• Gratis bezorgd & opgehaald in NL
  • Bij ons betaal je geen borg!
  • Klanten geven ons een 9.4!

Polaroid camera huren

Polaroid camera huren en exclusieve foto's maken

Klik - Flits - en de foto komt uit de camera gerold. Even wapperen en is die leuk geworden? Een polaroid camera huren is een super gave ijsbreker voor een bruiloft, verjaardag, vrijgezellenfeest of (zakelijke) beurs. Heb je er al over nagedacht wat je met de foto's gaat doen? Hang je ze op, plak je ze in een foto-/gastenboek, berg je ze op in een bewaarbox of geef je ze direct mee aan de gasten?

    • Eenvoudig in gebruik en een blijvende foto herinnering
    • We bezorgen gratis je polaroid huur-bestelling door heel Nederland of België
    • Je pakket wordt 2 dagen voor het feest bezorgd zonder extra (huur)kosten
    • Heb je na gebruik nog fotocassettes (met 10 foto's) over in seal? Stuur ze mee retour en we betalen je €8,50 per casette terug!

Een huwelijk, jubileum of andere bijzondere gebeurtenis wil je zo compleet mogelijk en in blijvende herinneringen vastleggen. Met een polaroid huren doe je dat op een leuke, unieke én praktische manier. Polaroid camera’s maken namelijk foto’s die direct klaar zijn en afgedrukt op stevig fotopapier uit het toestel komen. Daardoor bestaat er van elke foto slechts één exemplaar, zodat de herinnering nog exclusiever is. Wil je optimaal huurgemak? Huur een polaroid camera dan bij Verhuurwinkel.nl. Wij bezorgen de instant camera ruim van tevoren en vragen geen borg.

Polaroid camera huren? Zo werkt dat!

Polaroid huren voor bruiloft of jubileum

Feestelijke evenementen lenen zich bij uitstek voor het maken van foto’s. Het gebeurt dan ook vaak dat mensen een digitale polaroid camera huren voor een bruiloft, huwelijksjubileum of verjaardag. Met een instant camera huren krijg je foto’s voorzien van een wit kader, dat onderaan wat groter is. Ze zijn dan ook ideaal voor het toevoegen van een persoonlijke noot. Doordat elke polaroid foto meteen wordt afgedrukt, kun je je gasten vragen of ze er een boodschap onder willen schrijven. Hiermee vat je een bijzondere dag samen in een unieke fotoreeks, die de sfeer goed weergeeft. Zo zorgt een polaroid camera huren jaren later nog steeds voor onvergetelijke herinneringen.
 

Ook voor andere doeleinden polaroid te huur

Behalve voor feestelijke gelegenheden is een direct klaar camera geschikt voor nog veel meer gebeurtenissen. Je kunt een bij ons te huren polaroid camera ook inzetten als marketingtool. Gebruik het toestel bijvoorbeeld voor reclame- en promotiedoeleinden op een beurs of ander zakelijk evenement. Van mensen die dat leuk vinden maak je met de huur polaroid een instant foto in een setting die aansluit bij jouw product of dienst. Daarna geef je de foto mee aan de bezoeker, samen met een flyer of sticker. Met zo’n exclusief relatiegeschenk onthouden klanten of potentiële klanten je bedrijf beter dan met de zoveelste pen of usb-stick.
 

Huren polaroid camera inclusief 20 foto’s

Bij ons een polaroid huren betekent dat je er direct mee aan de slag kunt. Je ontvangt een compleet pakket, bestaande uit een Fujifilm Instax camera, een reservetoestel, reservebatterijen, camerahandleiding en twee pakjes van tien Instax Glossy polaroidfoto’s. Inclusief het kader hebben deze een formaat van 108x86 mm. De eigenlijke foto’s zijn dus iets kleiner. Een foto maken gaat erg eenvoudig, want het werken met een te huren polaroid camera wijst zich vanzelf. Op het display zie je hoeveel foto’s er nog op de rol zitten en of ze donker of licht worden afgedrukt.
 

