• Gratis bezorgd & opgehaald in NL
  • Bij ons betaal je geen borg!
  • Klanten geven ons een 9.4!

Karaoke set huren

Karaoke systeem huren inclusief bezorg- en haalservice

Check gemakkelijk online de beschikbaarheid en bestel online! Je betaalt bij ons géén borg en we komen het karaoke set gratis bij jou thuis of op de locatie bezorgen. De volgende dag halen we hem ook weer gratis op! Kijk, dat is makkelijk, een karaokeset huren!

Huur een karaoke set in heel Nederland. Of je nu een karaoke set huurt in Amsterdam, Arnhem, Breda, Den-Haag of Middelburg wij staan voor je klaar! Bij Verhuurwinkel ben je aan het juiste adres voor karaokeset verhuur.


Karaoke set huren

Een digitaal karaoke systeem met karaoke liedjes is perfect voor een feestje met vrienden of collega's. Onze karaokesets worden gratis thuisbezorgd en weer opgehaald. Onze karaoke set heeft draadloze microfoons en is eenvoudig aan te sluiten via de bijgeleverde hdmi kabel.

 

Verhuur karaoke set. Welke karaoke set kies je uit?

Hoe weet je nu precies of je de juiste karaoke set huurt? Allereerst is het belangrijk dat je kijkt hoe groot de groep is en welke materialen je zelf hebt. Is de groep niet groter dan 30 personen, dan kan het gemakkelijk op jouw eigen TV en moet je enkel de losse karaoke set huren. Wil je iets beter geluid of is de groep wat groter dan kun je ook enkel een losse speaker mee bestellen, deze kun je eenvoudig toevoegen in je winkelwagentje.

 

Karaokeset huren inclusief beeld en geluid

Heb je op de locatie géén TV dan is het slim de karaoke set incl. beeld en geluid te huren. Je projecteert dan met de beamer op een muur of eigen doek. De geluidskwaliteit is erg goed door de sterke meegeleverde speaker.
Betreft het een zakelijk evenement op bijvoorbeeld een personeelsfeest of op een open dag, dan kan je het beste de grootste karaoke set inhuren. Hier zitten 2 speakers bij maar ook een projectiescherm, dat staat net even iets professioneler, voor particulieren feestjes thuis is dit echter zonde van het geld.

 

Hoe werkt de huur van een karaoke set?

Het is héél simpel. Vind jouw feest plaats op bijvoorbeeld zaterdag 26 september dan vul je op de website als huurdatum in huren van en huren tot 26 september. We bezorgen hem al een paar dagen eerder en je betaalt dus enkel de zaterdag ondanks dat je de set het hele weekend kunt en mag gebruiken.

 

Verhuur karaoke set in december

Let op, december doet met karaoke sets wat het WK voetbal met beamers doet, met andere woorden we zijn vaak in oktober/november al helemaal uitverhuurd voor december. Ben je jouw feest al aan het plannen voor december, zorg dus dat je je karaoke set extra ruim van te voren reserveert want vlak voor december nog ergens een karaoke set regelen is praktisch onmogelijk, bijna alle bedrijven zijn dan uitverhuurd. Op zoek naar een karaoke set te huur in december? Je bent hier aan het goede adres. Huur karaoke set eenvoudig en makkelijk online. Wij bezorgen ruim op tijd!

 

Beoordelingen

Superset voor een supergezellige avond !!!
Wendy Raaijmakers
vrijdag 7 april 2023

Zeer klantvriendelijk en meedenkend !
Pluspunten:Gratis bezorging en retour
Verbeterpunten:Juiste handleiding bij de set

Locatie: Rijen, Noord-Brabant

Jullie staan met stip op nummer 1
Henny Uiterwijk Winkel
woensdag 5 april 2023

Snelle en zeer tijdige levering, prima apparatuur, degelijke handleiding, soepele retourzending. Één grote externe schijf met alle nummers voorkomt switchen en volumeverschillen
Pluspunten:Tijdig,degelijk,Top
Verbeterpunten:

Locatie: Maastricht, Limburg

Levering okay, muziek en vooral visuals erg gedateerd
R Kalhorn
woensdag 5 april 2023

De lay-out lijkt op iets uit de vorige eeuw. Jammer ook dat er van veel muzikanten niet hun beste nummers opstaan. Eigen download werkt helaas niet
Pluspunten:Levering,gebruiksgemak
Verbeterpunten:Lay out,achtergrondfilmpjes en muziek updaten

Locatie: Vrouwenpolder, Zeeland
Reactie Verhuurwinkel: Voor de volgende keer is onze Wifi karaoke set misschien een uitkomst, deze krijgt wekelijks een update en zal perfect aansluiten bij jouw wensen.

Alle beoordelingen zien