• Gratis bezorgd & opgehaald in NL
  • Bij ons betaal je geen borg!
  • Klanten geven ons een 9.4!

Stage lopen bij Verhuurwinkel.nl

 

Verhuurwinkel.nl B.V. (Middelburg) zoekt gemotiveerde stagiairs!Wij zijn een online huurservice waarbij het woord service centraal staat. Dat is ons doel: dagelijks onze huurders helpen met huren, onze partners te woord staan en het gehele proces optimaliseren. Daar ben je dus goed in, mensen helpen en onze service verbeteren. 

Verhuurwinkel.nl B.V. groeit snel door haar bijzondere USP (In héél Nederland & Belgïe gratis bezorg en haalservice) Daarnaast hebben wij een obsessieve focus op klanttevredenheid.  Bij ons speelt de website en de vindbaarheid een hele grote rol, als de klant ons vervolgens heeft gevonden moet de klantenservice er vervolgens alles aan doen om de klant een unieke huurervaring te bieden. Hiervoor is het belangrijk dat we goed weten hoe we naast onze belangrijkste USP ook andere manieren kunnen ontwikkelen om de klanten verder te verbazen door onze service.  Je leert bij ons een hoop op het gebied van online marketing, SEO (organische vindbaarheid), SEA (online zoekmachine advertenties), Social marketing, analyses, markt- en productonderzoek en communicatie.

Dus heb jij een digitale mening, heb jij nog wel wat liefde over en wordt je blij van het analyseren van klant gedrag? Dan hoor jij bij Verhuurwinkel.nl.
          

Op dit moment kunnen stagiaires voor de onderstaande opleidingen bij ons terecht:

Logistiek Medewerker (BBL) Marketing en communicatie (BOL)
Financieel administratief medewerker (BOL) Commercieel medewerker (BOL)
Jr. Accountmanager (BOL) Bedrijfsadministrateur  (BOL)Wat kun je o.a. bij ons leren?
Offertes maken voor klanten.
Klantrelaties opbouwen en onderhouden.
Verzamelen en analyseren van klantwensen en marktinformatie. 
Concurrentie analyses maken en hier de marketing mix (4P’s) hier op af stemmen. 
Verzorgen van het interne order traject.
Het behandelen van klachten of uitgebreide onderzoeken.
Ondersteunen bij promotionele activiteiten.
Goed en duidelijk telefoneren met de klant.
Upselling en crossselling.
SWOT analyse maken en presenteren
Het AIDA-model in de praktijk toepassen met échte klantcases
Factureren, crediteren en bankboekingen maken
Aangiften omzetbelasting, Vennootschapsbelasting en LoonbelastingWaar moet je aan voldoen om op gesprek te mogen komen?
Verhuurwinkel.nl krijgt afhankelijk van de periode gemiddeld zo'n 5 sollicitaties per week binnen. Vlak voor aanvang van een nieuwe stageperiode van lokale onderwijsinstellingen zoals de HZ, Scalda en het Hoornbeeck College kan dit oplopen tot wel 8 brieven/mails per dag. Het merendeel hiervan heeft een gekopieerde bulk brief die ze naar minstens 10 nadere bedrijven hebben gestuurd. Als jij niet de moeite kan nemen om 10 minuten iets over een bedrijf op te zoeken en een persoonlijke brief te typen pas jij niet bij ons bedrijf. Het zou vreemd zijn als wij je dan uit gaan nodigen of uitgebreid gaan onderbouwen waarom je het niet bent geworden want dan zijn we al snel 3 keer zo veel tijd kwijt aan jou.
Daarom wat tips op basis waarvan we bepalen of we je willen uitnodigen.1. Probeer zoveel mogelijk spelfouten te voorkomen, kleine moeite om hem even door iemand op spelling te laten checken toch?

2. Zorg voor een mooie opmaak of vormgeving, laat genoeg ruimte tussen de zinnen, kies voor één soort lettertype en gebruik bijvoorbeeld een foto of doe iets met kleur.

3. Zorg dat je even belt, zo weet je dat je jouw CV en persoonlijke gegevens alleen naar bedrijven stuurt die ook écht een plaats vrij hebben. Je wilt toch niet dat jouw CV bij 20 bedrijven ligt waarvan de helft nooit reageert?

4. Houd er rekening mee dat je écht niet de enige bent van de 20 sollicitaties per maand (van verschillende opleidingen) zijn er hooguit 5 welkom om op gesprek te komen en komen en zijn er 2 die uiteindelijk stage mogen komen lopen.

5. Doe je best iets van ons bedrijf te weten te komen en schrijf een brief waarvan we aan de inhoud kunnen zien dat hij voor ons is bedoeld. Focus dus op niet meer dan 3 stage bedrijven tijdens het solliciteren en schrijf kwalitatief goede brieven, bel deze actief na. Je hebt misschien de neiging om héél veel standaard brieven te gaan sturen omdat het solliciteren niet lukt, maar je ziet niet dat ze bij het bedrijf direct de prullenbak in gaan. 

Je kunt jouw sollicitatie voor de opleidingen marketing/communicatie en financieel richten aan de heer O. Riddersma

Je kunt jouw sollicitatie voor de opleidingen J.R. Accountmanager en Commercieel medewerker richten aan mvr. A. Lohuis

Je kunt jouw sollicitatie voor de baan/stage leerwerk traject BBL logistiek medewerker richten aan de heer N. Janssen

  
Hoe kun je contact met ons opnemen? 0118 370077 (Locatie Middelburg) info@verhuurwinkel.nl