• Gratis bezorgd & opgehaald in NL
  • Bij ons betaal je geen borg!
  • Klanten geven ons een 9.4!

Catchbox draadloze werpmicrofoon

76,70

2 dagen

59,00

1 dag 

Omschrijving

Catchbox werpmicrofoon huren

Met onze catchbox draadloze microfoon geef je makkelijk iemand in de zaal het woord. Gooi simpelweg de microfoon naar de persoon toe en deze persoon kan direct deelnemen aan de discussie.

Dit is waarom je een draadloze werpmicrofoon bij ons huurt

Als je bij Verhuurwinkel.nl een microfoonset huurt dan bezorgen wij deze gratis voor de huurdatum bij je. De volgende werkdag mag het weer je retour. Je hoeft alleen te betalen voor de dag dat je het gebruikt. Wij rekenen geen borg. Wel zo makkelijk!

Informatie over onze catchbox

Je kunt deze catchbox aansluiten op een eigen geluidsinstallatie of bijvoorbeeld aansluiten op een speaker/mengpaneel van ons.
Wij leveren onze Catchbox standaard met een XLR en Jack kabel.

Overige informatie

Heb je vragen over de aansluitingen die mogelijk zijn op jouw apparaten? Neem dan even contact met ons op voor de mogelijkheden. 

Beoordelingen

Super!
Nicole K
woensdag 5 april 2023

Na contact te hebben gehad omdat ik erg last minute was had Verhuurwinkel.nl toch nog een CatchBox op voorraad. Levering erg snel! Enkele dagen voor het event hadden we de CatchBox al ontvangen. Ook heel fijn dat je niet betaald voor de dag(en) voor het event zodat je je materiaal wel op tijd hebt en kunt verzamelen. Na afloop weer bij een pakketpunt af kunnen leveren voor een snelle afhandeling. Ze maken gebruik van duurzame boxen voor verzending. Ook zeker belangrijk!
Pluspunten:Levering en verzending,contact,behulpzaam,duuzame boxen voor verzending
Verbeterpunten:

Locatie: Den Haag, Zuid-Holland

Prima
Robert Schnetz
woensdag 12 juli 2023

Eerst goed laten adviseren over het product, uitleg was uitstekend. Omdat het redelijk kort dag was om te huren voor het feest hebben ze toch de moeite genomen voor me om het op tijd bij mij af te leveren. Uitstekende service.
Pluspunten:
Verbeterpunten:

Locatie: Delft, Zuid-Holland

Vriendelijk personeel dat last minute graag helpt om alles geregeld te krijgen
Albert Simon
woensdag 12 juli 2023

Vrijdagmiddag laat gebeld om te vragen of geluid voor feestje van zaterdag nog geregeld kon worden. Zaterdagochtend mail ontvangen om naar DHL ophaalpunt te komen. Alles netjes verpakt, met goede instructie hoe aan te sluiten.
Pluspunten:service,vriendelijkheid,snelheid
Verbeterpunten:nvt

Locatie: Afferden, Bergen

Alle beoordelingen zien
Een beoordeling toevoegen