Over ons


Onze Missie

Verhuurwinkel.nl  wilt huren leuk en eenvoudig  maken voor de Nederlandse markt. Wij laten onze klanten zien hoe gemakkelijk het nieuwe “online huren”  is en dat er nog steeds een bedrijf is dat zich 100% inzet voor klanttevredenheid.

Wat onderscheid ons van andere verhuurbedrijven? Bezorging en retourneren en onze scherpe prijsstelling
Véél klanten betalen niet alleen erg veel huur, ze moeten gemiddeld ook 12 tot 17 km rijden om de materialen op te halen. De apparatuur laten bezorgen is vaak geen enkel probleem maar kost veelal meer dan de goederen die je huurt. Alleen bij ons worden je verhuurmaterialen gratis thuisbezorgd en opgehaald door de DHL. 


Wij houden van simpel en duidelijk
Veelal denk je de goedkoopste beamer of speaker te hebben gevonden maar zodra het product bijna besteld is loop je tegen een hoop onverwachte kosten op. Bij ons betaal je niks aan extra's! Onze prijzen zijn niet alleen inclusief verzenden en retour maar ook incl. btw en je betaalt bij ons zelfs géén borg. Ook zijn wij duidelijk in onze communicatie.

Bij ons is klantenservice ook écht service
Wij zijn allergisch voor 0900 nummers dus hebben dit voor onze klanten ook maar weggelaten. Omdat je doordeweeks werkt zijn we tot net na het eten (18:30) geopend, wel zo fijn! Ook hebben wij een chatfunctie waarmee je handig met ons kunt chatten als je vragen hebt. De drijvende kracht achter ons bedrijf zijn mensen, mensen die zelf ook wel eens iets huren of kopen.


Kijk ook op onze klantenservice pagina!


Snel en eenvoudig te reserveren!
Bij ons zie je gelijk of de producten op voorraad zijn en wat het je gaat kosten. Het huren van materiaal voor jouw feest of activiteit duurt gemiddeld 3 tot 5 minuten en je hoeft geen account aan te maken.

Wij werken informeel
Je bent bij ons geen klantnummer, met behulp van je naam kunnen wij je telefonisch helpen. Bij ons vind je het telefoonnummer overal op onze website, verstoppertje spelen met telefoonnummers is meer iets voor grote organisaties.

Toch nog vragen? Neem dan even een kijkje op onze Veel gestelde vragen pagina, stuur een chat berichtje of bel ons!