• Gratis bezorgd & opgehaald in NL
  • Bij ons betaal je geen borg!
  • Klanten geven ons een 9.4!

Rookmachine huren

Rookmachine huren voor een heldere prijs

Een rookmachine of hazer is een mooi special effect om een extra tintje te geven aan een feest, bedrijfsavond of ander evenement. Rookmachines zorgen voor sfeer en laten de licht- of lasershow optimaal tot zijn recht komen. Als bijkomend voordeel verhult de geur van de rook ook onaangename luchtjes op de dansvloer, zoals zweet. Voor een huur rookmachine kom je naar Verhuurwinkel.nl. Op onze website kun je gemakkelijk een hazer huren met duidelijke voorwaarden en dus zonder rookgordijn van verborgen kosten. Bezorgen en ophalen zijn namelijk bij de prijs inbegrepen en we doen niet aan borg.

Rookmachine huren? Zo werkt dat!

Rookmachine verhuur met gevarieerd aanbod

Bij het huren van een rookmachine heb je de keuze uit diverse apparaten. Welke je nodig hebt is afhankelijk van een aantal factoren. De belangrijkste daarvan is de grootte van de ruimte. Organiseer je een discofeest of dance-event in een zaal of bedrijfskantine? Dan hebben wij daarvoor een rookmachine te huur van 1000 watt met een opbrengst van 120 kubieke meter rook per minuut. Een basis huur rookmachine is meer geschikt voor kleinere ruimtes of als podiumeffect, bijvoorbeeld bij livemuziek en theatervoorstellingen. De hoeveelheid rook die dit apparaat per minuut produceert bedraagt 75 kubieke meter. Zo kun je altijd een rookmachine huren met de juiste specificaties voor jouw evenement.

Rookkanon huren voorzien van led lichteffect

Als je er een extra spectaculaire show van wil maken, is een rookmachine met lichteffect aan te raden. Deze heeft drie rode leds, waardoor het lijkt alsof de hazer vlammen werpt. Om de vlammen beter te laten uitkomen, kan je het apparaat enigszins achterover hellen en als verticale rookmachine gebruiken. Het vlammeneffect is dan vergelijkbaar met de pluimen die een rookkanon met een CO2 effect omhoog schiet. De ledlampjes op onze verticale rookmachines zijn optioneel in te schakelen via een knop aan de achterzijde. Een rookapparaat huren met een vlamoptie betekent dus dat je de beschikking hebt over een hazer met een dubbele functie. De rookopbrengst is hetzelfde als die van de basisrookmachine. Overigens creëren onze apparaten geen laaghangende rook, maar verspreidt de nevel zich door de ruimte waar het vervolgens blijft hangen.

Compleet pakket bij rookmachines huren

Bij Verhuurwinkel.nl ontvang je altijd een huur rookmachine die je direct kunt gebruiken, ongeacht welke je reserveert. Zo worden ze geleverd met een volle flacon rookvloeistof. Afhankelijk van de capaciteit van de machine is een volle tank goed voor vijf tot zes uur. Desgewenst kun je extra rookvloeistof bij de hazer huren. Alle exemplaren werken op elektriciteit, dus zorg ervoor dat je een stekkerdoos of stopcontact in de buurt hebt. Een rookmachine op accu huren is helaas niet mogelijk. Na het aansluiten moet het apparaat eerst enkele minuten opwarmen. Om het rookeffect te activeren is aan elke verhuur rookmachine een afstandbediening bevestigd met een kabel van drie meter. Het lampje op de afstandsbediening geeft aan wanneer het rookkanon gereed is.

Rookmachine huren doe je online

Een kleine of grote rookmachine of rookmachine met lichteffect huren kan op de site. Het advies aan onze klanten is om daarmee niet te lang te wachten. Door bijvoorbeeld minimaal 30 dagen voor je evenement te reserveren weet je zeker dat je de juiste hazer huren kunt. Levering geschiedt een paar dagen van tevoren. Wij gebruiken daarvoor het opgegeven adres of een DHL-ServicePoint. Je betaalt uiteraard slechts voor één dag. Wil je hulp bij een rookmachine huren of heb je vragen? Dan kun je geheel vrijblijvend contact met ons opnemen.

Beoordelingen

Top geregeld ik ben er erg tevreden, ruim paar dagen eerder gekregen op uit te testen, alles werkte naar behoren, ik raad iedereen aan om daar te huren 👍
Muammer Ozyurek
donderdag 16 mei 2024

Top geregeld ik ben er erg tevreden, ruim paar dagen eerder gekregen op uit te testen, alles werkte naar behoren, ik raad iedereen aan om daar te huren 👍
Pluspunten:
Verbeterpunten:

Locatie: Elst, Gelderland

Goed geregeld.
Johan tip
vrijdag 22 maart 2024

machine deed precies zoals omschreven. goede oefening kunnen draaien. breng en haal service was goed geregeld.
Pluspunten:
Verbeterpunten:

Locatie: Wijk bij Duurstede, Utrecht

Helemaal goed!
Inge R.
woensdag 12 juli 2023

Hele goede service, alle vragen over het gebruik van de low-fogger zijn vriendelijk en helder beantwoord. Omdat ik dit apparaat voor het eerst gebruikte was die begeleiding erg fijn. Ook de breng- en haalservice is top.
Pluspunten:Goede instructies,breng- en haalservice,vriendelijke en behulpzame service
Verbeterpunten:zou het niet weten!

Locatie: Leiden, Zuid-Holland

Alle beoordelingen zien