• Gratis bezorgd & opgehaald in NL
  • Bij ons betaal je geen borg!
  • Klanten geven ons een 9.4!

Projectiescherm huren

Als je geen witte muur hebt best handig...
Wil jij het beeld van je beamer gaan projecteren en heb je zelf geen scherm, laken of witte muur? Huur dan hier je projectiescherm, voor kleine zakelijke presentaties en vergaderingen hebben we overigens ook een combinatie deal.

Wij bezorgen onze schermen door héél Nederland of je nu in Middelburg, Goes, Breda, Utrecht Amsterdam of op het eiland Texel woont!

51,00

2 dagen

39,00

1 dag

Nét iets meer oppervlakte nodig om op te projecteren? Dit projectiescherm heeft het.

124,00

2 dagen

95,00

1 dag

Dit projectiescherm is Mega! Geschikt voor grote toepassingen.

Welk projectiescherm huur ik?
Tjah, dat kan soms best lastig zijn. Het middel projectiescherm is eenvoudig op te zetten (slechts 1 minuut) en is makkelijk mee te nemen naar locatie. Het scherm is 175 breed.
Het Mega Fastfold Span scherm is een stuk groter, het netto schermoppervlak (het witte gedeelte) is maarliefst 300cm bij 225cm. Dit scherm is bedoeld voor de grotere zalen, theaters en evenementenlocaties. Omdat er ook nog poten en een zwarte marge rand omheen zit heb je een plafon hoogte nodig van minimaal 300cm, hij past dus niet in een klein kantoortje of of in een woonkamer.

Op een muur projecteren met een beamer
Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen alleen een beamer te huren en met de beamer op een muur te projecteren, de muur hoeft ondanks dat veel mensen die denken niet persé wit te zijn, grijs, zwart of beige kan ook alleen is het bij een zwarte muur wel extra belangrijk dat de ruimte goed verduisterd is een witte muur geeft het hoogste rendement. Fel gekleurde muren kunnen er voor zorgen dat de kleuren in foto's niet zo goed tot hun recht komen.