• Gratis bezorgd & opgehaald in NL
  • Bij ons betaal je geen borg!
  • Klanten geven ons een 9.4!

Skytube huren

Voordelig een skytube huren?

Check gemakkelijk online de beschikbaarheid kies in het winkelwagentje de juiste kleur en bestel online! Je betaalt bij ons géén borg en we komen de Skytube(s) gratis bij jouw thuis of op de de vestiging waar de activiteit plaatsvind bezorgen.

Benieuwd hoe het bezorgen, retourneren en het bestellen werkt? Bekijk alle informatie hier: Gratis bezorg en haalservice

76,70

2 dagen

59,00

1 dag

Wil je wat extra aandacht trekken? Zet onze rode skytube neer! Skytubes hebben optioneel verlichting.

76,70

2 dagen

59,00

1 dag

Wil je wat extra aandacht trekken? Zet onze gele skytube neer! Skytubes hebben optioneel verlichting.

76,70

2 dagen

59,00

1 dag

Wil je wat extra aandacht trekken? Zet onze blauwe skytube neer! Skytubes hebben optioneel verlichting.

76,70

2 dagen

59,00

1 dag

Wil je wat extra aandacht trekken? Zet onze groene skytube neer! Skytubes hebben optioneel verlichting.

Skytube huren?

Met een skytube trek je de aandacht van een groot publiek, op een parkeerterrein of voor de deur van jouw school of bedrijfspand. Door de ruim 6 meter in de wind wapperende tube ziet iedereen waar het evenement, de open-dag of andere activiteit zich afspeeld.
Ook in een drukke winkelstraat is de skytube ideaal om jouw winkel extra te laten opvallen tijdens de uitverkoop of sale.

Wat is het verschil tussen een Skytube en een Skydancer?

Wij verhuren skytubes, géén skydancers, Het verschil is dat een Skydancer een niet alleen bestaat uit een wapperende buis maar ook uit twee armen en vaak een gezichtje. Ze zijn wat kinderlijker en nemen flink wat meer ruimte in beslag. Erg leuk voor een kinder of spelmiddag of voor naast een springkussen maar omdat wij veel zakelijke klanten hebben verhuren wij dus enkel de Skytube.

Hoe werkt een Skytube?

Een skytube bestaat ui de hoes waar lucht doorheen wordt geblazen en de blower, de blower gebruikt 950 watt stroom, dit is belangrijk om te weten want je kunt er dus geen 8 op één huis tuin en keuken stopcontact aansluiten. Als de hoes met klitterband is bevestigd zet je de blower aan en klaar is kees, het klaarzetten van een skytube is gemakkelijk en kost maar 1 minuutje van je tijd.