• Gratis bezorgd & opgehaald in NL
  • Bij ons betaal je geen borg!
  • Klanten geven ons een 9.4!

Silent disco koptelefoons huren

Silent disco koptelefoons huren en een stil feestje geven

Wanneer je thuis een party zonder al te veel lawaai wilt organiseren, is silent disco headphones huren een uitstekend idee. Hiermee hebben je buren geen last van de muziek, maar geef je toch een gezellig feest. En voor je eigen silent disco is niet veel nodig. Zelfs speciale muziekapparatuur is overbodig, want je gebruikt een smartphone of laptop. Alleen een silent disco zender met koptelefoons huren is dan ook voldoende. Verhuurwinkel.nl heeft kant-en-klare silent disco sets waarmee het feest meteen kan beginnen. Bovendien brengen we bij het huren van silent disco koptelefoons geen borg en bezorg- en ophaalkosten in rekening.

Eenvoudig aansluiten bij koptelefoons huren silent disco

Behalve dat je voor een stille discoavond geen muziekinstallatie en speakers hoeft te hebben, hoef je ook niet over technische kennis te beschikken. Het enige waar je bij koptelefoons voor een silent disco huren echt niet buiten kan is een usb-poort. En als je de muziek op een laptop, smartphone, iPad, tablet of pc afspeelt, zijn er altijd wel een paar van op het apparaat te vinden. Een silent disco set bestaat uit draadloze koptelefoons, waar de muziek via een ontvanger op binnenkomt. Via een kabel koppel je de zender aan de usb-poort van het device dat de muziek afspeelt. Bij silent disco headphones huren wijst het aansluiten zich dus vanzelf.

Silent disco koptelefoons huren voor urenlang muziekfeest

Eenmaal aangesloten kun je uren vooruit. Wij leveren de gehuurde koptelefoons namelijk volledig opgeladen bij je af. Per stuk gaan ze maar liefst acht uur mee. Daarmee garandeert een silent disco met eigen koptelefoon huurset urenlang muziek, zodat je thuisparty, tuinfeest of bedrijfsavond tot diep in de nacht kan doorgaan.

Gevarieerde party met koptelefoons silent disco huren

Het mooie van silent disco koptelefoons is dat je je gasten kunt laten kiezen uit verschillende muziekstijlen of dj-sets. Hiervoor moet je wel meerdere afspeelapparaten hebben en er extra zenders bij huren. Je sluit dan op elke muziekspeler een aparte silent disco zender aan. De bezoekers van het feest kunnen vervolgens ieder voor zich kiezen welk kanaal ze op hun headphone willen horen. Op elke koptelefoon zit een knop waarmee kan worden gewisseld tussen de kanalen. Het maximumbereik van een zender is ongeveer 500 meter. Koptelefoons huren silent disco inclusief meerdere zenders is dan ook ideaal voor feesten in een grote tuin of met verschillende ruimtes.

Silent disco headphones huren in complete set

Bij silent disco sets huren ontvang je een volledig pakket. Hierin zit het aantal koptelefoons dat je hebt besteld, een zender met een aux-kabel en een gebruiksaanwijzing. Elk van onze silent disco huursets bevat standaard één zender. Wil je koptelefoons silent disco huren met de optie om gevarieerde muziekstijlen tegelijkertijd af te spelen? Bestel er dan een zender bij. Je kunt maximaal twee extra zenders bij je draadloze koptelefoons huren. Overigens zijn ook losse headphones per stuk aan de set toe te voegen.

Bij Verhuurwinkel.nl silent disco koptelefoons huren

Verhuurwinkel.nl heeft mogelijkheden voor het huren van koptelefoons en zenders voor silent-discoparty’s van 10 tot 1000 of meer bezoekers. Levering gebeurt op locatie of per post. In dat geval haal je de koptelefoon silent disco huurset op bij een DHL-ServicePoint in de buurt. Wij zorgen ervoor dat je de silent disco koptelefoons enkele dagen van tevoren ontvangt. Je hebt bij koptelefoons silent disco huren alles dus meerdere dagen in je bezit, maar betaalt alleen voor de afgesproken huurdatum.

 

 

Beoordelingen

Fijne koptelefoons en goede service!
Anke v.B.
maandag 10 juli 2023

Super leuke silent disco gedaan op onze bruiloft. De klantenservice is top! Ze denken goed mee. De koptelefoons werden ruim van tevoren geleverd met een duidelijke handleiding. Echt helemaal top!
Pluspunten:
Verbeterpunten:

Locatie: Driebergen-Rijsenburg, Utrecht

Wederom top
Christel Buis
woensdag 5 juli 2023

Alles is weer goed geregeld. Heel netjes verpakt en alles is schoon. Het werkt en de geluidskwaliteit is top.
Pluspunten:
Verbeterpunten:Geen

Locatie: Utrecht, Utrecht

Top!
Joanne W.
woensdag 12 april 2023

Snelle levering, persoonlijk contact, goede service, inmiddels al een aantal jaar vaste klant!
Pluspunten:
Verbeterpunten:

Locatie: Zierikzee, Zeeland

Alle beoordelingen zien