• Gratis bezorgd & opgehaald in NL
  • Bij ons betaal je geen borg!
  • Klanten geven ons een 9.4!

Gender reveal pakket huren

Confetti kanon huren voor jouw gender reveal party?

Bij Verhuurwinkel huur je alles om voor een spectaculaire gender reveal, handen boven de rode afvuur knop en samen aftellen maar! Onze kanonnen zijn eenvoudig in gebruik en gemakkelijk aan te sluiten. 
De sets worden gratis 2 of 3 werkdagen voor jouw gender reveal  kosteloos aan huis bezorgd en de werkdag na de reveal party weer bij je opgehaald.


✓ Het gender reveal pakket wordt gratis bezorgd en weer opgehaald in héél Nederland
✓ Scherpste prijzen van Nederland en je betaalt géén borg
✓ Onze blauwe en roze confetti is biologisch afbreekbaar en dus geschikt voor buiten gebruik.
✓ Je kunt niet aan de buitenkant van de confetti buizen zien welke kleur er in zit, zo kun je het altijd geheim houden.

10 unieke gender reveal ideeën: van confetti tot creatieve verrassingen

Het plannen van een gender reveal party is een spannende manier voor aanstaande ouders om het geslacht van hun baby te onthullen. Met zoveel creatieve mogelijkheden kan het moeilijk zijn om te kiezen. Daarom hebben we 10 unieke en inspirerende ideeën samengesteld om je feest onvergetelijk te maken.

Unieke gender reveal ideeën met onze confetti kanonnen

Een gender reveal feest is een magisch moment voor aanstaande ouders en hun dierbaren. Met onze confetti kanonnen breng je deze viering naar een hoger niveau. Hier zijn enkele creatieve manieren om onze producten te gebruiken.

  • Fotomoment: maak van de reveal een fotowaardig moment. Onze confetti kanonnen zorgen voor een kleurrijke achtergrond, perfect voor die eerste Instagram foto van je onthulling.
  • Het hele gezin betrekken: laat oudere broers en zussen de kanonnen afvuren. Dit maakt het een familiegebeuren en geeft hen een speciale rol in de onthulling.
  • Tijdscapsule idee: combineer de gender reveal met het begraven van een tijdscapsule. Stop een foto van de confetti explosie in de capsule als herinnering aan dit bijzondere moment.

Door deze ideeën te integreren, creëer je niet alleen een onvergetelijk evenement, maar benut je ook onze confetti kanonnen optimaal.

Beoordelingen

Super Fantastisch
Samer Bazy
woensdag 21 februari 2024

Super vriendelijke dame aan de telefoon die heel goed helpt met de bestelling. Denkt goed mee en neemt geen risico door op last minute iets te bestellen, maar doet dat zeker 3 dagen van te voren versturen zodat ze er zeker van is dat het product op tijd binnen is.
Product zoals verwacht en nog beter ook.
Pluspunten:alles was goed
Verbeterpunten:Geen

Locatie: Almere, Flevoland

Top service
Kim Snoeks
donderdag 8 februari 2024

Alles tot in de puntjes verzorgd. Hadden een gender reveal met het geheim pakket. Alles was netjes afgeplakt en de juiste kleur zat erbij. Ook zat er een duidelijke gebruiksaanwijzing bij en zelfs een retourlabel!
Pluspunten:
Verbeterpunten:

Locatie: Valkenswaard, Noord-Brabant

Een dikke 10
Sharon Lagcher
woensdag 24 januari 2024

Wij werden een week voor onze gender reveal gebeld door de verhuurwinkel, met de vraag het kannon eerder gebracht kon worden. Dit omdat het weers voorspelling niet best was voor de week erop. Er zou een flinke storm en sneeuw komen. Ze hebben het kannon een week eerder gebracht dat koste ons niks werd netjes afgeleverd met de juiste informatie en uitleg. Wij hebben een top gender reveal gehad. En raad iedereen verhuurwinkel aan. Zelfs als je vragen hebt kan je altijd bellen en ze nemen echt de tijd voor je.
Pluspunten:perfect was Alles
Verbeterpunten:Geen

Locatie: Almere, Flevoland

Alle beoordelingen zien