• Gratis bezorgd & opgehaald in NL
  • Bij ons betaal je geen borg!
  • Klanten geven ons een 9.4!

Special effects

Maak er een knallend event van!


Heb jij een grand opening, gender reveal, de presentatie van een nieuw merk of wil je jouw verassingsfeest eens professioneel aanpakken?
Huur dan eens een confetti kanon! Het is een stuk professioneler dan zo'n losse handshooter die je in elke winkel voor een paar euro in de schappen vind en je kunt met één druk op de knop meerdere shooters tegelijkertijd afschieten.

Al confetti kanonnen artikelen worden gratis bij je thuis op het werk of op de evenementenlocatie bezorgd, we rekenen géén borg en halen alles ook weer kosteloos bij je op. Heb je vragen? Neem dan contact met ons op.

Confettikanon huren? Zo werkt dat!

PS: helemaal onderaan deze pagina vertellen we je meer over hoe electrische afbuurbare confetti systemen werken en waar je op moet letten als je deze wilt huren.


Confetti kanon huren waar moet je op letten?
Kijk allereerst naar het budget, huur je zakelijk dan is de rode knop een eye cather die niet mag ontbreken, je wilt dan ook minimaal 2 confetti shooters hebben zodat je deze synchroon kunt afschieten. Op buiten locaties of in grotere zalen raden we aan om 4 afvuursystemen ook wel shooters genoemd te gegebruiken.

Hoe werkt een electrisch afvuurbaar confetti systeem?
Het systeem bestaat uit 2 delen, de vulling deze bevat een drukpatroon gevuld met stikstof en het afvuursysteem, ook wel het confetti kannon of de confetti shooter genoemd. Je steekt de vulling in de patroonhouder en zodra je er stroom/spanning op zet vliegt de lading confetti de lucht in. De rode knop is als het ware een spanningsverbreker. Zodra je de rode knop indrukt krijgen de apparaten héél kort even stroom en schiet de lading de lucht in.

Rode afvuurknop huren
Bij de meeste sets die bestaan uit meerdere stuks hebben we een grote rode afvuurknop gevoegd, echter zoals je in bovenstaande uitleg kunt lezen zou je als je 1 shooter ook gewoon de stekker in het stopcontact kunnen steken en dan springt de lading confetti ook, het zelfde effect maar ietjes minder sexy. De rode knop zou je in theorie kunnen vervangen door een stekkerblokje met een aan/uit druk knopje. Zodra je 2 of 4 kanonnen op het stekkerblokje aansluit en de ladingen in de kanonnen/stations bevestigd druk je met het aan/uit knopje van het stekkerblok automatische alle shooters af.

Welke soorten confetti zijn er beschikbaar in de verhuur?
Er zijn misschien wel 200 verianten, we hebben ze niet allemaal op de website staan. Op de website hebben wij een selectie van de meest verhuurde kleuren. Ben je optijd? (een paar weken van te voren) en ben je opzoek naar een speciaal soort confetti? Laat het ons gerust weten we kijken graag of dit in onze schappen ligt of dat we dit voor je kunnen bestellen.

Beoordelingen

Fantastisch!
Farley Conradus
woensdag 2 augustus 2023

Ik wilde eerst een Action confetti canon halen maar ging op zoek naar andere mogelijkheden. Toen kwam ik hier terecht. Wat een top bedrijf! Ik ben gaan bellen voor vragen werd netjes te woord gestaan. Alles op tijd geleverd maar t mooiste is dat t werkt. Ik heb mijn gasten mooi kunnen verrassen met confetti die gezichten onbetaalbaar. Dus erg tevreden ook het ontvangen en verzenden top. Echt ga zo door! Voor ons huwelijk volgend jaar gaan we zeker weer huren
Pluspunten:prijs,service
Verbeterpunten:geen

Locatie: Breda, Noord-Brabant

GEWELDIG
Monique Vis-Schoumans
dinsdag 18 juli 2023

Voor de gender reveal party van mijn zwangere dochter en schoonzoon heb ik de confetti kanonnen gehuurd. Kreeg deze keurig op tijd geleverd inclusief 4 kanonnen waar 2 roze en 2 blauwe confetti in zat. Nadat ik het geslacht wist ( als enige, zelfs de aanstaande ouders wisten het niet) kreeg ik direct per mail welk nummer ik in de kanonnen moest stoppen. We hebben de kanonnen eerst getest en er een foto van genomen, per mail gevraagd of het zo juist aangesloten was. Ook nu kreeg ik direct antwoord. Ik zou zeker weer bij verhuurwinkel bestellen voor welk feestje dan ook. Ben echt vol lof over hun en de service die ze geven.
Pluspunten:goede service, komen afspraken na, snelle reacties op vragen.
Verbeterpunten:Geen

Locatie: Elst, Utrecht 

Video van het resultaat (met toestemming van de klant):

Geweldig
Gerhard Jan Bianchi
donderdag 13 juli 2023

Snel en op tijd geleverd. Perfect en handig verpakt. Alles netjes gedocumenteerd en eenvoudige handleiding.
Pluspunten:Goede communicatie en perfecte service.
Verbeterpunten:Ga vooral zo door.

Locatie: Raamsdonksveer, Noord-Brabant

Alle beoordelingen zien