblaaspop, een echte eye-catcher om de 50 jarige mee te verrassen!

64,00

2 dagen

49,00

1 dag

Wil je een vriendin, collega of familielid verrassen op haar 50ste verjaardag? Huur dan nu de Sarah opblaaspop!

64,00

2 dagen

49,00

1 dag

De Halve Abraham opblaaspop, een echte eye-catcher om de 25 of 50 jarige mee te verrassen.

64,00

2 dagen

49,00

1 dag

Wil je iemand verrassen op haar 50ste of 25ste verjaardag met een humoristische ondertoon, dan is de halve Sarah een leuke Eye-cat...

Het opzetten van een Sarah- of Abraham Opblaaspop.
De Sarah of Abraham wordt geleverd inclusief opblaaspomp, deze is waterdicht en kan dus zelfs in de regen buiten blijven staan.
Het opzetten van de pop duurt ongeveer 5 minuten en is niet zwaar!

Is de pop zwaar en kan ik hem makkelijk zelf vervoeren.
De pop wordt geleverd in een kunststof krat van 40x60cm en past dus gemakkelijk op de bijrijdersstoel of achterbank van een kleine auto de pop weegt inclusief alle accessoires zo'n 7kg.

Waar komt de Sarah en Abraham vandaan?
Bij Verhuurwinkel.nl zullen inmiddels tienduizenden Nederlanders weten, maar waar komt de traditie nu precies vandaan?
De 50ste verjaardag is voor velen een bijzonder moment, veel mensen vieren dit dan ook uitbundig terwijl andere het onopgemerkt vorobij laten gaan. 

Het begint in de bijbel, vroeger was de leeftijdsverwachting natuurlijk iets anders dan nu, het was dus erg belangrijk om van de 50ste verjaardag een uitdrukking te maken: Sara zien. De herkomst hiervan stamt uit De Bijbel tenlosse is Sarah een Bijbels figuur die samen met haar man Abraham, één van de drie aartsvaders, op hoge leeftijd een zoon kreeg. Volgens de de overlevering bereikte hij de leetijd van 175 jaar en zijn vrouw Sara werd 'slechts' 127.  Dit vind je terug in de Bijbelpassage Johannes 8:57. Jezus raakte in een tempel in conclaaf met de Joden, die aan hem vroegen: "U bent nog geen vijftif en u zou Abraham gezien hebben." Jezus gaf hierop als antwoord: 'Waarachtig, ik verzeker u, van voordat Abraham er was, ik ben er.'

In eerste instantie bestond alleen de term Abraham, ook voor 50-jarige vrouwen, vanaf de tweede helft van de 20ste eeuw deed de uitdrukking 'Sarah zien' zijn intrede Sindsdien wordt voor het behalen van de 50ste leeftijd voor man of vrouw een verschillende gezegde gebruikt.