• Gratis bezorgd & opgehaald in NL
  • Bij ons betaal je geen borg!
  • Klanten geven ons een 9.4!

Special effects

Maak er een knallend event van!


Heb jij een grand opening, gender reveal, de presentatie van een nieuw merk of wil je jouw verassingsfeest eens professioneel aanpakken?
Huur dan eens een confetti kanon! Het is een stuk professioneler dan zo'n losse handshooter die je in elke winkel voor een paar euro in de schappen vind en je kunt met één druk op de knop meerdere shooters tegelijkertijd afschieten.

Al confetti kanonnen artikelen worden gratis bij je thuis op het werk of op de evenementenlocatie bezorgd, we rekenen géén borg en halen alles ook weer kosteloos bij je op. Heb je vragen? Neem dan contact met ons op.

PS: helemaal onderaan deze pagina vertellen we je meer over hoe electrische afbuurbare confetti systemen werken en waar je op moet letten als je deze wilt huren.


Confetti kanon huren waar moet je op letten?
Kijk allereerst naar het budget, huur je zakelijk dan is de rode knop een eye cather die niet mag ontbreken, je wilt dan ook minimaal 2 confetti shooters hebben zodat je deze synchroon kunt afschieten. Op buiten locaties of in grotere zalen raden we aan om 4 afvuursystemen ook wel shooters genoemd te gegebruiken.

Hoe werkt een electrisch afvuurbaar confetti systeem?
Het systeem bestaat uit 2 delen, de vulling deze bevat een drukpatroon gevuld met stikstof en het afvuursysteem, ook wel het confetti kannon of de confetti shooter genoemd. Je steekt de vulling in de patroonhouder en zodra je er stroom/spanning op zet vliegt de lading confetti de lucht in. De rode knop is als het ware een spanningsverbreker. Zodra je de rode knop indrukt krijgen de apparaten héél kort even stroom en schiet de lading de lucht in.

Rode afvuurknop huren
Bij de meeste sets die bestaan uit meerdere stuks hebben we een grote rode afvuurknop gevoegd, echter zoals je in bovenstaande uitleg kunt lezen zou je als je 1 shooter ook gewoon de stekker in het stopcontact kunnen steken en dan springt de lading confetti ook, het zelfde effect maar ietjes minder sexy. De rode knop zou je in theorie kunnen vervangen door een stekkerblokje met een aan/uit druk knopje. Zodra je 2 of 4 kanonnen op het stekkerblokje aansluit en de ladingen in de kanonnen/stations bevestigd druk je met het aan/uit knopje van het stekkerblok automatische alle shooters af.

Welke soorten confetti zijn er beschikbaar in de verhuur?
Er zijn misschien wel 200 verianten, we hebben ze niet allemaal op de website staan. Op de website hebben wij een selectie van de meest verhuurde kleuren. Ben je optijd? (een paar weken van te voren) en ben je opzoek naar een speciaal soort confetti? Laat het ons gerust weten we kijken graag of dit in onze schappen ligt of dat we dit voor je kunnen bestellen.

Beoordelingen

Wat een top service. Alles piekfijn geregeld echt super.
Chantal Mars
woensdag 22 maart 2023

Het was heel kort dag maar toch kon het nog allemaal geregeld worden. Zeer vriendelijke mensen die je heel graag goed helpen om je feest fantastisch te laten worden bedankt hiervoor echt top
Pluspunten:Vriendelijk goede service duidelijke met verzorging en ophalen
Verbeterpunten:

Locatie: Arnhem, Gelderland

Fantastisch
Anouk Smit
woensdag 15 maart 2023

Wat een knaller om zo het geslacht aan de papa en mama te laten zien! Het was een groot succes
Pluspunten:Veel confetti
Verbeterpunten:Niets

Locatie: Leiden, Zuid-Holland

Makkelijk en snel geregeld
SOPA Decoration
dinsdag 14 maart 2023

Super service! Dit gaan wij vaker doen.
Pluspunten:
Verbeterpunten:

Locatie: Nijverdal, Overijssel

Alle beoordelingen zien