Extra fotocassettes bij je polaroid fototoestel huren

Meer dan 20 foto’s maken? Dan kun je op onze website cassettes met extra fotopapier bij je polaroidcamera huren. Een cassette is goed voor tien foto’s. Je klikt de cassettes eenvoudig in de polaroid camera en kunt er net zoveel bij bestellen als je denkt nodig te hebben. En het mooie is: van de nog ingepakte polaroidcassettes die je bij een camera huren over hebt krijg je een deel van het bedrag weer terug.
 

Polaroid camera huren bruiloft, feest of beurs

Als je bij een polaroid camera huren goedkoop uit wilt zijn, kies je voor Verhuurwinkel.nl. Wij zijn een van de weinige bedrijven waar je een camera huurt zonder borg en inclusief cassette voor 20 foto’s. Huren polaroid camera doe je eenvoudig online. Je ontvangt de Fujifilm Instax camera enkele dagen voor de eigenlijke huurdatum en we halen hem de eerstvolgende werkdag weer op.
 

Polaroid camera huren bruiloft, feest of beurs

Als je bij een polaroid camera huren goedkoop uit wilt zijn, kies je voor Verhuurwinkel.nl. Wij zijn een van de weinige bedrijven waar je een camera huurt zonder borg en inclusief cassette voor 20 foto’s. Huren polaroid camera doe je eenvoudig online. Je ontvangt de Fujifilm Instax camera enkele dagen voor de eigenlijke huurdatum en we halen hem de eerstvolgende werkdag weer op.

 

Beoordelingen

Goede service
Maud Colsters
donderdag 23 mei 2024

Wij hebben een polaroid camera gehuurd voor een feestje. De camera werd een paar dagen voor het feest geleverd. Netjes verpakt en via een goede vervoer service. Gebruiksaanwijzing voor de camera maar ook voor het retour zenden zaten in de koffer. Retour zenden ging ook heel makkelijk en mocht zelfs in overleg een dagje later dan afgesproken.
Bedrijf is makkelijk bereikbaar en reageert snel op mails.
Wij waren erg tevreden!
Pluspunten:Goede service, makkelijk bereikbaar, goede kwaliteit camera
Verbeterpunten:Geen

Locatie: Veldhoven, Noord-Brabant

Top geregeld
Tanya en Peter Paauwe
maandag 1 mei 2023

Netjes en op tijd de polaroid camera geleverd. Makkelijk te bedienen. De polaroid camera moest op een ander adres opgehaald worden. En dat was geen probleem. En mail gekregen dat het weer is ontvangen. In een woord gewoon super
Pluspunten:
Verbeterpunten:

Locatie: Nijverdal, Overijssel

Topservice
Marijke anoniem
donderdag 10 juni 2021

Erg fijn bedrijf, bij het oriënteren zag ik veel bedrijven die lagere prijzen hadden maar in de laatste stap kwam er nog een hoop aan extra kosten bij. Hier zitten al standaard 20 foto's bij, wij hebben voor onze bruiloft gekozen 4 extra setjes van 10 stuks bij te bestellen en kwamen hier uiteindelijk het voordeligst uit de bus. Keurig netjes 4 dagen voor onze bruiloft afgeleverd en maandag weer aan huis opgehaald. Duidelijke handleiding en jullie waren erg goed bereikbaar. Voor vragen! We hebben een prachtige trouwdag gehad mede door deze leuke toevoeging. We gaan jullie zeker aanraden bij andere verloofden.
Pluspunten:Duidelijke en transparante prijzen,Geen borg,Goed bereikbaar,Vriendelijke medewerkers
Verbeterpunten:In eerste instantie leken jullie duurder dan andere aanbieders maar dat komt door dat jullie er standaard al 20 foto's bij doen misschien dit aanpassen zodat je ziet dat jullie prijs minstens zo goed is

Locatie: Amsterdam, Noord-Holland