• Gratis bezorgd & opgehaald in NL
  • Bij ons betaal je geen borg!
  • Klanten geven ons een 9.4!

Bumpervoetbal huren

Bubbel voetbal huren: actieve sportdag met een ludieke invulling

Wil je een leuke activiteit organiseren voor vrienden of collega’s of als kinderfeestje, verenigings- of familie-uitje? Dan is bubbelbal huren zonder meer een aanrader. Bubbelbal is een voetbalspel waarbij de spelers opblaasballen aanhebben, wat voor hilarische situaties zorgt. Via Verhuurwinkel.nl kan je grote en kleine sets voor bubble ball huren. Wij bezorgen bubbelvoetbalpakketten gratis door heel Nederland en halen ze ook gratis weer op. En zoals gebruikelijk betaal je bij ons geen borg.


✓ Plug & Play, dus zeer eenvoudig in gebruik! Geschikt voor personeelsuitjes, familieweekeinden en kinderfeestjes.
✓ Het bumperballen wordt gratis bezorgd en weer opgehaald in héél Nederland
✓ Je pakket wordt 2/3 dagen voor het bumpervoetballen bezorgd zonder extra (huur)kosten
✓ Scherpste prijzen van Nederland en je betaalt géén borg


Wat kun je verwachten met bubbelvoetbal huren?

Bubbelbal is een grappige variant op het aloude voetbalspel. Het verschil met een normaal potje voetbal spelen is dat elke deelnemer zijn of haar bovenlichaam en hoofd heeft omhuld met een grote opblaasbal. Omdat bij voetbal bubbels huren het kunststof doorzichtig is kan je wel de bal, de doelen, je teamgenoten en de tegenstanders zien. De bubbelbal blijft op zijn plaats met behulp van gordels, die om het lichaam worden gedaan. Verder bevinden zich aan de binnenzijde twee handgrepen waaraan de speler zich vasthoudt. Behalve voor volwassenen is bubblesoccer geschikt voor kinderen vanaf 12 jaar.

Bubbelbal huren en spelen

Net als bij gewoon voetballen moet er ook bij bubbelvoetbal zoveel mogelijk gescoord worden, maar het gaat er natuurlijk wel stukken minder serieus aan toe. De opblaasballen zorgen voor een goede bescherming. Daardoor kunnen de spelers veilig tegen elkaar aan botsen, over elkaar heen buitelen, over de kop gaan, op de grond vallen, salto’s maken en over het voetbalveld stuiteren. Kortom: als je een ludiek, actief en sportief dagje wilt organiseren gaat dat met bubble football huren helemaal lukken.

Bumperball of bubbelvoetbal huren

Bubbelvoetbal is bekend onder meerdere namen. De ‘bubbel’ of ‘bubble’ verwijst naar de opblaasbare bal die de deelnemers aanhebben. Doordat er tijdens het spel ook flink op elkaar gebotst kan worden spreken we ook wel van ‘bumperball’. Bumperball huren, bubbelbal huren of bubbel voetbal huren, het komt dus allemaal op hetzelfde neer.

Bumper voetbal huren in grote en kleine sets

Wanneer je bij Verhuurwinkel.nl bubble ballen huren wil heb je de keuze uit sets voor uiteenlopende teamgroottes. Het kleinste pakket heeft zes ballen en het grootste 24. Een set bestaat uit een even aantal bumpervoetballen, die gelijkmatig zijn onderverdeeld in twee verschillende kleuren. Je huurt dus altijd een pakket voor twee teams met elk hun eigen herkenningskleur. Komen de beschikbare opties niet overeen met het aantal mensen in je teams en heb je extra opblaasballen nodig? Dan kun je je standaardset bij ons altijd uitbreiden en naar believen twee, vier of meer losse bumper balls huren. Overigens is bumpervoetbal voor de meeste mensen een vrij vermoeiende activiteit. In de praktijk speel je dus korte potjes, waarna twee andere teams aan de beurt komen. Je kunt daarom een kleiner aantal ballen voor bumperball huren dan dat je spelers hebt. Vooropgesteld natuurlijk dat de deelnemers er geen probleem mee hebben om ze met elkaar te delen.

Bubble ball huren niet geschikt voor elk terrein

Om bubbelvoetbal te spelen moet je vanzelfsprekend ook een goed terrein hebben. Omdat de bumperballen gemaakt zijn van kunststof is echter niet elke willekeurige ondergrond hiervoor geschikt. De opblaasballen kunnen weliswaar goed tegen een stootje en zijn er zelfs voor ontworpen, maar bumper ball huren en spelen op straat, in een bedrijfshal, op een terrein met steentjes of op een strand is geen goed idee. Door dit soort ruwe oppervlakken kunnen de ballen namelijk beschadigen. Om die reden kan je alleen bubblebal spelen in een gymzaal of op een grasveld.

Bubbelvoetbal huren via Verhuurwinkel.nl

Verhuurwinkel.nl is de voordeligste keuze voor bubbelbal huren. Wij rekenen geen borg en bezorg- en ophaalkosten. Bovendien leveren we de ballen een of twee dagen voor de eigenlijke verhuurdatum. Bij bumperballen huren kun je deze thuis, op locatie of bij een DHL-ServicePoint laten afleveren. Ophalen gebeurt altijd op de eerstvolgende werkdag na de huurdag of -dagen.