• Gratis bezorgd & opgehaald in NL
  • Bij ons betaal je geen borg!
  • Klanten geven ons een 9.4!

Paintball huren

Paintball huren voor jouw personeelsuitje of kinderfeestje?

Plannen om tijdens een bedrijfsmiddag, kinderfeestje of ander uitje te gaan paintballen? Dan kun je daarvoor paintball spullen huren via Verhuurwinkel.nl. Wij verhuren paintball sets voor grote en kleine groepen en voor kinderen en volwassenen. Bij paintballverhuur is alles inbegrepen, zodat je meteen met het spel kunt beginnen. En door je geweren en verdere accessoires voor paintballen bij ons te huren ben je bovendien heel voordelig uit. Verhuurwinkel.nl rekent namelijk geen borg voor een paintball set huren en ook het bezorgen en ophalen is gratis!


✓ Plug & Play, dus zeer eenvoudig in gebruik! Geschikt voor personeelsuitjes, familieweekeinden en kinderfeestjes.
✓ Paintball sets geschikt vanaf 12 tot 70 jaar
✓ Het paintballset wordt gratis bezorgd en weer opgehaald in héél Nederland
✓ Je pakket wordt 2/3 dagen voor het paintballen bezorgd zonder extra (huur)kosten
✓ Scherpste prijzen van Nederland en je betaalt géén borg
✓ Onze blauwe en rode paintballguns mogen in parken en bossen gebruikt worden, de munitie is biologisch afbreekbaar

Paintball huren? Zo werkt dat!

Paintball huren: hoe speel je het?

Paintball is een spel waarbij twee groepen elkaar proberen uit te schakelen. Daarvoor maken de beide partijen gebruik van paintball geweren die verfballetjes schieten. Je kunt dit combineren met andere spelelementen, zoals het veroveren van terrein op het andere team of het buitmaken van een vlag. Paintball huren en op eigen locatie spelen heeft als grote voordeel dat je helemaal vrij bent om je eigen scenario of spelvorm te verzinnen.

Kindvriendelijk paintball materiaal huren

Doordat de verfballetjes vrij hard worden afgeschoten, is paintball van oorsprong een spel voor volwassenen. Je kunt bij ons echter soft paintball sets huren die geschikt zijn voor kinderen vanaf 12 jaar. De verfballetjes van onze soft paintballsets komen minder hard aan en zijn dus minder pijnlijk. Dat maakt Verhuurwinkel.nl hét adres voor kindvriendelijke paintball verhuur.

Paintball huur voor buiten of binnen op eigen locatie

Traditioneel wordt paintball gespeeld in een outdoor omgeving. Vooral een bos is ideaal. Bomen en struiken lenen zich er namelijk uitstekend voor om je achter te verschuilen en je tegenstanders te verrassen. Een park is eveneens geschikt als je een middagje wilt paintballen. De munitie van de soft paintballgeweren van Verhuurwinkel.nl bestaat uit biologisch afbreekbare verfballetjes. Ze brengen dus geen schade toe aan de natuur. Uiteraard is het ook mogelijk om op eigen terrein te spelen. Je hoeft dan geen rekening te houden met eventuele andere mensen, wat in een bos of park wel het geval is. Als je de mogelijkheid hebt, is paintball spelen in een schuur of bedrijfshal een goed idee. Door bij paintball huren een eigen locatie die overdekt is te gebruiken ben je niet afhankelijk van het weer. Bovendien kan je de paintballruimte naar eigen wens inrichten.

Wat is allemaal inbegrepen bij een set voor paintball huren?

Bij een paintball set huren ontvang je een pakket waar alles in zit om te spelen. Iedere speler heeft een eigen geweer, inclusief gezichtsbescherming en balletjes. Je zit bij ons niet vast aan een standaardpakket, want je kunt altijd het exacte aantal gezichtsmaskers, geweren en paintballen huren dat je nodig hebt.

Huur paintball materiaal eenvoudig online

Via Verhuurwinkel.nl paintball huren? Dat gaat heel gemakkelijk. Stel online je pakket samen en geef de speeldatum door. Wij bezorgen alles een paar dagen van tevoren thuis of bij een DHL-ServicePoint, maar je betaalt paintball huur voor slechts één dag. De set wordt de eerstvolgende werkdag weer gratis opgehaald door een medewerker van onze paintball verhuur.

Ontdek daarnaast ons andere assortiment en maak een keuze uit: Silent disco huren, karaoke huren, blacklights huren of lasergame huren.

Beoordelingen

Was super geregeld, kreeg ze ruim op tijd toe gestuurd en kon makkelijk retourneren.
Roy Timmermans
donderdag 16 mei 2024

We hebben echt gelachen met het spel tijdens een familie weekend!
Pluspunten:Goed geregeld
Verbeterpunten:

Locatie: Delfgauw, Zuid-Holland

alles volgens afspraak
Manuel wil
woensdag 24 april 2024

alles prima geregeld. spullen werkten goed. niet op aan te merken
Pluspunten:klopte allemaal
Verbeterpunten:kan geen opnoemen

Locatie: Duivendrecht, Noord-Holland

Ideaal
L VD
woensdag 28 juni 2023

Leuk kinderfeestje paintbal met jongens gr 7/8
Pluspunten:Fijn materiaal, goed geregeld met kisten en retour sticker
Verbeterpunten:

Locatie: Onbekend

Alle beoordelingen zien