• Gratis bezorgd & opgehaald in NL
  • Bij ons betaal je geen borg!
  • Klanten geven ons een 9.4!

Lasergame huren

Lasergame huren, leuk en spannend voor jong en oud

Huur een stoere lasergame set bij Verhuurwinkel.nl! Onze lasergame set is Plug & Play, iedereen kan direct aan de slag! Wil je guns voor een middagje of avondje lasergamen huren? Verhuurwinkel.nl maakt het je als dé entertainment- en actiespecialist van Nederland en België wel heel gemakkelijk. Bij ons kan je namelijk snel en voordelig online lasergames huren. In het verhuuraanbod vind je kleine sets en volledige lasergame pakketten. Dus of je nu een laser game set huren wilt voor een bedrijfsuitje, met een groep vrienden of voor een kinderfeestje, wij hebben altijd een geschikte lasergame te huur. Bekijk alle pakketten en sets voor verhuur lasergames en maak je keuze.

✓ Eenvoudig in gebruik, Plug & Play! Geschikt voor personeelsuitjes, familieweekeinden en kinderfeestjes.
✓ Je lasergame set wordt gratis bezorgd en weer opgehaald in héél Nederland
✓ Je pakket wordt 2/3 dagen voor het feest bezorgd zonder extra (huur)kosten
✓ Scherpste prijzen van Nederland en je betaalt géén borg

Lasergame huren? Zo werkt dat!

Lasergame huren voor jong en oud

Lasergame guns zijn ideaal vermaak voor jong en oud. Of je nu een lasergame kinderfeestje organiseert voor een groep stoere jongens van 8 of na een vrijdagmiddag borrel eens met je collega's het magazijn in duikt, de lasergame sets zijn geschikt voor elke leeftijd. Alle lasergame pistolen worden geleverd inclusief 4 AA batterijen zodat je een hele avond, ochtend of middag intenstief kunt spelen. 

 

Meteen spelen bij huren lasergames

Behalve aantrekkelijke prijzen en uitstekende voorwaarden, biedt lasergames huren bij Verhuurwinkel.nl je nog meer voordelen. De actie kan namelijk direct beginnen, want wij bezorgen de lasergame geweren inclusief batterijen. Dat betekent dat je een hele middag of hele dag kunt spelen. Het enige wat de spelers hoeven te doen is hun lasergame gun aanzetten, een team samenstellen en een teamkleur bepalen. Er zijn vier verschillende kleuren beschikbaar, zodat je met één lasergame set vier teams kunt maken. Uiteraard hangt het er ook vanaf welke van de te huren lasergames je kiest. Op het lasergame pistool kan je diverse soorten munitie selecteren. Je schiet echter met een onzichtbare en onschadelijke infrarood laserstraal.

 

Lasergame set huren met anti cheat functie

Bij een lasergame huren heb je voldoende aan alleen geweren. Targetvesten zijn overbodig, want om elkaar neer te schieten beschikken de laserguns over een zender en ontvanger. De indicatoren op het wapen geven aan hoeveel levens je nog hebt. Voor een completere lasergame-ervaring kan je er desgewenst targetvesten bij huren. Maar of je nu wel of geen vesten gebruikt, vals spelen is er met onze verhuur lasergames niet bij. Je krijgt namelijk altijd een anti cheat lasergame set. Dit houdt in dat je als deelnemer je laserpistool niet opnieuw kunt opladen om jezelf nieuwe levens te geven. Alleen iemand van het andere team heeft die mogelijkheid. Omdat onze guns zijn uitgevoerd in zwarte kleuren, is een huur lasergame zeer geschikt voor spelen in een donkere omgeving.

 

Uitgebreid pakket voor lasergamen huren

Lijkt het je leuk om in een professionele lasergame arena te spelen? Dan kun je bij ons een uitgebreide laser game set huren. Dit is een zeer compleet pakket, met naast geweren ook twee rookmachines en twee lasers. Hiermee huur je alles voor lasergamen op eigen locatie en creëer je snel een spectaculaire speelomgeving. Als je een van deze experience-pakketten voor lasergames huren wilt, moet je wel een bedrijfsmagazijn, schuur, loods of andere grote indoorruimte hebben. In de buitenlucht waait de rook van de rookmachines namelijk gemakkelijk weg.

 

Lasergame huren bij Verhuurwinkel.nl

Verhuurwinkel.nl biedt lasergame verhuur aan door heel Nederland, dus een dagje onbeperkt lasergamen is overal mogelijk. En borg is niet nodig, ongeacht of je een heel pakket of alleen laserguns huren wilt. Bij een lasergame set huren bezorgen wij alles enkele dagen voor de overeengekomen huurdatum bij je thuis, op locatie of bij een DHL-ServicePoint in de buurt. Je betaalt echter uitsluitend voor de dag waarop je de set gebruikt. De huur lasergame wordt de eerstvolgende werkdag weer opgehaald. 

Beoordelingen

Super geregeld, alles werkt en ruim op tijd
Tessa Hoevers
vrijdag 24 mei 2024

Aanrader!
Pluspunten:
Verbeterpunten:

Locatie: Zutphen, Gelderland

Fantastisch feest gehad
Sarah Kuijper
woensdag 24 januari 2024

Fantastisch feest gehad met 10 meiden van 12! Ze konden alles zelf regelen. De box was compleet met extra batterijen en werd ruim op tijd geleverd. Zeer fijne service! Zeker een aanrader!
Pluspunten:
Verbeterpunten:

Locatie: Maarssen, Utrecht

Snel geregeld
Mas Blijfeesten
woensdag 17 januari 2024

Service is goed. Klantgericht en ze denken met je mee.
Pluspunten:
Verbeterpunten:

Locatie: Middelburg, Zeeland

Alle beoordelingen zien