• Gratis bezorgd & opgehaald in NL
  • Bij ons betaal je geen borg!
  • Klanten geven ons een 9.4!

Beamer huren


Voordelig een beamer huren?

Check gemakkelijk online de beschikbaarheid en bestel online!

Of je nou een presentatie wilt geven of een film wilt kijken, wij hebben de beamer voor elke gelegenheid.

Je betaalt bij ons géén borg en de beamer wordt gratis bij jouw thuis of op de locatie bezorgd.
De volgende werkdag halen we hem ook weer gratis op!

Wij verhuren en bezorgen in heel Nederland dus ook op Texel, Maastricht, Vlissingen, Roosendaal, Amsterdam, Utrecht, Renesse en Arnhem. De beamer kan gehuurd worden per dag of voor meerdere dagen.

Heb je vragen? Bel ons of stuur een chat berichtje!

Wist je trouwens al dat wij ook projectieschermen verhuren?

51,00

2 dagen

39,00

1 dag

De basis beamer is geschikt voor het kijken van films, kleine presentaties en vele andere toepassingen.

77,00

2 dagen

59,00

1 dag

Onze Full HD beamer heeft nét iets meer ANSI Lumen voor een nóg betere kwaliteit.

77,00

2 dagen

59,00

1 dag

Wil je dat de beamer dicht bij het scherm komt te staan? Onze short throw beamer biedt uitkomst!

129,00

2 dagen

99,00

1 dag

Met onze 5000 ANSI Lumen beamer heb je voldoende capaciteit voor de grotere toepassingen!

259,00

2 dagen

199,00

1 dag

Dit is de beamer voor het grotere werk. Uitgerust met 6000 ANSI Lumen kan deze beamer elke binnenlocatie aan.

98,00

2 dagen

75,00

1 dag

Wil je een basis beamer met projectiescherm huren? Deze set heeft het allemaal

Waar moet je op letten bij beamer verhuur?

Er zijn een aantal belangrijke zaken, allereerst moet je weten wat voor laptop je er op wilt sluiten. Is dit een Windows computer bijvoorbeeld een Acer, Toshiba, Lenovo, HP dan heb je in 99,9 procent van de gevallen een HDMI of VGA aansluiting op je laptop. Je hoeft dan nergens rekening mee te houden we leveren standaard bij iedere beamer de juiste kabels mee.
Heb je een computer van het merk Apple, dan is het slim om even op te zoeken welke aansluitingen je nodig hebt. Als je hier over twijfelt of je komt er niet uit, bel of chat even met ons zodat we je kunnen helpen met de juiste aansluiting voor jouw Macbook (Thundervolt of USB-C)

Verhuur beamer: Wat voor beamer heb ik nodig en wat betekent ANSI Lumen?

Wat voor beamer je het beste kunt huren heeft vooral veel te maken met de ruimte. Is de ruimte te verduisteren tegen zonlicht/daglicht of zitten er ramen in het gebouw die niet verduisterd kunnen worden en heb je verlichting die niet uit kan.
Afhankelijk van hoe gunstig de omstandigheden zijn (een donkere ruimte is gunstiger) kies je voor een lichtere beamer of juist een sterkere en dus ook duurdere beamer.
Kan de ruimte volledig verduisterd worden, bijvoorbeeld voor gebruik in de woonkamer of in een kantoor, komt er géén daglicht binnen en staat er hooguit een sfeerlampje aan (géén felle TL verlichting) dan kom je prima uit de voeten met een huur beamer zoals de basis beamer 3000 lumen van 39 euro.

Komt er geen daglicht binnen maar kan de verlichting niet uit, denk bijvoorbeeld aan een kantoor of kantine waar de verlichting niet uit kan maar er ook nauwelijks daglicht binnen komt dan kies je voor de 4000 lumen full HD beamer.

Groot projecteren (beamer scherm van 3 meter breed of groter)

Wil je extra groot beeld projecteren en kies je er voor om ons Mega fast fold span scherm van 300cm te huren dan heb je onder de meeste omstandigheden ook een wat sterkere beamer nodig. Kies sowieso altijd voor de 4000 lumen full HD beamer onder goede omstandigheden. Is de ruimte moeilijk te verduisteren dan moet je al snel kiezen voor onze PRO beamer 5000 lumen of onze PRO 6000 lumen beamer.

Kun je buiten projecteren met een beamer?

Hoe gek het ook klinkt, beamers zijn allergisch voor daglicht/UV licht, je hebt misschien beelden in je hoofd van dat ene concert waar altijd van die grote schermen hangen naast het podium. Dit zijn eigenlijk altijd LED pixel schermen. Zelfs de allersterkste duurste beamers zullen bij daglicht niet tot nauwelijks beeld opleveren.

Als de zon onder is kun je wel buiten projecteren met een beamer, houdt er rekening mee dat het dus buiten echt voor 80% donker moet zijn. Natuurlijk kan onze sterkste beamer (de 6000 lumen PRO beamer) in de zomer al om 21:15 goed zichtbaar beeld geven terwijl je met de 4000 lumen beamer echt tot 22:30 moet wachten tot het buiten helemaal donker is.

Wat is ANSI lumen nu precies?

ANSI lumens is eigenlijk de lichtopbrengst van de projectie. Bij een hogere lichtopbrengst, dus bij een beamer met méér ANSI lumen kun je een stuk groter projecteren maar ook beter projecteren onder slechte omstandigheden (een lichtere ruimte die slecht verduisterd kan worden)