• Gratis bezorgd & opgehaald in NL
  • Bij ons betaal je geen borg!
  • Klanten geven ons een 9.4!

Abraham Pop Huren

Abraham pop huren: Maak van je 50ste verjaardag een extra groot feest!

Wanneer iemand 50 jaar wordt kan je dat niet zomaar voorbij laten gaan. Deze mijlpaal is aanleiding voor een uitgebreid feest en verdient daarnaast de nodige extra aandacht. Zet deze persoon op deze bijzondere dag net even extra in het zonnetje met dit humoristische cadeau. Bereikt je vader, broer, partner, oom, collega, buurman, vriend of misschien jijzelf binnenkort de vijftig? Dan mag een opblaas Abraham pop niet ontbreken. Een Abraham huren kan bij Verhuurwinkel.nl online. In onze Abraham verhuur staan diverse opblaasbare poppen. Levering en ophalen van je huur Abraham pop doen we gratis en we vragen geen borg.

Bij Verhuurwinkel.nl check je gemakkelijk online de beschikbaarheid van de verschillende 50 jaar versiering. De opblaasartikelen zijn binnen enkele muisklikken te bestellen. Jouw voordeel is dat je geen borg hoeft te betalen wanneer wij de abraham pop gratis bij jouw thuis of op locatie bezorgen. De volgende dag wordt de pop weer netjes gratis opgehaald.

Abraham pop huren? Zo werkt dat!

Grote en kleine Abraham pop verhuur

De Abraham poppen in het aanbod hebben verschillende maten. Je kunt dus een kleine of grote Abraham pop huren voor diverse thema’s. Eenmaal opgeblazen is onze standaard Abraham opblaaspop 3,2 meter hoog. Als je dit exemplaar huurt ontvang je een hele pop. Het is echter ook mogelijk om een halve Abraham pop te huren. Die mag dan half zijn, maar is met een totale hoogte van 3,5 meter toch net wat groter. Onze kleine Abraham is de gebruikelijke pop voor een man die 50 jaar wordt. Een grotere halve Abraham huren gebeurt vaak als de 50-jarige zich nog jong voelt of bij iemand die 25 wordt.

 

Verhuur Abraham in de tuin of op de oprit

Een hele of halve Abraham pop is hoe dan ook een ware blikvanger. En die moet natuurlijk een opvallende plek krijgen. Doorgaans wordt de voortuin of oprit bij het huis van de jarige gekozen om de verhuur Abraham pop neer te zetten. Uiteraard is dit mede afhankelijk van de beschikbare ruimte. Als je een Abraham pop huren wilt voor een jarige collega is vrijwel altijd wel een plaatsje te vinden, bijvoorbeeld op het parkeerterrein. Omdat de opblaas Abraham van dun materiaal gemaakt is, moet je er op letten dat er geen puntige stenen of andere scherpe voorwerpen in de buurt zijn.

 

Compleet pakket bij huren Abraham

Bij een kleine of grote Abraham pop huren ontvang je een volledig pakket. Naast de verhuur Abraham bestaat dit uit een waterdichte pomp en accessoires om de pop mee vast te zetten. De pomp werkt automatisch en is eenvoudig te bedienen. Je hoeft alleen maar de slurf op de Abraham aan te sluiten en de stekker in het stopcontact te steken. Ga je een hele opblaas Abraham pop huren? Dan is ook een 50-jaarbord inbegrepen. Het opzetten van de pop is vijf minuten werk. We raden aan om dit met twee mensen te doen en tot een maximum van windkracht vijf.

 

Via Verhuurwinkel.nl een Abraham pop huren

Een Abraham huren doe je online. Kies de gewenste pop en geef de huurdag door. Naast Abraham verhuur hebben we ook een ruim assortiment andere feestartikelen voor 50 jarigen. Koop er bijvoorbeeld ballonnen of slingers bij. En natuurlijk kan je bij ons ook een Sarah pop huren. We leveren de Abraham of Sarah enkele dagen voor de opgegeven huurdatum in een handzame krat op locatie of bij een DHL-ServicePoint. Je betaalt maar voor één dag. Ophalen gebeurt op de eerstvolgende werkdag. Verhuurwinkel.nl maakt een Abraham pop huren dus extra gemakkelijk.

Beoordelingen

Perfecte service
E. Kloes
dinsdag 21 mei 2024

Heel goede service. De pop was er door Hemelvaart al extra vroeg (bijna een week van tevoren). Opzetten was een fluitje van een cent. En de reacties op de pop waren erg leuk. Aftuigen was ook weer binnen een paar minuten gedaan... heel fijn.
Pluspunten:Aanrader!
Verbeterpunten:

Locatie: Heemskerk, Noord-Holland

Super service
Inge Johansen
donderdag 18 april 2024

Levering op tijd, ook goede uitleg hoe en wat er qua zending zou gaan gebeuren.
Ook telefonisch contact was zeer fijn en goed.
Pluspunten:
Verbeterpunten:

Locatie: Uitgeest, Noord-Holland

Goed geregeld !!!
Linda Van der Meer
woensdag 3 april 2024

De pop was er ruim op tijd zoals afgesproken en weer netjes weer opgehaald zoals afgesproken. Makkelijk op te zetten !
Pluspunten:
Verbeterpunten:

Locatie: Den Haag, Zuid-Holland

Alle beoordelingen zien