• Gratis bezorgd & opgehaald in NL
  • Bij ons betaal je geen borg!
  • Klanten geven ons een 9.4!

Rookmachine huren

Voordelig een rookmachine huren?

Check gemakkelijk online de beschikbaarheid en bestel online! Je betaald bij ons géén borg en we komen de rookmachine gratis bij jouw thuis of op de locatie bezorgen. De volgende dag halen we hem ook weer gratis op! Kijk, das makkelijk huren!Het huren van een rookmachine kan in héél Nederland of je nu in Groningen, Middelburg, Amsterdam, Breda of Den-Haag woont.

 

50,70

2 dagen

39,00

1 dag

Een gewone rookmachine die óók nog een extra vlameffect heeft. Maakt het nét een beetje spannender..

50,70

2 dagen

39,00

1 dag

De rookmachine voor je kinderfeestje of andere simpele toepassingen.

58,50

2 dagen

45,00

1 dag

Een rookmachine waarmee je jouw ruimte snel met rook kunt vullen.

Ben je van plan een rookmachine te huren?

Wat is een rookmachine eigenlijk en hoe maakt een rookmachine rook, een rookmachine is niets anders dan een tank waar vloeistof (speciale rookvloeistof) in gaat. In de rookmachine zit een verwarm element die de vloeistof in rap tempo opwarmt en vervolgens verneveld, door de persmond blaast de rookmachine echte rook uit!

Is een rookmachine gevaarlijk?

Nee, er gaan veel fabeltjes de ronde over rookmachines, rook is niet gevaarlijk en niet schadelijk, ook krijg je het niet benauwd van rook in een ruimte het is niet voor niets dat rookmachines al jaren tijdens concerten, in discotheken en tijdens theatervoorstellingen worden gebruikt. De rookmachine met vlameffect is ook niet gevaarlijk de vlammen zijn natuurlijk niet écht maar ontstaan door 3 oranje lampjes die de rook kleuren waardoor het vanaf een afstandje een "vlam effect" geeft.

Blijft de rook laag boven de grond hangen?

Nee, helaas, dit zijn geen normale rookmachines maar Lowfoggers, een lowfogger heeft in tegenstelling tot de normale rookmachine naast het verwarmingsellement een koelruimt, hier wordt de rook middels droogijs gekoeld zodat deze voor 30 tot 60 seconden laag boven de grond blijft zweven, dit soort rookmachines verhuren wij niet. Het is lastig om aan zulke hoeveelheden ijs te komen en de apparaten zijn flink wat groter dan een normale rookmachine, daardoor kunnen onze klanten ze niet gemakkelijk even zelf ergens ophalen en zelf bedienen tijdens een feestje.

Waarvoor kan ik de rookmachine nog meer gebruiken?

Je zou natuurlijk alleen denken aan een discofeestje maar niets in minder waar, we verhuren de rookmachines ook voor videoclips, brandoefeningen, paardenschriktrainingen en zelfs voor het ontdekken van een lek, leiding of om te kijken of je kieren in het dak hebt, de rookmachine wordt dan voor de leiding gezet en bij lekage komen er pluilmpjes rook uit. Verder verhuren we veel rookmachines tijdens helloween en zijn er op 1 april altijd wel wat leuke grappen te bedenken met een rookmachine "Schat... dr komt allemaal rook uit de garage, volgens mij hebben we kortsluiting".

Welke rookmachine heb ik nodig?

Héél simpel, is je feestje thuis of in een kleine party tent of in een zaaltje met circa 25 personen, dan heb je aan de simpele rookmachines voldoende. Vind jouw feest zich plaats in een grote zaal, gymzaal, kantine of zelfs buiten dan heb je wél wat extra power nodig en kan je beter voor de 1000 watt rookmachine gaan.