• Gratis bezorgd & opgehaald in NL
  • Bij ons betaal je geen borg!
  • Klanten geven ons een 9.4!

Skytube huren

Skytube huren om een activiteit te promoten

Skytubes zijn ideaal om de aandacht op je bedrijf, winkel of school te vestigen. Deze bewegende flexibele kokers vormen een echte eye-catcher in het straatbeeld. En doordat skytubes metershoog zijn kunnen mensen ze al van ver zien. Heb je een open dag, productactie, opening, jubileum of ander evenement dat om kleurrijke blikvangers vraagt? Dan vind je bij Verhuurwinkel.nl een mooi assortiment met skytube verhuur. Je betaalt bij ons geen borg en het bezorgen en weer ophalen van de huurskytubes kost je ook al niets!

 

Skytubes huren voor een feestelijk tintje

Een skytube huren gebeurt om diverse redenen. Wapperende skytubes in een winkelstraat, op een plein of op een parkeerterrein zorgen er in de eerste plaats voor dat je extra goed opvalt. Ze maken aan iedereen duidelijk is dat er iets bijzonders gaande is en wekken bij voorbijgangers vaak spontaan interesse op. Voor mensen die reeds bekend zijn met jouw activiteit en ernaartoe onderweg zijn fungeren ze als handig herkenningspunt. Een ander voordeel is dat je met skytubes een feestelijk effect kunt creëren. Het huren van meerdere skytubes is dan ook een uitstekende manier om je evenement een vrolijke sfeer te geven. Wij hebben skytubes te huur in verschillende kleuren, met keuze uit blauw, geel, groen en rood. De skytubes zijn zes meter hoog.
 

Een sky tube huren en opzetten

Het plaatsen van een huurskytube is eenvoudig en doe je in een paar minuten. De skytubes zijn aan de onder- en bovenkant open. Onderaan plaats je een blower om lucht door een skytube te blazen. Hierdoor komt hij in beweging. De blower bevestig je door middel van klittenband aan de skytube. Hou er bij skytubes huren rekening mee dat je voor de blowers stroompunten van 950 watt nodig hebt. Reguliere stopcontacten zijn dus niet geschikt. Om de skytubes ook ‘s morgens vroeg of ‘s avonds te laten opvallen, kun je er desgewenst verlichting bij huren. Belangrijk om te weten is dat een skytube niet bestand is tegen water, regen en sneeuw. Of je er nu wel of geen lampen bij gebruikt.
 

Skytube huren extra voordelig via Verhuurwinkel.nl

Binnenkort een of meer skytubes huren? Bij Verhuurwinkel.nl profiteer je van aantrekkelijke prijzen, duidelijke afspraken en een team dat meedenkt. In onze skytube verhuur vermelden we altijd de prijs die jij betaalt. Er komt dus geen btw bij en wij verrassen je bij het reserveren ook niet met andere verborgen kosten. Sterker nog: je ontvangt de huurskytubes een paar dagen voor de afgesproken huurdatum, terwijl we maar één dag in rekening brengen. Vanzelfsprekend mag je ze ook op de andere dagen gewoon gebruiken. Het bezorgen kan op locatie of bij een DHL-ServicePoint. De skytubes worden de eerstvolgende werkdag weer opgehaald. Neem contact met ons op als je vragen hebt of nadere informatie wilt over een sky tube huren.
 

Beoordelingen

Goede service
Debbie Jaspers
maandag 26 februari 2024

Alles netjes bezorgd en weer opgehaald. Top geregeld!
Pluspunten:
Verbeterpunten:

Locatie: Heerhugowaard, Noord-Holland

Erg prettig contact, goede service
Wendy G
donderdag 5 mei 2022

Bedankt erg fijne mensen denken mee
Pluspunten:
Verbeterpunten:

Locatie: Boxmeer, Noord-Brabant

Super geregeld!
Eline Kool
vrijdag 10 april 2020

Alles werd ruim van tevoren bezorgd met een duidelijke beschrijving erbij.
Na afloop werd alles weer netjes opgehaald.
Pluspunten:
Verbeterpunten:

Locatie: Stolwijk, Zuid-Holland