• Gratis bezorgd & opgehaald in NL
  • Bij ons betaal je geen borg!
  • Klanten geven ons een 9.4!

Sarah Pop Huren

Sarah Pop Huren voor een jarige jet

De vijftigste verjaardag is een belangrijke gebeurtenis in het leven en een perfect moment om iets speciaals te doen. Het is bijvoorbeeld een leuk idee om voor die dag een Abraham of Sarah pop te huren. Wordt je vrouw, zus, een vriendin of collega 50 jaar? Dan kun je dat toepasselijk vieren en bij Verhuurwinkel.nl een Sarah huren. Dankzij de duidelijke totaalprijzen weet je bij onze Sarah pop verhuur altijd waar je aan toe bent. Bovendien leveren wij Sarah poppen door heel Nederland, gratis en zonder borg.

Check gemakkelijk de beschikbaarheid van de verschillende Sarah opblaaspoppen online. Deze zijn slechts binnen enkele muisklikken te bestellen. Bij de Sarah poppen van Verhuurwinkel betaal je géén borg en bezorgen wij de Sarah pop gratis bij jouw thuis of op locatie. De volgende dag wordt de pop weer netjes gratis opgehaald. 

Heb je vragen? Neem gerust contact met ons op! Stuur een e-mail naar info@verhuurwinkel.nl of gebruik de chat rechtsonderin. Daarnaast zijn wij elke werkdag tot 18:30 uur telefonisch bereikbaar op het nummer: 085-2500187.

Sarah pop huren? Zo werkt dat!

Sarah verhuur met keuze uit diverse poppen

Onze Sarah opblaasbare poppen zijn beschikbaar in meerdere uitvoeringen en formaten. Het standaardmodel is een hele pop. Dit is de gebruikelijke Sarah voor een vrouw die vijftig wordt. De pop heeft een hoogte van 3,2 meter en je krijgt er een rond Sarah 50 bord bij. Daarnaast kan je bij ons ook terecht voor een halve Sarah. Deze zijn een stukje groter en 3,5 meter hoog. Meestal kiest men een halve verhuur Sarah pop voor vrouwen die zich nog geen vijftig voelen of er jonger uitzien. Dit model Sarah pop huren is trouwens ook leuk voor vrouwen die 25 jaar worden.

Kant-en-klare Sarah poppen verhuur sets

Welke je ook reserveert, net als met een Abraham pop leveren we bij een Sarah huren een complete set. Daarin vind je de opgevouwen Sarah pop, een waterdichte luchtpomp en materialen om de pop mee aan de grond te verankeren. De slurf van de pomp sluit je aan op de opblaasbare Sarah en vervolgens stop je de stekker van de pomp in een stopcontact. De pop wordt daarna automatisch met lucht gevuld. Dit neemt ongeveer vijf minuten in beslag. Het opzetten van onze ruim drie meter hoge Sarah verhuur poppen kan je het best met twee personen doen.

Aandachtspunten bij plaatsen verhuur Sarah pop

Opblaas Sarah en Abraham poppen zijn gemaakt van dun materiaal. Hoewel dit uitermate sterk is en goed tegen een stootje kan, moet je toch een paar voorzorgsmaatregelen in acht nemen. Zorg er bij een Sarah pop huren voorafgaand aan het opzetten bijvoorbeeld voor dat de grond vrij is van stenen en andere scherpe voorwerpen. Zet de pop ook niet te dicht bij een hek met punten of prikkeldraad. Verder is het bij een Sarah huren en plaatsen van belang dat er niet teveel wind staat. Waait het harder dan kracht vijf? Dan is het geen goed idee om de Sarah-pop op te zetten.

Sarah pop huren bij Verhuurwinkel.nl

Viert je partner of iemand anders binnenkort haar 50 jarige verjaardag? Een Sarah huren doe je snel en gemakkelijk op onze eigen website. Kies uit de Sarah pop verhuur het gewenste exemplaar en reserveer de datum. Een opblaasbare Abraham of Sarah wordt altijd een paar dagen eerder geleverd. En natuurlijk betaal je bij een pop huren maar voor één dag. Je kunt de Sarah op locatie laten bezorgen, bij jou thuis of bij een DHL-ServicePoint. Overigens heeft Verhuurwinkel.nl ook een leuk koopaanbod ballonnen, slingers en linten. Voeg deze toe bij een Sarah pop huren en je bent in één keer klaar.

 

Beoordelingen

Perfect geregeld, super service
J.L. Riool
donderdag 8 februari 2024

Mooie pop werd drie dagen eerder geleverd, terwijl je er niets extra's voor hoeft te betalen. Netjes op tijd geleverd en afgehaald. Alles netjes gecommuniceerd via de mail. Top!!! Zeker een aanrader als je iets moet huren voor een evenement.
Pluspunten:alleen maar
Verbeterpunten:geen

Locatie: Waspik, Noord-Brabant

Topservice!
Marianne Pruissen
donderdag 4 januari 2024

Vanaf het eerste contact gewoon super. In de chat gevraagd of er een 65 bordje bijgeleverd kon worden ipv 50, :Geen probleem!" Toen ik met mijn warhoofd vol overtuiging een verkeerd huisnummer doorgegeven had leverden ze het een dag later alsnog, "Geen probleem!" Ook het ophalen gebeurde met een duidelijke mail over ophaaltijd bij benadering, "Geen probleem!". Dikke dank en sorry dat ik jullie naar de buren had gestuurd...:-) Ik beveel jullie aan!
Pluspunten:
Verbeterpunten:

Locatie: Meeden, Groningen

Super service!!!!
Joost Heijnen
zaterdag 3 juni 2023

Heel netjes verpakt. Mooi dat de pop ook een paar dagen eerder geleverd werd, terwijl je er niet eens voor hoeft te betalen. Waar zie je dat nog?
Pluspunten:
Verbeterpunten:

Locatie: Panningen, Limburg

Alle beoordelingen zien