• Gratis bezorgd & opgehaald in NL
  • Bij ons betaal je geen borg!
  • Klanten geven ons een 9.4!

Beamer Huren

Voordelig een beamer huren?

Check gemakkelijk online de beschikbaarheid en bestel online!
Of je nou een presentatie wilt geven of een film wilt kijken, wij hebben een beamer te huur voor elke gelegenheid.       

Je betaalt bij ons géén borg en de beamer wordt gratis bij jouw thuis of op de locatie bezorgd.
De volgende werkdag halen we hem ook weer gratis op!

Wij verhuren en bezorgen in heel Nederland dus ook op Texel, Maastricht, Vlissingen, Roosendaal, Amsterdam, Utrecht, Renesse en Arnhem. De beamer kan gehuurd worden per dag of voor meerdere dagen.

Wil je 20 dezelfde beamers huren voor een groter evenement, dan sturen we je met liefde even een offerte toe. Wil je een full HD beamer huren of wil je een sterke projector huren, kijk dan even onder aan deze pagina, we leggen je hier (bijna) alles uit wat je moet weten over beamers als je een beamer gaat gebruiken.

63,70

2 dagen

49,00

1 dag

De basis beamer is geschikt voor het kijken van films, kleine presentaties in verduisterde ruimten en vele andere toepassingen.

76,70

2 dagen

59,00

1 dag

Onze Full HD beamer is perfect voor vertoning van foto en video op bruiloften of zakelijke presentaties in iets lichtere ruimten.

76,70

2 dagen

59,00

1 dag

Wil je dat de beamer dicht bij het scherm of de muur komt te staan? Onze short throw beamer biedt uitkomst!

128,70

2 dagen

99,00

1 dag

Met onze Full HD 5000 ANSI Lumen beamer heb je voldoende capaciteit voor de grotere projecties of niet te verduisteren ruimten.

258,70

2 dagen

199,00

1 dag

Dit is de beamer voor het grotere werk. Uitgerust met 6000 ANSI Lumen kan deze beamer elke binnenlocatie aan.

110,50

2 dagen

85,00

1 dag

Wil je een basis beamer met projectiescherm huren? Deze set is geschikt voor presentaties tot circa 40 personen.

50,70

2 dagen

39,00

1 dag

Nét iets meer oppervlakte nodig om op te projecteren? Dit projectiescherm heeft het. 175 cm breed.

149,50

2 dagen

115,00

1 dag

Dit projectiescherm is Mega! Geschikt voor behoorlijk grote toepassingen. Dit scherm is 3 meter breed.

388,70

2 dagen

299,00

1 dag

Onze XXL Fast Fold scherm is maarliefst 5 meter, deze verhuren wij alleen op aanvraag.

Waar moet je op letten bij beamer verhuur?

Er zijn een aantal belangrijke zaken, allereerst moet je weten wat voor laptop je er op wilt sluiten. Is dit een Windows computer bijvoorbeeld een Acer, Toshiba, Lenovo, HP dan heb je in 99,9 procent van de gevallen een HDMI of VGA aansluiting op je laptop. Je hoeft dan nergens rekening mee te houden we leveren standaard bij iedere beamer de juiste kabels mee.
Heb je een computer van het merk Apple, dan is het slim om even op te zoeken welke aansluitingen je nodig hebt. Als je hier over twijfelt of je komt er niet uit, bel of chat even met ons zodat we je kunnen helpen met de juiste aansluiting voor jouw Macbook (Thundervolt of USB-C)

Verhuur beamer: Welke beamer heb ik nodig?

Wat voor beamer je het beste kunt huren heeft vooral veel te maken met de ruimte. Is de ruimte te verduisteren tegen zonlicht/daglicht of zitten er ramen in het gebouw die niet verduisterd kunnen worden en heb je verlichting die niet uit kan.

Afhankelijk van hoe gunstig de omstandigheden zijn (een donkere ruimte is gunstiger) kies je voor een lichtere standaard beamer of juist een sterkere en dus ook duurdere beamer.
Kan de ruimte volledig verduisterd worden, bijvoorbeeld voor gebruik in de woonkamer of in een kantoor, komt er géén daglicht binnen en staat er hooguit een sfeerlampje aan (géén felle TL verlichting) dan kom je prima uit de voeten met een huur beamer zoals de basis beamer 3000 lumen van 39 euro.

Komt er geen daglicht binnen maar kan de verlichting niet uit, denk bijvoorbeeld aan een kantoor of kantine waar de verlichting niet uit kan maar er ook nauwelijks daglicht binnen komt dan kies je voor de 4000 lumen full HD beamer.

