• Gratis bezorgd & opgehaald in NL
  • Bij ons betaal je geen borg!
  • Klanten geven ons een 9.4!

Tips voor de ideale karaoke avond

De ideale karaoke avond, wat heb ik nodig?

Je wil een gezellige en betaalbare avond gaan karaoke, maar waar moet je nou rekening mee houden om het een gezellige avond te hebben? Je wilt tenslotte toch voorkomen dat het een flop wordt bij vrienden of collega's..

Hier beschrijven we enkele tips jouw karaoke activiteit tot een succes te maken!

  1. Zoek uit wie er écht niet kunnen zingen en nodig deze mensen uit. Dit staat garant voor een avond dolle pret.
  2. Licht de buren in, je weet maar nooit hoe snel je karaoke avondje voorbij kan zijn.
  3. Kijk welke apparatuur je tot je beschikking hebt. Heb je zelf al een TV staan? Dan scheelt dat aanzienlijk in de kosten!
  4. Is het geluid van je TV of je stereo installatie voldoende? Dan hoef je ook niet voor extra geluid te zorgen!
  5. Maak van te voren een Play list door nummers uit te zoeken die je leuk vindt om te zingen.

Aan de slag met jouw gehuurde karaoke set


Zo, nu heb je een paar tips om mee aan de slag te gaan, maar wat kunnen wij voor je uit handen nemen? Nou, dat is erg simpel! Heb je zelf een TV waar je beeld en geluid over kan laten gaan? Dan heb je aan onze  Karaoke set voldoende. Deze kost €69,00 euro voor 1 hele dag. Wij bezorgen hem dan 1 of 2 werkdagen van te voren bij  je en komen hem de volgende werkdag weer bij je ophalen. Zo heb je alles op tijd in huis en hoef je geen stress te hebben!

Heb je nou geen TV en/of geluid tot je beschikking? Geen paniek! Eventueel kun je bij ons ook je karaoke set uitbreiden met een beamer en/of een speaker naar keuze!

Weet je niet precies wat je allemaal moet kiezen? Geen probleem! Wij hebben alvast 2 setjes voor je samengesteld. Zo hebben wij 2 karaoke sets gemaakt, dit zijn ze:

1. Karaoke set incl. beeld en geluid, dit is een set samen met een beamer en een speaker. Let er wel op dat je hierbij nog een witte muur nodig hebt om op te projecteren. Of je kunt er uiteraard een projectiescherm bij huren.

2. Karaoke set compleet, dat is handig! Helemaal compleet, een karaoke set met beamer en scherm. Ook zitten er 2 speakers bij. Dan ben je helemaal klaar om te rocken!

Alvast een geslaagde karaoke activiteit toegewenst!