• Gratis bezorgd & opgehaald in NL
  • Bij ons betaal je geen borg!
  • Klanten geven ons een 9.4!

VR Bril huren

VR Bril huren voor een onvergetelijke ervaring

Altijd al een kijkje willen nemen in de virtuele wereld? Met virtual reality brillen huren van Verhuurwinkel.nl haal je de VR-wereld letterlijk in huis. En we maken het extra aantrekkelijk voor je. Bij ons VR brillen huren betekent namelijk dat er geen kosten bijkomen voor het bezorgen en ophalen.


✓ Alleen of met een groep te gebruiken
✓ Uit te breiden met een Chromecast zodat de rest kan meekijken op jouw TV
✓ Je pakket wordt 2/3 dagen voor het feest bezorgd zonder extra (huur)kosten
✓ Voldoende aanbod in spellen
✓ Voor jong en oud

Virtual reality bril huren met levensechte computersimulaties

Een VR bril huren is een fantastische manier om een andere wereld binnen te stappen. De bril laat je een gesimuleerde schijnwerkelijkheid in spelvorm zien, die niet van echt is te onderscheiden. Als je voor je vrienden of familie een bijzondere avond wilt organiseren, is een VR bril huren thuis dan ook een goed idee. Een bril huren voor jezelf alleen is natuurlijk eveneens mogelijk. Zo kun je VR ervaren in de vertrouwde omgeving van je woonkamer.

VR bril huren voor een kinderfeestje

Er zijn VR-spellen voor alle leeftijden. Dat maakt de virtuele wereld bij uitstek geschikt voor kinderen, mits ze niet al te jong zijn. Met een VR kinderfeestje zorg je voor een indrukwekkend verjaardagspartijtje of unieke speelmiddag.

VR brillen huren inclusief VR-games

Om de virtual reality te beleven is een VR-bril huren genoeg. De spellen staan op de bril, dus een laptop, smartphone of pc is niet nodig. Je kunt het best beginnen met de First Steps-game, zodat je gewend raakt aan de VR-wereld. Heb je de ins en outs eenmaal onder de knie, dan zal dat het verdere spelplezier aanmerkelijk verhogen. Bij een virtual reality bril huren krijg je race- en rollercoaster-games, stress- en behendigheidsspellen, shootergames en nog veel meer. Lees snel verder welke VR spellen zijn inbegrepen.

Wat ontvang je bij VR bril huren thuis?

Een standaard VR headset bestaat uit één virtual reality bril, een hygiënemasker, twee controllers met reservebatterijen en een voedingskabel om de bril op te laden. Vanzelfsprekend heeft de VR bril bij ontvangst een volle batterij. Deze gaat twee tot drie uur mee. De controllers dienen onder andere om dingen op te pakken. Wij raden aan om één bril voor vier tot acht personen te gebruiken. Je kunt ook een set van twee brillen huren. Een of meer van deze VR brillen sets zijn handig als je met een grotere groep bent of als je een multiplayer VR-game wilt spelen.

Virtual reality brillen huren en live meekijken

Om het extra leuk te maken kan je een Google Chromecast bij je VR bril huren. De Chromecast sluit je met een HDMI-kabel aan op een televisie of beamer. De beelden die de VR-speler op dat moment ziet worden dan daarop weergegeven. Hou er wel rekening mee dat je voor dit apparaatje de Google Home-app én een wifi-netwerk nodig hebt. Ook zonder Chromecast is voor de beste ervaring bij een VR bril huren thuis of elders wifi trouwens noodzakelijk.

VR bril huren België en Nederland

VR bril huren voor een kinderfeestje, avondje met vrienden of voor een andere gelegenheid? Reserveer online via Verhuurwinkel.nl en het komt voor elkaar. De VR-huurbrillen worden enkele dagen van tevoren bezorgd en de eerstvolgende werkdag opgehaald. Je kunt bij ons vanuit heel Nederland en België VR brillen huren.

Liever een andere acitiviteit organiseren? Bij Verhuurwinkel.nl kan je ook eenvoudig een silent disco huren, paintball huren, lasergame huren, karaoke huren en nog zo veel meer. Ontdek snel ons overige verhuurassortiment!

Beoordelingen

Geweldige beleving en betrouwbare service
Paula Valkier
woensdag 22 mei 2024

Goede uitleg bij gebruik en aansluiting. Mijn partner hiermee verrast en hij vond het geweldig!
Pluspunten:
Verbeterpunten:

Locatie: Voorthuizen, Gelderland

Voor herhaling vatbaar
Marian Uit Voorschoten
dinsdag 26 maart 2024

Ruim op tijd geleverd en goed bereikbaar voor ondersteuning. De kinderen vonden het erg leuk.
Pluspunten:
Verbeterpunten:

Locatie: Voorschoten, Zuid-Holland

Een groot succes!
Esseline Keeven
woensdag 31 januari 2024

We kregen de VR brillen ruim om tijd om ze uit te testen. We huurden ze voor het feestje van mijn zoon. Er staan heel veel soorten spellen op voor alle leeftijden, heel veel keus dus! Qua service scoren ze ook heel goed, ik had nog een vraagje en werd heel goed geholpen. Het feestje was een succes. Echt een aanrader!
Pluspunten:
Verbeterpunten:

Locatie: Hendrik-Ido-Ambacht, Zuid-Holland

Alle beoordelingen zien