• Gratis bezorgd & opgehaald in NL
  • Bij ons betaal je geen borg!
  • Klanten geven ons een 9.4!

Special effects

Maak er een knallend event van!


Heb jij een grand opening, gender reveal, de presentatie van een nieuw merk of wil je jouw verassingsfeest eens professioneel aanpakken?
Huur dan eens een confetti kanon! Het is een stuk professioneler dan zo'n losse handshooter die je in elke winkel voor een paar euro in de schappen vind en je kunt met één druk op de knop meerdere shooters tegelijkertijd afschieten.

Al confetti kanonnen artikelen worden gratis bij je thuis op het werk of op de evenementenlocatie bezorgd, we rekenen géén borg en halen alles ook weer kosteloos bij je op. Heb je vragen? Neem dan contact met ons op.

Confettikanon huren? Zo werkt dat!

PS: helemaal onderaan deze pagina vertellen we je meer over hoe electrische afbuurbare confetti systemen werken en waar je op moet letten als je deze wilt huren.

Confetti kanon huren waar moet je op letten?
Kijk allereerst naar het budget, huur je zakelijk dan is de rode knop een eye cather die niet mag ontbreken, je wilt dan ook minimaal 2 confetti shooters hebben zodat je deze synchroon kunt afschieten. Op buiten locaties of in grotere zalen raden we aan om 4 afvuursystemen ook wel shooters genoemd te gegebruiken.

Hoe werkt een electrisch afvuurbaar confetti systeem?
Het systeem bestaat uit 2 delen, de vulling deze bevat een drukpatroon gevuld met stikstof en het afvuursysteem, ook wel het confetti kannon of de confetti shooter genoemd. Je steekt de vulling in de patroonhouder en zodra je er stroom/spanning op zet vliegt de lading confetti de lucht in. De rode knop is als het ware een spanningsverbreker. Zodra je de rode knop indrukt krijgen de apparaten héél kort even stroom en schiet de lading de lucht in.

Rode afvuurknop huren
Bij de meeste sets die bestaan uit meerdere stuks hebben we een grote rode afvuurknop gevoegd, echter zoals je in bovenstaande uitleg kunt lezen zou je als je 1 shooter ook gewoon de stekker in het stopcontact kunnen steken en dan springt de lading confetti ook, het zelfde effect maar ietjes minder sexy. De rode knop zou je in theorie kunnen vervangen door een stekkerblokje met een aan/uit druk knopje. Zodra je 2 of 4 kanonnen op het stekkerblokje aansluit en de ladingen in de kanonnen/stations bevestigd druk je met het aan/uit knopje van het stekkerblok automatische alle shooters af.

Welke soorten confetti zijn er beschikbaar in de verhuur?
Er zijn misschien wel 200 verianten, we hebben ze niet allemaal op de website staan. Op de website hebben wij een selectie van de meest verhuurde kleuren. Ben je optijd? (een paar weken van te voren) en ben je opzoek naar een speciaal soort confetti? Laat het ons gerust weten we kijken graag of dit in onze schappen ligt of dat we dit voor je kunnen bestellen.

Beoordelingen

Bestelling snel en goed geregeld
Tech Niek
woensdag 24 april 2024

Bestelling snel en goed geregeld. Ook met retorlabel perfect geregeld
Pluspunten:Snbel en compleet
Verbeterpunten:Handleiding aanpassen vwb vergrendeling aansluitkabels (moeten klikken)

Locatie: Scherpenzeel, Gelderland

Heel erg tevreden!
M Byr
zondag 21 april 2024

Erg tevreden over de gehele service, waren bereikbaar en erg duidelijk met de uitleg! Goede bezorgservice en ze kwamen het ook tussen de benoemde tijden brengen en halen! De confetti zelf was ook goed, alles zaten er bij en deed het goed! Herhaling vatbaar
Pluspunten:++++++
Verbeterpunten:Geen :)

Locatie: Onbekend

Super Fantastisch
Samer Bazy
woensdag 21 februari 2024

Super vriendelijke dame aan de telefoon die heel goed helpt met de bestelling. Denkt goed mee en neemt geen risico door op last minute iets te bestellen, maar doet dat zeker 3 dagen van te voren versturen zodat ze er zeker van is dat het product op tijd binnen is.
Product zoals verwacht en nog beter ook.
Pluspunten:alles was goed
Verbeterpunten:Geen

Locatie: Almere, Flevoland

Alle beoordelingen zien