• Gratis bezorgd & opgehaald in NL
  • Bij ons betaal je geen borg!
  • Klanten geven ons een 9.4!

Tapijtreiniger huren

Tapijtreiniger en bekleding reiniger huren?

Als je een professionele tapijtreiniger huren wilt, heeft Verhuurwinkel.nl precies wat je zoekt. Bij ons kun je terecht voor complete tapijtreiniger huur. Een elektrische tapijtreiniger machine huren doe je snel en eenvoudig via de website. We vragen geen borg voor de verhuur tapijtreiniger en ook het bezorgen en ophalen kost je niets.

✓ Je tapijtreiniger wordt minimaal één werkdag voor de schoonmaakdag helemaal gratis thuisbezorgd 
✓ De eerste werkdag na de ingevulde huurdag wordt hij weer gratis bij je opgehaald
✓ Reserveer eenvoudig online! Wij rekenen géén borg.
✓ Onze bezorg- en haalservice is gratis in héél Nederland.


Waarom een tapijt reiniger huren?

De aangewezen manier om je vloerbedekking schoon te maken is stofzuigen. Zo op het oog volstaat dat, maar voor het goed reinigen van tapijt is een stofzuiger ontoereikend. Je komt er immers niet verder mee dan oppervlakkige schoonmaak. Als je meer wilt dan alleen stof opzuigen kun je daarom beter een sproei-extractieapparaat voor tapijt reinigen huren. Hiermee dring je diep in de vloerbedekking door en verwijder je ook hardnekkig vuil en allerlei soorten vlekken.

Veelzijdige tapijtreiniger huren

Met een tapijtreiniger huur je een schoonmaakmachine die breed inzetbaar is. Het apparaat is namelijk geschikt voor tapijt en bekleding. Ideaal als je snel de stoffen bekleding van je bank of stoelen wilt reinigen. Behalve voor vaste vloerbedekking, meubels en bekleding gebruik je de tapijtreiniger tevens voor losse vloerkleden, kussens en textielvloeren. Daarnaast leent de machine zich om bijvoorbeeld de stoffen bekleding en vloerbedekking in je auto weer als nieuw te maken. Je kunt dus voor uiteenlopende schoonmaakklussen een tapijt reinigen apparaat huren.

Huur tapijtreiniger voor een professioneel resultaat

Een tapijt reiniger huren is de ideale oplossing als je je vloer of meubelbekleding grondig wilt schoonmaken. Dankzij onze tapijtreiniger verhuur hoef je daarvoor geen specialist te laten langskomen, maar los je het zelf op. Zo kun je bijvoorbeeld eens in de maand bij ons voordelig een tapijtreiniger huren om de publieksruimtes in je bedrijf schoon te maken. En heb je thuis een feest gegeven? Ook dan komt een verhuur tapijtreiniger uitstekend van pas.

Tapijtreiniger machine huren specificaties

De Kärcher-tapijtreinigers die wij verhuren zijn compacte, effectieve en gemakkelijk te bedienen apparaten. Ze hebben een reservoir voor 8 liter water om mee schoon te maken en een 7-litertank voor vuil water. Bij het reinigen hoef je je vloerbedekking overigens alleen vochtig te maken. Een tapijt reinigen machine huren geeft dus geen natte boel. De huur tapijtreiniger is voorzien van een sproeislang van 2,5 meter en een 7,5 meter lange elektriciteitskabel.

Schoonmaaktabletten bij tapijtreiniger huur

Je gebruikt de tapijtreiniger in combinatie met reinigingstabletten. Deze zijn bij ons te koop in verpakkingen van twee of tien stuks. De tabletten hebben een omhulsel van folie, dat vanzelf in het water oplost. Een watertemperatuur van 40 graden Celsius is daarvoor voldoende. Wij raden aan één tablet voor elke 3,5 liter schoonmaakwater aan. Je kunt het reservoir van de tapijtreiniger dan ook het best met 7 liter water vullen, waarin je twee schoonmaaktabletten oplost.

Tapijt reiniger huren zonder verborgen kosten

Heb je een carpet cleaner plus stain remover nodig? Een professionele tapijtreiniger huren is bij Verhuurwinkel.nl extra aantrekkelijk. De huur tapijtreiniger wordt namelijk één of twee dagen voor de overeengekomen verhuurdatum bezorgt en de eerstvolgende werkdag weer opgehaald. En die extra huurdagen kosten je niets! 

Ontdek het overige verhuurassortiment

Op zoek naar een leuke activiteit voor jouw evenement, tuinfeest of personeelsfeest? Maak dan ook kennis met ons audiovisueel verhuurassortiment. Huur eenvoudig een karaoke set of silent disco, en feest tot de late uurtjes door. Kinderfeestje gepland? Ontdek lasergame huren, bumbervoetbal huren of paintball huren

Beoordelingen

Heel goede service alleen misschien een verlengstuk zodat je staand je tapijt kan reinigen .
F. Damhuis
donderdag 13 juli 2023

Heel goede service alleen misschien een verlengstuk zodat je staand je tapijt kan reinigen .
Pluspunten:
Verbeterpunten:

Locatie: Oisterwijk, Noord-Brabant

Successful product and service!
S Nordlund
dinsdag 11 juli 2023

Rented the Kärcher equipment for two days (Thu & Fri) and got it delivered on Tuesday already with pick-up on following Monday. So we got extra four days to use the machine which was great. We used product for carpet cleaning from HG which was working well. The Kärcher equipment was powerful and working as expected, as a result we got clean carpets, carpet floor in staircase, sofa bed, car seats and carpets. Service was fast and quality as promised. We will definitely rent again from Verhuurwinkel!
Pluspunten:
Verbeterpunten:

Locatie: Uithoorn, Noord-Holland

Erg tevreden
Suzanne Kroon
donderdag 6 juli 2023

Ideaal het kan thuis geleverd worden en opgehaald hier hebben wij voor gekozen. Duidelijke instructies en een schoon apperaat gekregen. Carpet is weer als nieuw.
Pluspunten:Makkelijk in gebruik,sterke zuigkracht.,Schoon apparaat
Verbeterpunten:Zijn erg tevreden. Hadden wat meer reiniging tabletten moeten bestellen door de grote van het carpet. En een telescoop steel had makelijk geweest.

Locatie: Bilthoven, Utrecht

Alle beoordelingen zien