• Gratis bezorgd & opgehaald in NL
  • Bij ons betaal je geen borg!
  • Klanten geven ons een 9.4!

Sarah Huren

Sarah huren: Maak van je 50ste een extra groot feest!

Wordt er binnenkort in je omgeving een vrouw 50 jaar? Dan is er geen betere manier deze kersverse Sarah te verrassen met een grote Sarah opblaaspop. Deze echte eyecatcher zal de jarige op deze bijzondere dag extra in het zonnetje zetten.

Check gemakkelijk de beschikbaarheid van de verschillende Sarah opblaaspoppen online. Deze zijn slechts binnen enkele muisklikken te bestellen. Bij de Sarah poppen van Verhuurwinkel betaal je géén borg en bezorgen wij de Sarah pop gratis bij jouw thuis of op locatie. De volgende dag wordt de pop weer netjes gratis opgehaald. 

Heb je vragen? Neem gerust contact met ons op! Stuur een e-mail naar info@verhuurwinkel.nl of gebruik de chat rechtsonderin. Daarnaast zijn wij elke werkdag tot 18:30 uur telefonisch bereikbaar op het nummer: 085-2500187.

63,70

2 dagen

49,00

1 dag

Wil je een vriendin, collega of familielid verrassen op haar 50ste verjaardag? Huur dan nu de Sarah opblaaspop!

63,70

2 dagen

49,00

1 dag

Wil je iemand verrassen op haar 50ste of 25ste verjaardag met een humoristische ondertoon, dan is de halve Sarah een leuke Eye-cat...

Een Sarah 50 jaar pop huur je bij Verhuurwinkel!

Een 50e verjaardag mag aan niemand voorbij gaan. Er is geen betere manier om deze heugelijke dag te vieren met een bijpassende Sarah opblaaspop. Deze Sarah pop van Verhuurwinkel is geschikt voor in de tuin, bij kantoor of op een andere plaats waar de Sarah verrast kan worden!

Wanneer Verhuurwinkel de pop gratis bij de locatie heeft afgeleverd, hoef je enkel nog maar de stroom van de meegeleverde opblaaspomp in het stopcontact te stoppen en de pop Sarah is klaar om de jarige te verrassen. Met een hoogte van maar liefst 3,2 meter heeft de opblaaspop zeker een toegevoegde waarde voor het verjaardagsfeest!

Halve Sarah opblaaspop huren

Kan je niet wachten tot iemand 50 wordt of wil je iemand goed verrassen op haar 25e verjaardag? Huur dan een halve Sarah! De halve Sarah is perfect voor 25e verjaardagen of voor 50e verjaardagen van vrouwen die zich nog 25 jaar voelen. De halve Sarah is met 3,5 meter lang een erg leuke toevoeging in de straat. Zo is de opblaaspop geschikt voor in de tuin of op een andere locatie waar de jarige verrast zal worden.

Opblaasbare Sarah opzetten

De Sarah opblaaspoppen voor toekomstige 50'ers zijn eenvoudig en snel, binnen 5 minuten op te zetten. Door de meegeleverde opblaaspomp hoef je enkel nog een goede plek te vinden voor de pop en de stekker in het stopcontact te steken. We raden aan de pop met z’n tweeën op te zetten. Ziet de dag er regenachtig uit? Geen paniek! De opblaaspoppen van Verhuurwinkel beschikken over waterdichte opblaaspompen. Zo kan je op ieder gewenst moment de traditie voortzetten!

Gewicht Sarah 50 pop

De Sarah poppen worden gratis geleverd in een kunststof krat van 40 x 60 cm en past gemakkelijk op de bijrijdersstoel of achterbank van een kleine auto. De pop weegt inclusief alle accessoires zo’n 7 kg. Hierdoor is het gemakkelijk te vervoeren, wanneer je bijvoorbeeld na levering de Sarah nog naar een andere locatie wilt brengen. 

Waar komt ‘Sarah’ vandaan?

Omdat de leeftijdsverwachting vroeger een stuk lager lag dan nu, was het belangrijk om van de vijftigste verjaardag een uitdrukking te maken: Abraham zien of Sarah zien. De herkomst van deze zegswijze stamt uit de Bijbel. 'Sara' is een Bijbels figuur die samen met haar man Abraham, één van de drie aartsvaders, op hoge leeftijd een zoon kreeg. Hij bereikte volgens de overlevering de leeftijd van 175 jaar, terwijl zijn vrouw Sara 'maar' 127 jaar werd. 

De uitdrukking komt voor in de Bijbelpassage Johannes 8:57: Jezus raakte in een tempel in conclaaf met de Joden, die aan hem vroegen: "U bent nog geen vijftig en u zou Abraham gezien hebben." Jezus gaf hierop als antwoord: ‘Waarachtig, ik verzeker u, van voordat Abraham er was, ben ik er."

Wordt er binnenkort geen vrouw 50, maar een man? Verras deze heer met een Abraham opblaaspop voor de deur! Bekijk de mogelijkheden om een Abraham opblaaspop te huren. 

 

Veelgestelde vragen over de Sarah opblaaspop

Hoe kan ik een Sarah opblaaspop huren?

Maak een keuze uit de (halve) Sarah opblaaspop. Kies de gewenste ophaaldag en geef aan tot wanneer je de Sarah opblaaspop wilt huren. Selecteer in de winkelmand de gewenste opties en vul je persoonsgegevens in. Het is mogelijk om de Sarah opblaaspop op te halen of gratis door Verhuurwinkel te laten thuisbezorgen. 

Wat zijn de afmetingen van de sarah pop?

Met een hoogte van 3 meter is de Sarah opblaaspop een echte eye-catcher!

Voor hoelang kan ik de Sarah opblaaspop huren?

Je kunt zelf bepalen tot wanneer je de Sarah 50 pop wilt huren. In onze agenda kan je de beschikbaarheid van de Sarah poppen zien.

Hoe kan ik een opblaasbare Sarah opzetten?

Bij de opblaaspop zit een automatische, waterdichte opblaaspomp waarmee je de Sarah opblaaspop binnen 5 minuten opzet. Daarnaast wordt er standaard materiaal meegeleverd om de Sarah vast te zetten. Het is handiger om de opblaasbare Sarah met twee personen op te zetten. 

Waarom zou ik kiezen voor een Sarah opblaaspop van Verhuurwinkel?

Bij de Sarah poppen van Verhuurwinkel betaal je géén borg en bezorgen wij de Sarah pop gratis bij jouw thuis of op locatie. De volgende dag wordt de pop weer netjes gratis opgehaald.