• Gratis bezorgd & opgehaald in NL
  • Bij ons betaal je geen borg!
  • Klanten geven ons een 9.4!

Archery Tag Huren

Archery Tag huren voor kinderfeestje, bedrijfsfeest of andere activiteit

Als je een pijl-en-boog-spel zoekt waar iedereen plezier aan beleeft is archery tag een echte aanrader. Met archery attack huren kies je voor een spannend schietspel dat zowel bij volwassenen als kinderen in de smaak valt. Verhuurwinkel.nl is hét adres voor het huren van archery tag Zeeland tot Groningen. Wij bezorgen onze archery tag-huursets gratis en door heel Nederland.

Archery Tag sets, of ook wel boogschieten genoemd zijn kindvriendelijk en geschikt voor alle leeftijden vanaf 9 tot tot 70 jaar. 
Dit pakket is speciaal ontwikkeld voor alle leeftijden dus ook voor kinderen. Je huurt bij ons een complete set inclusief gezichtsbescherming en pijlen. Of je nu een personeelsuitje hebt of een kinderfeestje met onze Archery tag heb je een hele dag vol actief plezier!

✓ Eenvoudig in gebruik, Plug & Play! Geschikt voor personeelsuitjes, familieweekeinden en kinderfeestjes.
✓ Jouw set wordt gratis bezorgd en weer opgehaald in héél Nederland
✓ Je pakket wordt 2/3 dagen voor het feest bezorgd zonder extra (huur)kosten
✓ Scherpste prijzen van Nederland en je betaald géén borg

 

Arrow tag huren: combinatie van meerdere sporten

Archery of arrow tag combineert de sporten trefbal, paintball en boogschieten. Er wordt meestal in teamverband tegen elkaar gespeeld, waarbij de teams uit drie of vijf personen bestaan die allemaal over een pijl en boog beschikken. De pijlen hebben zachte punten. Je hoeft met archery tag huren op locatie dus niet bang te zijn dat de pijlen verwondingen of blauwe plekken veroorzaken.

Voor welke gelegenheden kun je archery tag huren?

Omdat archery tag geschikt is voor uiteenlopende leeftijden, kan je het voor diverse gelegenheden huren. Wil je je kind een onvergetelijk verjaardagspartijtje bezorgen? Organiseer dan een archery tag kinderfeestje. Het boogschietspel is bedoeld voor kinderen vanaf negen jaar. En natuurlijk kun je archery tag ook met volwassenen spelen. Het leent zich bijvoorbeeld goed als bedrijfsactiviteit. Archery attack huren versterkt het groepsgevoel en er komt tactiek, competitie en strategisch inzicht bij kijken. Daarnaast kan je het inzetten voor teambuilding.

Verschillende archery tag spelvormen

Archery tag spelen kan op veel manieren. Bij de eenvoudigste spelvorm verdeel je een terrein in twee vakken. Wie geraakt wordt krijgt een time-out. Dit spel heeft wel wat weg van trefbal. Een andere arrow tag-variant is het veroveren van de vlag van de tegenstander. Om een punt te scoren moet deze naar de eigen basis worden gebracht, waarna het andere team de vlag weer terugkrijgt. Je kunt het spel ook ieder voor zich spelen. Hierbij is het de bedoeling dat je als laatste overblijft.

Archery tag huren op locatie buiten of binnen

Arrow tag speel je bij voorkeur in een outdoorterrein, zoals in een park, bos of grote tuin. Zeker wanneer je individueel speelt of de vlag moet veroveren. Struiken, bomen en andere obstakels zorgen voor aanzienlijk meer actie, spanning en spelplezier als je archery attack huren wilt. De trefbal-versie vormt een uitzondering en is ook erg geschikt voor loods, grote schuur, bedrijfshal, gymzaal of andere binnenlocatie.

Waaruit bestaat een set bij archery tag huren?

Bij het huren van archery tag zijn meerdere uitrustingen inbegrepen, zodat het spel meteen kan beginnen. Je ontvangt het gewenste aantal bogen, drie pijlen per boog en voor elke speler een helm of gezichtsmasker. Wij verhuren archery tag sets voor 6, 12, 24 of 48 personen. Speel je met een ander aantal deelnemers? Dan kun je met arrow tag huren eenvoudig extra uitrustingen aan de gekozen standaardset toevoegen.

Huur archery tag bij Verhuurwinkel.nl

Wil je archery attack huren en niet teveel betalen? Dan is Verhuurwinkel.nl de beste keuze. Bij ons kun je dit boogschietspel één of twee dagen huren, maar ontvang je het altijd ruim voor de afgesproken huurdata. En voor die extra dagen betaal je niets! Verder kun je bij ons archery tag huren zonder dat je borg hoeft te betalen. Bovendien brengen we geen verzendkosten in rekening en is ook het ophalen helemaal gratis. Dit doen we op de eerstvolgende werkdag na de huurdatum. Laat je huurset thuis, op locatie of bij een DHL-ServicePoint bezorgen.

 

Beoordelingen

Leuke activiteit
Peter Bot
woensdag 12 juni 2024

Goed geregeld, zoals afgesproken
Pluspunten:Goede kwaliteit
Verbeterpunten:

Locatie: Nibbixwoud, Noord-Holland

Super service! Nieuwe materialen!
Anja nvt
vrijdag 21 juli 2023

Anja heeft zojuist een beoordeling geschreven over jouw bedrijf:
Super service! Archery tag bogen werden ruim van te voren bezorgd, makkelijk in elk kaar te zetten en de helmen makkelijk passend te maken. En het ophalen was ook super. Rond de tijd wat er in de mail stond stond het koeriers bedrijf op de stoep!
Een bedrijf om te onthouden en aanraden voor andere feestjes!

Pluspunten:service,conditie van het materiaal
Verbeterpunten:

Locatie: Onbekend

Perfect!
Fenny den Boer
dinsdag 20 juni 2023

Eenvoudig te bestellen, ruim voor de datum bezorgd en na de datum weer opgehaald.
Zat allemaal keurig verpakt in een stevige kist.
Alles werkte, duidelijke uitleg. Zeer tevreden.
Bovendien leuk spel; gehuurd voor een feestje met tienerjongens, ze konden er geen genoeg van krijgen.
Pluspunten:Goede service,Snelle levering,Goede materialen
Verbeterpunten:Geen

Locatie: Elburg, Gelderland

Alle beoordelingen zien