• Gratis bezorgd & opgehaald in NL
  • Bij ons betaal je geen borg!
  • Klanten geven ons een 9.4!

VR Bril huren

VR Bril huren voor een onvergetelijke ervaring

Altijd al een kijkje willen nemen in de virtuele wereld? Met virtual reality brillen huren van Verhuurwinkel.nl haal je de VR-wereld letterlijk in huis. En we maken het extra aantrekkelijk voor je. Bij ons VR brillen huren betekent namelijk dat er geen kosten bijkomen voor het bezorgen en ophalen.


✓ Alleen of met een groep te gebruiken
✓ Uit te breiden met een Chromecast zodat de rest kan meekijken op jouw TV
✓ Je pakket wordt 2/3 dagen voor het feest bezorgd zonder extra (huur)kosten
✓ Voldoende aanbod in spellen
✓ Voor jong en oud


Virtual reality bril huren met levensechte computersimulaties

Een VR bril huren is een fantastische manier om een andere wereld binnen te stappen. De bril laat je een gesimuleerde schijnwerkelijkheid in spelvorm zien, die niet van echt is te onderscheiden. Als je voor je vrienden of familie een bijzondere avond wilt organiseren, is een VR bril huren thuis dan ook een goed idee. Een bril huren voor jezelf alleen is natuurlijk eveneens mogelijk. Zo kun je VR ervaren in de vertrouwde omgeving van je woonkamer.

VR bril huren voor een kinderfeestje

Er zijn VR-spellen voor alle leeftijden. Dat maakt de virtuele wereld bij uitstek geschikt voor kinderen, mits ze niet al te jong zijn. Met een VR kinderfeestje zorg je voor een indrukwekkend verjaardagspartijtje of unieke speelmiddag.

VR brillen huren inclusief VR-games

Om de virtual reality te beleven is een VR-bril huren genoeg. De spellen staan op de bril, dus een laptop, smartphone of pc is niet nodig. Je kunt het best beginnen met de First Steps-game, zodat je gewend raakt aan de VR-wereld. Heb je de ins en outs eenmaal onder de knie, dan zal dat het verdere spelplezier aanmerkelijk verhogen. Bij een virtual reality bril huren krijg je race- en rollercoaster-games, stress- en behendigheidsspellen, shootergames en nog veel meer. Lees snel verder welke VR spellen zijn inbegrepen.

Wat ontvang je bij VR bril huren thuis?

Een standaard VR headset bestaat uit één virtual reality bril, een hygiënemasker, twee controllers met reservebatterijen en een voedingskabel om de bril op te laden. Vanzelfsprekend heeft de VR bril bij ontvangst een volle batterij. Deze gaat twee tot drie uur mee. De controllers dienen onder andere om dingen op te pakken. Wij raden aan om één bril voor vier tot acht personen te gebruiken. Je kunt ook een set van twee brillen huren. Een of meer van deze VR brillen sets zijn handig als je met een grotere groep bent of als je een multiplayer VR-game wilt spelen.

Virtual reality brillen huren en live meekijken

Om het extra leuk te maken kan je een Google Chromecast bij je VR bril huren. De Chromecast sluit je met een HDMI-kabel aan op een televisie of beamer. De beelden die de VR-speler op dat moment ziet worden dan daarop weergegeven. Hou er wel rekening mee dat je voor dit apparaatje de Google Home-app én een wifi-netwerk nodig hebt. Ook zonder Chromecast is voor de beste ervaring bij een VR bril huren thuis of elders wifi trouwens noodzakelijk.

VR bril huren België en Nederland

VR bril huren voor een kinderfeestje, avondje met vrienden of voor een andere gelegenheid? Reserveer online via Verhuurwinkel.nl en het komt voor elkaar. De VR-huurbrillen worden enkele dagen van tevoren bezorgd en de eerstvolgende werkdag opgehaald. Je kunt bij ons vanuit heel Nederland en België VR brillen huren.

Liever een andere acitiviteit organiseren? Bij Verhuurwinkel.nl kan je ook eenvoudig een silent disco huren, paintball huren, lasergame huren, karaoke huren en nog zo veel meer. Ontdek snel ons overige verhuurassortiment!

Beoordelingen

Super service
Yvonne K.B.
dinsdag 20 juni 2023

Ruim op tijd geleverd , wat fijn was om alvast even goed te kunnen 'oefenen' voor de dag zelf .
Hebben regelmatig een beroep 'moeten' doen op de expertise van de afdeling Support , en dit was absoluut geen probleem ; ze namen de tijd voor ons en hadden geduld , wat soms wel nodig was ;)
Pluspunten:Super goede Afdeling Support ; goed en lang bereikbaar.
Verbeterpunten:Betere uitleg ingebruikname Chrome-cast

Locatie: Eindhoven, Noord-Brabant

Snel geleverd en duidelijke uitleg
René Delreu
vrijdag 7 april 2023

Alles ruim op tijd geleverd en werkte perfect.
Pluspunten:
Verbeterpunten:Geen

Locatie: Bergeijk, Noord-Brabant

Leuke activiteit
George Devito
donderdag 9 februari 2023

Met een vriendenweekendje wilde we een activiteit gaan doen, ons leek een vr bril huren een leuke toevoeging. Dit was zeker het geval. We hebben met de groep een activiteit gedaan, maar het was ook leuk om alleen een spelletje te spelen. Het werd optidj bezorgd en kon na het weekend weer terug.
Pluspunten:Levering,Genoeg spellen
Verbeterpunten:

Locatie: Hoeven, Noord-Brabant