Groot projecteren (huur beamer scherm van 3 meter breed of groter)

Wil je extra groot beeld projecteren en kies je er voor om ons Mega fast fold span scherm van 300cm te huren dan heb je onder de meeste omstandigheden ook een wat sterkere beamer nodig. Kies sowieso altijd voor de 4000 lumen full HD beamer onder goede omstandigheden. Is de ruimte moeilijk te verduisteren dan moet je al snel kiezen voor onze PRO beamer 5000 lumen of onze PRO 6000 lumen beamer.

Kun je buiten projecteren met een beamer?

Hoe gek het ook klinkt, beamers zijn allergisch voor daglicht/UV licht. Je hebt misschien beelden in je hoofd van dat ene concert waar altijd van die grote schermen hangen naast het podium. Dit zijn eigenlijk altijd LED pixel schermen. Zelfs de allersterkste duurste beamers zullen bij daglicht niet tot nauwelijks beeld opleveren.

Als de zon onder is kun je wel buiten projecteren met een beamer, houdt er rekening mee dat het dus buiten echt voor 80% donker moet zijn. Natuurlijk kan onze sterkste beamer (de 6000 lumen PRO beamer) in de zomer al om 21:15 goed zichtbaar beeld geven terwijl je met de 4000 lumen beamer echt tot 22:30 moet wachten tot het buiten helemaal donker is.

HD beamer huren

Wil je een HD beamer of full hd beamer huren dan kies je voor onze full HD beamer van 4000 lumen, HD beamer hebben een betere resolutie en zijn iets scherper dan normale beamers. Soms er wel eens wat verwarring over maar full hd is hetzelfde als HD. Deze extra scherpe beamer heeft 1920 x 1080 pixels.

Ultra Short throw beamer huren

Heb je weinig ruimte op de locatie of heb je weinig afstand vanaf de muur dan is het slim om een Short Throw, ook wel korte-afstand beamer te huren. Onze short throw beamer projecteert op 1 meter afstand van de muur al 2,5 meter breed op de muur.

4K beamer huren

Wij verhuren op dit moment nog geen 4K beamers, dit doen wij héél bewust de aanschafprijzen zijn nog erg duur voor deze nieuwe techniek en hierdoor zouden wij enorm hoge huurprijzen moeten rekenen, ga je een 4K beamer huren dan zul je vanaf 3 meter afstand nauwelijks het verschil kunnen zien met een full HD beamer. En dit terwijl de prijs misschien wel 3 tot 4 keer duurder zou zijn.

Projector huren het zelfde als een beamer?

Ja, tegenwoordig wordt een beamer ook nog wel eens een projector genoemd, maar eigenlijk stamt dit woord af van de ouderwetse diaprojector die vroeger veel door bedrijven en scholen werd gebruikt. Deze ouderwetse projectoren worden al 20 jaar niet meer gemaakt. Een projector is dus hetzelfde als een beamer. Engelse sprekende mensen zeggen bijna altijd projector als ze het over een beamer hebben.

Groot projecteren (beamer scherm van 3 meter breed of groter)

Wil je extra groot beeld projecteren en kies je ervoor om ons Mega fast fold span scherm van 300cm te huren dan heb je onder de meeste omstandigheden ook een wat sterkere beamer nodig. Kies sowieso altijd voor de 4000 lumen full HD beamer onder goede omstandigheden. Is de ruimte moeilijk te verduisteren dan moet je al snel kiezen voor onze PRO beamer 5000 lumen of onze PRO 6000 lumen beamer.

Beamer voor buiten huren?

Hoe gek het ook klinkt, beamers zijn allergisch voor daglicht/UV licht, je hebt misschien beelden in je hoofd van dat ene concert waar altijd van die grote schermen hangen naast het podium. Dit zijn eigenlijk altijd LED pixel schermen. Zelfs de allersterkste duurste beamers zullen bij daglicht niet tot nauwelijks beeld opleveren.

Als de zon onder is kun je wel buiten projecteren met een huur beamer, houdt er rekening mee dat het dus buiten echt voor 80% donker moet zijn. Natuurlijk kan onze sterkste beamer (de 6000 lumen PRO beamer) in de zomer al om 21:15 goed zichtbaar beeld geven terwijl je met de 4000 lumen beamer echt tot 22:30 moet wachten tot het buiten helemaal donker is. Wil je dus een beamer huren voor buiten gebruik, neem dan bij voorkeur eerst even contact met ons op.

Wat is ANSI lumen nu precies?

ANSI lumens is eigenlijk de lichtopbrengst van de projectie. Bij een hogere lichtopbrengst, dus bij een beamer met méér ANSI lumen kun je een stuk groter projecteren maar ook beter projecteren onder slechte omstandigheden (een lichtere ruimte die slecht verduisterd kan worden)

 Huur beamer? Ontdek verhuurwinkel.nl!