• Gratis bezorgd & opgehaald in NL
  • Bij ons betaal je geen borg!
  • Klanten geven ons een 9.4!

Sarah Pop Huren

Sarah Pop Huren voor een jarige jet

De vijftigste verjaardag is een belangrijke gebeurtenis in het leven en een perfect moment om iets speciaals te doen. Het is bijvoorbeeld een leuk idee om voor die dag een Abraham of Sarah pop te huren. Wordt je vrouw, zus, een vriendin of collega 50 jaar? Dan kun je dat toepasselijk vieren en bij Verhuurwinkel.nl een Sarah huren. Dankzij de duidelijke totaalprijzen weet je bij onze Sarah pop verhuur altijd waar je aan toe bent. Bovendien leveren wij Sarah poppen door heel Nederland, gratis en zonder borg.

Check gemakkelijk de beschikbaarheid van de verschillende Sarah opblaaspoppen online. Deze zijn slechts binnen enkele muisklikken te bestellen. Bij de Sarah poppen van Verhuurwinkel betaal je géén borg en bezorgen wij de Sarah pop gratis bij jouw thuis of op locatie. De volgende dag wordt de pop weer netjes gratis opgehaald. 

Heb je vragen? Neem gerust contact met ons op! Stuur een e-mail naar info@verhuurwinkel.nl of gebruik de chat rechtsonderin. Daarnaast zijn wij elke werkdag tot 18:30 uur telefonisch bereikbaar op het nummer: 085-2500187.

Sarah pop huren? Zo werkt dat!

Sarah pop verhuur met keuze uit diverse poppen

Onze Sarah opblaasbare poppen zijn beschikbaar in meerdere uitvoeringen en formaten. Het standaardmodel is een hele pop. Dit is de gebruikelijke Sarah voor een vrouw die vijftig wordt. De pop heeft een hoogte van 3,2 meter en je krijgt er een rond Sarah 50 bord bij. Daarnaast kan je bij ons ook terecht voor een halve Sarah. Deze zijn een stukje groter en 3,5 meter hoog. Meestal kiest men een halve verhuur Sarah pop voor vrouwen die zich nog geen vijftig voelen of er jonger uitzien. Dit model Sarah pop huren is trouwens ook leuk voor vrouwen die 25 jaar worden.

Kant-en-klare Sarah poppen verhuur sets

Welke je ook reserveert, net als met een Abraham pop leveren we bij een Sarah huren een complete set. Daarin vind je de opgevouwen Sarah pop, een waterdichte luchtpomp en materialen om de pop mee aan de grond te verankeren. De slurf van de pomp sluit je aan op de opblaasbare Sarah en vervolgens stop je de stekker van de pomp in een stopcontact. De pop wordt daarna automatisch met lucht gevuld. Dit neemt ongeveer vijf minuten in beslag. Het opzetten van onze ruim drie meter hoge Sarah verhuur poppen kan je het best met twee personen doen.

Aandachtspunten bij plaatsen verhuur Sarah pop

Opblaas Sarah en Abraham poppen zijn gemaakt van dun materiaal. Hoewel dit uitermate sterk is en goed tegen een stootje kan, moet je toch een paar voorzorgsmaatregelen in acht nemen. Zorg er bij een Sarah pop huren voorafgaand aan het opzetten bijvoorbeeld voor dat de grond vrij is van stenen en andere scherpe voorwerpen. Zet de pop ook niet te dicht bij een hek met punten of prikkeldraad. Verder is het bij een Sarah huren en plaatsen van belang dat er niet teveel wind staat. Waait het harder dan kracht vijf? Dan is het geen goed idee om de Sarah-pop op te zetten.

Sarah pop huren bij Verhuurwinkel.nl

Viert je partner of iemand anders binnenkort haar 50 jarige verjaardag? Een Sarah huren doe je snel en gemakkelijk op onze eigen website. Kies uit de Sarah pop verhuur het gewenste exemplaar en reserveer de datum. Een opblaasbare Abraham of Sarah wordt altijd een paar dagen eerder geleverd. En natuurlijk betaal je bij een pop huren maar voor één dag. Je kunt de Sarah op locatie laten bezorgen, bij jou thuis of bij een DHL-ServicePoint. Overigens heeft Verhuurwinkel.nl ook een leuk koopaanbod ballonnen, slingers en linten. Voeg deze toe bij een Sarah pop huren en je bent in één keer klaar.

 

Beoordelingen

Goed en op tijd geleverd met goede service
Marco Grit
dinsdag 14 mei 2024

Gode uitleg hoe alles werkt en gode service
Pluspunten:Uitleg
Verbeterpunten:Ophaal sevice tijd doorgeven

Locatie: Dordrecht, Zuid-Holland

Zeer tevreden
M M
maandag 22 april 2024

Pop werd bijna een week voor de daadwerkelijke datum geleverd, waardoor deze ruim op tijd binnen was. Het opzetten van de pop is zeer eenvoudig en alle onderdelen waren netjes aangeleverd. Het ontvangen en terugzenden via dhl liep vlekkeloos.
Pluspunten:Makkelijk op te zetten, Goede service, Prima prijs-kwaliteitverhouding
Verbeterpunten:

Locatie: Onbekend

Geweldige service super tevreden!
Jolanda Van Zutphen
dinsdag 12 maart 2024

Alleen maar lof optijd geleverd en weer netjes opgehaald.
Pluspunten:
Verbeterpunten:

Locatie: Gendt, Gelderland

Alle beoordelingen zien