• Gratis bezorgd & opgehaald in NL
  • Bij ons betaal je geen borg!
  • Klanten geven ons een 9.4!

Wifi/hotspot router 4G

129,00

2 dagen

99,00

1 dag 

Wifi/hotspot router 4G
>
  • Wifi/hotspot router 4G
<

Omschrijving

Heb je tijdelijk internet nodig tijdens een verbouwing, op een feestlocatie of op een bouwlocatie? Huur een WiFi router, onbeperkt internet met 4G snelheid!

Anders dan wat je gewend bent bij andere aanbieders van mobiele data, ben je bij ons niet gebonden aan een databundel. Je hoeft je geen zorgen te maken over jouw data verbruik want je hebt onbeperkt data tot je beschikking. Je betaalt voor de periode dat je gebruik maakt van de router, niet voor de hoeveelheid data. 1 Gig, 2 Gig, 10 Gig, het zegt toch helemaal niets, wat kun je daar nou mee? Je hebt gewoon een bepaalde periode internet nodig. Daar kun je wat mee.

 

Het enige wat je nodig hebt is stroom!

Feitelijk hebben wij dé oplossing voor iedereen die onbezorgd gebruik wil kunnen maken van een goede internetverbinding, waar dan ook in Nederland. Flexibel in te zetten en geen restricties op data verbruik. 
De SIMs die wij gebruiken zijn 4G SIMs die de hoogst beschikbare datasnelheid bieden. De SIMs worden niet ‘geknepen’ (d.w.z. dat de datasnelheid verlaagd wordt) bij het bereiken van een bepaald data verbruik, noch zit er een data limiet op de SIMs. Zolang je de SIM gebruikt, heb je onbeperkt data tot je beschikking.

Een beoordeling toevoegen