• Gratis bezorgd & opgehaald in NL
  • Bij ons betaal je geen borg!
  • Klanten geven ons een 9.4!

Projectiescherm verhuur

Projectiescherm huren: Als je geen witte muur hebt best handig!

Wil jij het beeld van je beamer gaan projecteren en heb je zelf geen scherm, laken of witte muur? Huur dan hier je projectiescherm, voor kleine zakelijke presentaties en vergaderingen hebben we overigens ook een combinatie deal.

Wij bezorgen onze schermen door héél Nederland. Of je nu in Middelburg, Goes, Breda, Utrecht Amsterdam of op het eiland Texel woont, bij Verhuurwinkel ben je aan het juiste adres voor projectiescherm verhuur!

50,70

2 dagen

39,00

1 dag

Nét iets meer oppervlakte nodig om op te projecteren? Dit projectiescherm heeft het. 175 cm breed.

149,50

2 dagen

115,00

1 dag

Dit projectiescherm is Mega! Geschikt voor behoorlijk grote toepassingen. Dit scherm is 3 meter breed.

388,70

2 dagen

299,00

1 dag

Onze XXL Fast Fold scherm is maarliefst 5 meter, deze verhuren wij alleen op aanvraag.

388,70

2 dagen

299,00

1 dag

Onze XXL Fast Fold scherm is maarliefst 5 meter, deze verhuren wij alleen op aanvraag.

Projectiescherm huren. Welk projectiescherm huur ik?

Bij verhuurwinkel verhuren we alleen beamer schermen van hoge kwaliteit. Het middel projectiescherm is eenvoudig op te zetten (slechts 1 minuut) en is makkelijk mee te nemen naar locatie. Het beamer scherm is 175 breed.
Het Mega Fastfold Span scherm is een groot scherm, het netto schermoppervlak (het witte gedeelte) is maar liefst 300cm bij 225cm. Dit scherm is bedoeld voor de grotere zalen, theaters en evenementenlocaties. Omdat er ook nog poten en een zwarte marge rand omheen zit heb je een plafond hoogte nodig van minimaal 300cm, hij past dus niet in een klein kantoortje of in een woonkamer.

Op een muur projecteren met een beamer

Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen alleen een beamer te huren en met de beamer op een muur te projecteren, de muur hoeft ondanks dat veel mensen dat denken niet persé wit te zijn. Grijs, zwart of beige kan ook alleen is het bij een zwarte muur wel extra belangrijk dat de ruimte goed verduisterd is. Een witte muur geeft echter het hoogste rendement. Fel gekleurde muren kunnen er voor zorgen dat de kleuren in foto's niet zo goed tot hun recht komen.
 
Heb je advies nodig voor de huur projectiescherm? Neem telefonisch contact op of via de online chat op onze website. We verhuren ook een complete set inclusief beamer.