• Gratis bezorgd & opgehaald in NL
  • Bij ons betaal je geen borg!
  • Klanten geven ons een 9.4!

Corona-proof top 3 activiteiten december

Hoe maak je er ondanks corona toch een gezellige decembermaand van?

Wij hebben de 3 leukste verhuurartikelen met bijbehorende activiteit voor je op een rij gezet en helpen je ook nog eens op weg met een leuke Blackfriday korting!

1. Houdt een karaoke party met jouw gezin.
Met een karaoke set heb je al voor slechts €59 een fantastische avond, je sluit de karaoke set aan op jouw TV en reken maar dat je een fantastisch avond vullend programma hebt voor het gehele gezin.
In de karaoke module zitten 2300 ingebouwde songs en een aparte stick met 300 december hits.
Zoals je van ons gewend bent bezorgen we de karaoke set al een paar dagen voor de gebruiksdatum bij je thuis en halen we hem ook weer kosteloos op. 

2. Tover jouw woonkamer om tot thuis bioscoop.
Wie kijkt er in december geen decemberfilms, je hebt vast al eens naar Home alone of Alles is liefde gekeken? Hoe vet is dat op groot scherm? Al voor €39 euro tover je jouw woonkamer om tot bioscoop met een van onze professionele beamers. Sluit de beamer aan op je laptop, log in op je Netflix of Videoland account en zet een grote bak met popcorn klaar en jouw heuse thuis bioscoop is klaar.
Je kunt bij ons kiezen voor diverse beamers en welke beamer je ook kiest we brengen hem gratis bij je thuis en halen hem de eerstvolgende werkdag na gebruik weer gratis op. Advies nodig? Chat even vrijblijvend via onze website en we leggen je precies uit hoe alles werkt.

3. Knallend het nieuwe jaar in?
Ben jij ook zo'n fan van het 12 uurs momentje? Oliebollen, een glaasje bubbels en..... tjah vuurwerk mag niet meer. Gelukkig hebben wij allerlei toffe alternatieven. Zo kun je bijvoorbeeld het 12 uurs momentje knallend in gaan met een professioneel confetti kanon. Je huurt al een confetti kanon vanaf €29 euro en zo schiet je tóch nog iets af om 12 uur, het gebruik van ons confetti kanon is in tegenstelling tot vuurwerk gewoon toegestaan en bovenal een stuk veiliger. Heb je toch liever een straat vol met rook? Ook daar hebben we de perfecte oplossing voor. Met onze 1000 watt rookmachine inclusief vloeistof zet je tijdens de jaarwisseling de straat vol rook, zonder dat je vuurwerk gebruikt!

Bij Verhuurwinkel.nl is het de hele maand feest, we vieren Black Friday, Cyber Monday en plakken hier gewoon nog een paar dagen aan vast. Bestel vóór 3 december jouw feestartikelen en je krijgt de artikelen  automatisch 3 dagen voor de prijs van 1 dag, Je hoeft alleen in het opmerkingenveld bij je bestelling te zeggen "Blackfriday". 

Wil je onze artikelen liever voor iets anders gebruiken? Géén probleem, deze deal is van toepassing op het gehele assortiment voor elke bestelling die geplaatst wordt vóór  3 december.

Bekijk hier onder onze producten, vergeet niet in het opmerkingenveld te zetten "Blackfriday" edan mag je de materialen 3 dagen gebruiken voor de prijs van slechts één dag. Hulp of advies nodig? Klik rechts onder in beeld op de chat balk, en stel direct je vraag aan ons team!
  • Beamer huren
  • Karaoke sets
  • Special effects  • Regelgeving tijdens december 2021
    Al onze producten mag je gewoon gebruiken in corona tijd, ondanks het vuurwerk verbod is het afvuren van professionele confetti toegestaan. Houd echter wel rekening met de actuele regelgeving rondom het aantal aanwezigen.
    De hele straat uitnodigen voor het karaoke feestje raden we dan ook sterk af. Alle bovenstaande activiteiten zijn zéér geschikt om binnen het eigen gezin of eigen huishouden te gebruiken of met één of twee vrienden.