• Gratis bezorgd & opgehaald in NL
  • Bij ons betaal je geen borg!
  • Klanten geven ons een 9.4!

Karaoke set huren

Karaoke systeem huren inclusief bezorg- en haalservice

Check gemakkelijk online de beschikbaarheid en bestel online! Je betaalt bij ons géén borg en we komen het karaoke set gratis bij jou thuis of op de locatie bezorgen. De volgende dag halen we hem ook weer gratis op! Kijk, dat is makkelijk, een karaokeset huren!

Huur een karaoke set in heel Nederland. Of je nu een karaoke set huurt in Amsterdam, Arnhem, Breda, Den-Haag of Middelburg wij staan voor je klaar! Bij Verhuurwinkel ben je aan het juiste adres voor karaokeset verhuur.

102,70

2 dagen

79,00

1 dag

Deze losse karaoke set sluit je met de meegeleverde bekabeling makkelijk aan op je eigen TV en/of geluidsset!

167,70

2 dagen

129,00

1 dag

Heb je zelf geen TV, beamer of speaker tot je beschikking? Huur een volledige set!

245,70

2 dagen

189,00

1 dag

Met de all-in karaoke set ben je klaar om te rocken! Voldoende geluid voor grotere groepen of bedrijfsfeesten inclusief scherm.

115,70

2 dagen

89,00

1 dag

Met de wiFi karaoke set heb je nog meer nummers. WiFi nodig voor het gebruik.

180,70

2 dagen

139,00

1 dag

Met het YouTube karaoke pakket kun je zelf nummers afspelen via je eigen laptop met YouTube (Internet nodig)

Karaoke set huren

Een digitaal karaoke systeem met karaoke liedjes is perfect voor een feestje met vrienden of collega's. Onze karaokesets worden gratis thuisbezorgd en weer opgehaald. Onze karaoke set heeft draadloze microfoons en is eenvoudig aan te sluiten via de bijgeleverde hdmi kabel.

 

Verhuur karaoke set. Welke karaoke set kies je uit?

Hoe weet je nu precies of je de juiste karaoke set huurt? Allereerst is het belangrijk dat je kijkt hoe groot de groep is en welke materialen je zelf hebt. Is de groep niet groter dan 30 personen, dan kan het gemakkelijk op jouw eigen TV en moet je enkel de losse karaoke set huren. Wil je iets beter geluid of is de groep wat groter dan kun je ook enkel een losse speaker mee bestellen, deze kun je eenvoudig toevoegen in je winkelwagentje.

 

Karaokeset huren inclusief beeld en geluid

Heb je op de locatie géén TV dan is het slim de karaoke set incl. beeld en geluid te huren. Je projecteert dan met de beamer op een muur of eigen doek. De geluidskwaliteit is erg goed door de sterke meegeleverde speaker.
Betreft het een zakelijk evenement op bijvoorbeeld een personeelsfeest of op een open dag, dan kan je het beste de grootste karaoke set inhuren. Hier zitten 2 speakers bij maar ook een projectiescherm, dat staat net even iets professioneler, voor particulieren feestjes thuis is dit echter zonde van het geld.

 

Hoe werkt de huur van een karaoke set?

Het is héél simpel. Vind jouw feest plaats op bijvoorbeeld zaterdag 26 september dan vul je op de website als huurdatum in huren van en huren tot 26 september. We bezorgen hem al een paar dagen eerder en je betaalt dus enkel de zaterdag ondanks dat je de set het hele weekend kunt en mag gebruiken.

 

Verhuur karaoke set in december

Let op, december doet met karaoke sets wat het WK voetbal met beamers doet, met andere woorden we zijn vaak in oktober/november al helemaal uitverhuurd voor december. Ben je jouw feest al aan het plannen voor december, zorg dus dat je je karaoke set extra ruim van te voren reserveert want vlak voor december nog ergens een karaoke set regelen is praktisch onmogelijk, bijna alle bedrijven zijn dan uitverhuurd. Op zoek naar een karaoke set te huur in december? Je bent hier aan het goede adres. Huur karaoke set eenvoudig en makkelijk online. Wij bezorgen ruim op tijd!