• Gratis bezorgd & opgehaald in NL
  • Bij ons betaal je geen borg!
  • Klanten geven ons een 9.4!

Tapijtreiniger huren

Tapijtreiniger en bekleding reiniger huren?

Als je een professionele tapijtreiniger huren wilt, heeft Verhuurwinkel.nl precies wat je zoekt. Bij ons kun je terecht voor complete tapijtreiniger huur. Een elektrische tapijtreiniger machine huren doe je snel en eenvoudig via de website. We vragen geen borg voor de verhuur tapijtreiniger en ook het bezorgen en ophalen kost je niets.

✓ Je tapijtreiniger wordt minimaal één werkdag voor de schoonmaakdag helemaal gratis thuisbezorgd 
✓ De eerste werkdag na de ingevulde huurdag wordt hij weer gratis bij je opgehaald
✓ Reserveer eenvoudig online! Wij rekenen géén borg.
✓ Onze bezorg- en haalservice is gratis in héél Nederland.


Waarom een tapijt reiniger huren?

De aangewezen manier om je vloerbedekking schoon te maken is stofzuigen. Zo op het oog volstaat dat, maar voor het goed reinigen van tapijt is een stofzuiger ontoereikend. Je komt er immers niet verder mee dan oppervlakkige schoonmaak. Als je meer wilt dan alleen stof opzuigen kun je daarom beter een sproei-extractieapparaat voor tapijt reinigen huren. Hiermee dring je diep in de vloerbedekking door en verwijder je ook hardnekkig vuil en allerlei soorten vlekken.

Veelzijdige tapijtreiniger huren

Met een tapijtreiniger huur je een schoonmaakmachine die breed inzetbaar is. Het apparaat is namelijk geschikt voor tapijt en bekleding. Ideaal als je snel de stoffen bekleding van je bank of stoelen wilt reinigen. Behalve voor vaste vloerbedekking, meubels en bekleding gebruik je de tapijtreiniger tevens voor losse vloerkleden, kussens en textielvloeren. Daarnaast leent de machine zich om bijvoorbeeld de stoffen bekleding en vloerbedekking in je auto weer als nieuw te maken. Je kunt dus voor uiteenlopende schoonmaakklussen een tapijt reinigen apparaat huren.

Huur tapijtreiniger voor een professioneel resultaat

Een tapijt reiniger huren is de ideale oplossing als je je vloer of meubelbekleding grondig wilt schoonmaken. Dankzij onze tapijtreiniger verhuur hoef je daarvoor geen specialist te laten langskomen, maar los je het zelf op. Zo kun je bijvoorbeeld eens in de maand bij ons voordelig een tapijtreiniger huren om de publieksruimtes in je bedrijf schoon te maken. En heb je thuis een feest gegeven? Ook dan komt een verhuur tapijtreiniger uitstekend van pas.

Tapijtreiniger machine huren specificaties

De Kärcher-tapijtreinigers die wij verhuren zijn compacte, effectieve en gemakkelijk te bedienen apparaten. Ze hebben een reservoir voor 8 liter water om mee schoon te maken en een 7-litertank voor vuil water. Bij het reinigen hoef je je vloerbedekking overigens alleen vochtig te maken. Een tapijt reinigen machine huren geeft dus geen natte boel. De huur tapijtreiniger is voorzien van een sproeislang van 2,5 meter en een 7,5 meter lange elektriciteitskabel.

Schoonmaaktabletten bij tapijtreiniger huur

Je gebruikt de tapijtreiniger in combinatie met reinigingstabletten. Deze zijn bij ons te koop in verpakkingen van twee of tien stuks. De tabletten hebben een omhulsel van folie, dat vanzelf in het water oplost. Een watertemperatuur van 40 graden Celsius is daarvoor voldoende. Wij raden aan één tablet voor elke 3,5 liter schoonmaakwater aan. Je kunt het reservoir van de tapijtreiniger dan ook het best met 7 liter water vullen, waarin je twee schoonmaaktabletten oplost.

Tapijt reiniger huren zonder verborgen kosten

Heb je een carpet cleaner plus stain remover nodig? Een professionele tapijtreiniger huren is bij Verhuurwinkel.nl extra aantrekkelijk. De huur tapijtreiniger wordt namelijk één of twee dagen voor de overeengekomen verhuurdatum bezorgt en de eerstvolgende werkdag weer opgehaald. En die extra huurdagen kosten je niets! 

Ontdek het overige verhuurassortiment

Op zoek naar een leuke activiteit voor jouw evenement, tuinfeest of personeelsfeest? Maak dan ook kennis met ons audiovisueel verhuurassortiment. Huur eenvoudig een karaoke set of silent disco, en feest tot de late uurtjes door. Kinderfeestje gepland? Ontdek lasergame huren, bumbervoetbal huren of paintball huren

Beoordelingen

Geweldige huur ervaring
Lisette Veldhuis
dinsdag 7 februari 2023

Wij wonen in Amsterdam daar is veel aanbod maar helaas kun je dit nergens eenvoudig telefonisch of online reserveren. Na een zoektocht van 2 uur uitgekomen bij een onvriendelijke bouwmarkt...... gelukkig werd ik door vrienden gewezen op Verhuurwinkel zij hadden hier al eens Silent Disco gehuurd en vroegen mij hier eens te kijken. Wat een topbedrijf ik werd direct vriendelijke geholpen en de website is super duidelijk. i.p.v. de 80 euro borg die je bij Boels moet betalen betaal je hier geen borg en werd de tapijtreiniger keurig een dag voor de schoonmaakdag bezorgd en na het weekeind op maandag weer aan huis opgehaald zonder bezorg en haal kosten ik heb zowel de bank als het tapijt gedaan het kost wel eventjes wat tijd maar het resultaat is er (en 2 emmers vol vies water) ik denk dat ik hier maar een jaarlijks klusje van maak en dan kom ik hier zeker weer terug, een erg fijne huur ervaring kan het iedereen aanbevelen.
Pluspunten:goede service,gratis bezorgen en halen is ideaal,geen borg,apparaat werkte erg goed
Verbeterpunten:

 

Locatie: Amsterdam, Noord-Holland

Doet wat het moet doen!
Bart Uiterhove
vrijdag 3 februari 2023

Apparaat werkt eenvoudig doet wat het moet doen, alles weer netjes schoon in een half uur. Niet bijzonder en eenvoudig in gebruik. Wél bijzonder was de service van Verhuurwinkel.nl Voor 39 euro verwacht je niet dat het wordt gebracht en gehaald en zeker niet dat ze dan ook nog vriendelijk de telefoon opnemen en je uitgebreid helpen met alle vragen. Chapeau voor deze klantenservice! Zal hier later zeker nog eens iets huren.
Pluspunten:gratis bezorgd en gehaald,geen borg,geen formulieren invullen,zeer goed telefonisch bereikbaar
Verbeterpunten:Wel 5 euro duurder dan de bouwmarkt maar dat was het meer dan waard

 

Locatie: Amsterdam, Noord-Holland