• Gratis bezorgd & opgehaald in NL
  • Bij ons betaal je geen borg!
  • Klanten geven ons een 9.4!

Dubbele draadloze microfoonset

2 dagen  50,70
1 dag  39,00

Omschrijving

Draadloze microfoonset huren

Heb je een presentatie een speech of zang-optreden dan is deze microfoonset geschikt voor jouw evenement. Deze set bestaat uit 2 draadloze microfoons (exclusief geluidsinstallatie/luidsprekers) met een bereik van 20 tot 40m.

Dit is waarom je een draadloze microfoonset bij ons huurt

Als je bij Verhuurwinkel.nl een microfoonset huurt dan bezorgen wij deze gratis voor de huurdatum bij je. De volgende werkdag mag het weer je retour. Je hoeft alleen te betalen voor de dag dat je het gebruikt. Wij rekenen geen borg. Wel zo makkelijk!

Informatie over onze draadloze microfoonset

Als je meerdere microfoons wilt aansluiten op 1 of meerdere speakers heb je een mengpaneel of mixer nodig.
Je kunt eenvoudig je eigen geluidsinstallatie samenstelling door twee speakers een mengpaneel en een draadlozemicrofoon set bij ons te huren. We leveren dan alle materialen inclusief de juiste kabels om het aan te sluiten.

*Let op; je kunt maar 1 dubbele draadloze microfoon set huren van dit model, alle sets werken op de zelfde frequentie.
Heb je meer dan 2 draadloze microfoons nodig, kies dan voor de Shure BLX draadloze microfoon, deze microfoons zijn aanpasbaar, hiervan kun je er dus wel meerdere huren en gelijk in dezelfde ruimte gebruiken.

Het aansluiten en bedienen van deze microfoons is ook erg gemakkelijk als je weinig of geen ervaring hebt met het gebruik van geluidsapparatuur. Met de meegeleverde handleiding kun je de set eenvoudig zelf bedienen en aansluiten en spaar je een hoop geld uit!

Overige informatie

Heb je vragen over de aansluitingen die mogelijk zijn op jouw apparaten? Neem dan even contact met ons op voor de mogelijkheden. 

Beoordelingen

Ik ben zeer enthousiast!
Caroline Huber
donderdag 13 juni 2024

Niets dan goeds over Verhuurwinkel.nl ! Ik ben echt 1 en al lof!
Pluspunten:Niet duur, erg vriendelijk en geduldig personeel, nemen echt alle tijd om je de apparatuur uit te leggen (ik had een semi-professionele speakers en mengtafel gehuurd), glasheldere instructies in de mail en op papier, fijn dat het ruim op tijd geleverd wordt, heel verstandig dat je er zo duidelijk op gewezen wordt dat je op tijd de apparatuur moet testen, goed systeem van leveren en ophalen.
Verbeterpunten:Ik kan echt niks bedenken

Locatie: Hilversum, Noord-Holland

Uitstekend materiaal, goed geholpen door klantenservice met advies , duidelijke instructie ,goede breng en haalservice
Sandra vd Berg
woensdag 12 juni 2024

Wij hebben goede tips gekregen , wat geschikt was voor ons toernooi met 300 mensen. Om goed verstaanbaar te zijn en muziek te kunnen afspelen. Prima apparatuur , ziet er netjes uit, duidelijke instructies erbij.
Pluspunten:
Verbeterpunten:Het assortiment blijven uitbereiden.

Locatie: Oud-Beijerland, Zuid-Holland

Zeer goede service
Ylse van Son
dinsdag 11 juni 2024

Voor de open dag van mijn werk hebben we de luidspreker en confettikanon gehuurd. Alles is goed geregeld, de producten worden ruim op tijd verzonden en ook weer netjes opgehaald, heel goed geregeld. De uitleg die erbij zit is goed. Voor ik de producten ging bestellen ook nog telefonisch contact gehad, hierin wist diegenen die ik sprak ook inhoudelijk veel van de apparatuur. Als ik nog eens spullen nodig heb, zal ik ze zeker hier huren!
Pluspunten:
Verbeterpunten:

Locatie: Onbekend

Alle beoordelingen zien
Een beoordeling toevoegen