• Gratis bezorgd & opgehaald in NL
  • Bij ons betaal je geen borg!
  • Klanten geven ons een 9.4!

Dubbele draadloze microfoonset

2 dagen  50,70
1 dag  39,00

Omschrijving

Draadloze microfoonset huren

Heb je een presentatie een speech of zang-optreden dan is deze microfoonset geschikt voor jouw evenement Deze set bestaat uit 2 draadloze microfoons (exclusief geluidsinstallatie/luidsprekers) met een bereik van 20 tot 40m.

Dit is waarom je een draadloze microfoonset bij ons huurt

Als je bij Verhuurwinkel.nl een microfoonset huurt dan bezorgen wij deze gratis voor de huurdatum bij je. De volgende werkdag mag het weer je retour. Je hoeft alleen te betalen voor de dag dat je het gebruikt. Wij rekenen geen borg. Wel zo makkelijk!

Informatie over onze draadloze microfoonset

Als je meerdere microfoons wilt aansluiten op 1 of meerdere speakers heb je een mengpaneel of mixer nodig.
Je kunt eenvoudig je eigen geluidsinstallatie samenstelling door twee speakers een mengpaneel en een draadlozemicrofoon set bij ons te huren. We leveren dan alle materialen inclusief de juiste kabels om het aan te sluiten.

*Let op; je kunt maar 1 dubbele draadloze microfoon set huren van dit model, alle sets werken op de zelfde frequentie.
Heb je meer dan 2 draadloze microfoons nodig, kies dan voor de Shure BLX draadloze microfoon, deze microfoons zijn aanpasbaar, hiervan kun je er dus wel meerdere huren en gelijk in dezelfde ruimte gebruiken.

Het aansluiten en bedienen van deze microfoons is ook erg gemakkelijk als je weinig of geen ervaring hebt met het gebruik van geluidsapparatuur. Met de meegeleverde handleiding kun je de set eenvoudig zelf bedienen en aansluiten en spaar je een hoop geld uit!

Overige informatie

Heb je vragen over de aansluitingen die mogelijk zijn op jouw apparaten? Neem dan even contact met ons op voor de mogelijkheden. 

Beoordelingen

Prima microfoons goedkoper kon ik ze nergens vinden en dan ook nog gratis bezorg en haalservice.
Mago Adriaanse
dinsdag 14 februari 2023

Bizar, ik heb bij 5 bedrijven offerte opgevraagd, na 2 dagen had ik bij 2 bedrijven reactie. Beide zaten boven de 50 euro voor een draadloze microfoon set. Toen werd ik door een vriendin gewezen op Verhuurwinkel maar ik kon het mij haast niet voorstellen voor 29 euro inclusief gratis bezorg en haalservice. Vol spanning wachtte ik af en 2 dagen voor onze open dag stond er inderdaad een chauffeur aan onze balie om de microfoon set te bezorgen keurig in een flightcase met alle kabeltjes erbji en een handleiding hoe we de set op onze eigen speaker konden aansluiten. De dag na onze open dag kwam de chauffeur deze weer bij ons aan de balie afhalen. Wat een bizarre service voor dit geld!
Pluspunten:goedkoop,super nette materialen,geen borg,Bezorg en haalservice ideaal
Verbeterpunten:

Locatie: Amsterdam, Noord-Holland.

Excellent Service!!
Togar Siahaan
dinsdag 21 december 2021

Very satisfied with verhuurwinkel.nl!! The wireless microphones are working very well, and I was called by them to ensure 2 wireless systems will work. They really care the customer.
Pluspunten:Not expensive,friendly employee,good working product,Fast response
Verbeterpunten:

Topservice!
Cindy Lameijer
woensdag 3 oktober 2018

Goede service, betaalbaar, duidelijke handleiding
Pluspunten:Goede service, betaalbaar, duidelijke handleiding
Verbeterpunten:

Locatie: Duivendrecht, Noord-Holland

Alle beoordelingen zien
Een beoordeling toevoegen