• Gratis bezorgd & opgehaald in NL
  • Bij ons betaal je geen borg!
  • Klanten geven ons een 9.4!

Gender reveal pakket huren

Confetti kanon huren voor jouw gender reveal party?

Bij Verhuurwinkel huur je alles om voor een spectaculaire gender reveal, handen boven de rode afvuur knop en samen aftellen maar! Onze kanonnen zijn eenvoudig in gebruik en gemakkelijk aan te sluiten. 
De sets worden gratis 2 of 3 werkdagen voor jouw gender reveal  kosteloos aan huis bezorgd en de werkdag na de reveal party weer bij je opgehaald.


✓ Het gender reveal pakket wordt gratis bezorgd en weer opgehaald in héél Nederland
✓ Scherpste prijzen van Nederland en je betaalt géén borg
✓ Onze blauwe en roze confetti is biologisch afbreekbaar en dus geschikt voor buiten gebruik.
✓ Je kunt niet aan de buitenkant van de confetti buizen zien welke kleur er in zit, zo kun je het altijd geheim houden.

10 unieke gender reveal ideeën: van confetti tot creatieve verrassingen

Het plannen van een gender reveal party is een spannende manier voor aanstaande ouders om het geslacht van hun baby te onthullen. Met zoveel creatieve mogelijkheden kan het moeilijk zijn om te kiezen. Daarom hebben we 10 unieke en inspirerende ideeën samengesteld om je feest onvergetelijk te maken.

Unieke gender reveal ideeën met onze confetti kanonnen

Een gender reveal feest is een magisch moment voor aanstaande ouders en hun dierbaren. Met onze confetti kanonnen breng je deze viering naar een hoger niveau. Hier zijn enkele creatieve manieren om onze producten te gebruiken.

  • Fotomoment: maak van de reveal een fotowaardig moment. Onze confetti kanonnen zorgen voor een kleurrijke achtergrond, perfect voor die eerste Instagram foto van je onthulling.
  • Het hele gezin betrekken: laat oudere broers en zussen de kanonnen afvuren. Dit maakt het een familiegebeuren en geeft hen een speciale rol in de onthulling.
  • Tijdscapsule idee: combineer de gender reveal met het begraven van een tijdscapsule. Stop een foto van de confetti explosie in de capsule als herinnering aan dit bijzondere moment.

Door deze ideeën te integreren, creëer je niet alleen een onvergetelijk evenement, maar benut je ook onze confetti kanonnen optimaal.

Beoordelingen

Goede service pakket kwam ruim optijd binnen
chris vuik
donderdag 20 juni 2024

goed optijd bezorgd en werd weer netjes thuis opgehaald
Pluspunten:
Verbeterpunten:

Locatie: Bergschenhoek, Zuid-Holland

In één woord Top!!
Petra de Wilde
dinsdag 11 juni 2024

Door de goede recensies, heb ik de complete confetti shooter besteld, de volgende dag werd deze keurig bezorgd terwijl ik deze pas in het weekend nodig had, duidelijke omschrijving erbij en aansluiten was heel makkelijk. Voor de aanstaande ouders was het een super mooie gender reveal, veel confetti en iedereen vond het prachtig...
Pluspunten:Duidelijke omschrijving
Veel confetti
Goed geregeld qua bezorging en ophalen
Verbeterpunten:

Locatie: Enschede, Overijssel

AANRADER!
Gitta Moreels
dinsdag 28 mei 2024

Het gender reveal confetti kanon was fantastisch! Het werd tijdig geleverd, met duidelijke instructies, het was eenvoudig te installeren. En het resultaat en effect was echt zeer mooi. Ik kan jullie bedrijf echt aan iedereen aanraden!
Pluspunten:- Eenvoudig te bestellen - goede levering - makkelijke installatie - top resultaat - en zeker ook de discretie waarmee wordt omgegaan met het doorgeven welke nummer voor een jongen en welk nummer voor een meisje is.
Verbeterpunten:

Locatie: Pulderbos, Antwerpen

Alle beoordelingen zien