• Gratis bezorgd & opgehaald in NL
  • Bij ons betaal je geen borg!
  • Klanten geven ons een 9.4!

Abraham Pop Huren

Abraham pop huren: Maak van je 50ste verjaardag een extra groot feest!

Wordt er in je omgeving binnenkort een man 50 jaar? Verras diegene op zijn 50 jarige verjaardag met een echte eyecatcher: een grote abraham opblaaspop. Zet deze persoon op deze bijzondere dag net even extra in het zonnetje met dit humoristische cadeau.

Bij Verhuurwinkel.nl check je gemakkelijk online de beschikbaarheid van de verschillende 50 jaar versiering. De opblaasartikelen zijn binnen enkele muisklikken te bestellen. Jouw voordeel is dat je geen borg hoeft te betalen wanneer wij de abraham pop gratis bij jouw thuis of op locatie bezorgen. De volgende dag wordt de pop weer netjes gratis opgehaald. 

Heb je vragen? Neem gerust contact met ons op! Stuur een e-mail naar info@verhuurwinkel.nl of gebruik de chat rechtsonderin. Daarnaast zijn wij elke werkdag tot 18:30 uur telefonisch bereikbaar op het nummer: 085-2500187.

 

63,70

2 dagen

49,00

1 dag

De Abraham opblaaspop, een echte eye-catcher om de 50 jarige mee te verrassen!

63,70

2 dagen

49,00

1 dag

De Halve Abraham opblaaspop, een echte eye-catcher om de 25 of 50 jarige mee te verrassen.

Opblaasbare Abraham pop huren

Een Abraham opblaaspop is een uniek cadeau voor een jarige 50'er. Een 50e verjaardag mag immers aan niemand voorbij gaan. De Abraham pop van Verhuurwinkel is geschikt voor in de tuin, op kantoor of een andere plaats waar de Abraham verrast kan worden!

Wanneer Verhuurwinkel de pop gratis bij de gewenste locatie heeft afgeleverd, hoef je enkel nog maar de stroom van de meegeleverde opblaaspomp in het stopcontact te stoppen en de pop is klaar om de jarige te verrassen. Met een hoogte van maar liefst 3,2 meter heeft de opblaaspop zeker een toegevoegde waarde voor dit feest!

Halve Abraham huren

Kan je niet wachten tot iemand 50 wordt of wil je iemand goed verrassen op zijn 25e verjaardag? Huur dan een halve Abraham! De halve Abraham is perfect voor 25e verjaardagen of voor 50e verjaardagen van mannen die zich nog 25 voelen. 

De halve Abraham is met 3,5 meter hoog een erg leuke toevoeging in de straat. Zo is de opblaaspop geschikt voor in de tuin of op een andere plaats waar de jarige verrast zal worden.

Abraham 50 jaar pop opzetten

De Abraham opblaaspoppen voor toekomstige 50'ers zijn eenvoudig binnen 5 minuten op te zetten. Door de meegeleverde opblaaspomp hoef je enkel nog een goede plek te vinden voor de pop en de stekker in het stopcontact te steken. We raden je aan om de pop met z’n tweeën op te zetten. Zijn de weersvoorspellingen regenachtig? Geen paniek! De opblaaspoppen van Verhuurwinkel beschikken over waterdichte opblaaspompen. 

Gewicht pop Abraham

De Abraham poppen wordt gratis geleverd in een kunststof krat van 40 x 60 cm en past gemakkelijk op de bijrijdersstoel of achterbank van een kleine auto. Het hele pakket weegt inclusief alle accessoires zo’n 7 kg. De pop is gemakkelijk te vervoeren, wanneer je bijvoorbeeld na levering de Abraham nog wilt verplaatsen naar een andere locatie. 

Waar komt ‘Abraham 50 pop’ vandaan?

Omdat de leeftijdsverwachting vroeger een stuk lager lag dan nu, was het belangrijk om van de vijftigste verjaardag een uitdrukking te maken: Abraham zien of Sarah zien. De herkomst van deze zegswijze stamt uit De Bijbel. 'Sara' is een Bijbels figuur die samen met haar man Abraham, één van de drie aartsvaders op hoge leeftijd een zoon kreeg. Hij bereikte volgens de overlevering de leeftijd van 175 jaar, terwijl zijn vrouw Sara 'maar' 127 jaar werd. 

De uitdrukking komt voor in de Bijbelpassage Johannes 8:57: Jezus raakte in een tempel in conclaaf met de Joden, die aan hem vroegen: "U bent nog geen vijftig en u zou Abraham gezien hebben." Jezus gaf hierop als antwoord: ‘Waarachtig, ik verzeker u, van voordat Abraham er was, ben ik er."

Wordt er binnenkort geen man, maar een vrouw 50 jaar? Verras dan deze dame met een opblaasbare Sarah pop voor de deur! Bekijk snel de mogelijkheden om een Sarah opblaaspop te huren.

 

Veelgestelde vragen over de Abraham opblaaspop

Hoe kan ik een Abraham opblaaspop huren?

Kies de gewenste Abraham opblaaspop. Selecteer daarna de gewenste ophaal- of bezorgingsdatum en geef aan tot wanneer je de Abraham pop wilt huren. Vul in de winkelmand de persoonsgegevens in en selecter de gewenste opties.

Wat zijn de afmetingen van de Abraham pop?

De Abraham poppen zijn circa 3 meter lang, waardoor ze een echte eye-catcher zijn. 

Voor hoelang kan ik de Abraham opblaaspop huren?

Je kunt zelf bepalen tot wanneer je de Abraham 50 pop wilt huren. In onze agenda kan je de beschikbaarheid van de Abraham opblaasbare poppen zien.

Hoe kan ik een opblaasbare Abraham opzetten?

Bij de opblaaspop zit een automatische, waterdichte opblaaspomp waarmee je de Abraham opblaaspop binnen 5 minuten opzet. Daarnaast wordt er standaard materiaal meegeleverd om de pop vast te zetten. Het is handiger om deze 50 jaar Abraham pop met twee personen op te zetten. 

Waarom zou ik een Abraham bestellen?  

Bij een abraham 50 pop huren van Verhuurwinkel betaal je géén borg en bezorgen wij de pop van Abraham gratis bij jouw thuis of op locatie. De volgende dag wordt de pop weer netjes gratis opgehaald.