• Gratis bezorgd & opgehaald in NL
  • Bij ons betaal je geen borg!
  • Klanten geven ons een 9.4!

Karaoke huren

Karaoke huren, zangplezier voor jong en oud

Ga je trouwen, heb je binnenkort een verjaardagsfeest, organiseer je een bedrijfsavond of zoek je een leuke muzikale activiteit voor in je café? Met een karaoke inhuren is je evenement al bij voorbaat geslaagd. Karaoke biedt namelijk muziek en entertainment in één en is populair onder alle leeftijden. Voor een verhuur karaoke ben je welkom op Verhuurwinkel.nl. In ons assortiment kun je uitgebreide en minder uitgebreide karaoke sets huren. Zoals altijd betaal je geen borg, en ook het bezorgen en ophalen is gratis.

 

Plug-and-play karaoke verhuur

De eenvoudigste huur karaoke set bestaat uit twee draadloze microfoons met afstandsbediening, kabels, verloopstukjes en twee usb-sticks met karaokemuziekvideo’s. Deze karaoke te huur is ideaal voor feestjes voor kleine groepen tot circa 30 personen. Je hebt alleen een tv nodig om de karaokevideo’s op af te spelen. De tekst van de nummers loopt in beeld mee. Voor een beter geluid kan je onze karaoke plug-and-play desgewenst combineren met je eigen apparatuur.

Karaoke huren inclusief beamer en speaker

Als je een feest voor meer mensen organiseert is het verstandig om een het beeld op een extra groot formaat vertonen. In dat geval kun je een karaokeset huren waarbij behalve twee microfoons en alle bekabeling een beamer is inbegrepen. Hiermee zijn de karaokevideo’s op een muur of laken te projecteren. Omdat je bij grotere groepen ook een beter geluid moet hebben, wordt bij deze verhuur karaoke tevens een PA-speaker meegeleverd. Wanneer je het nog professioneler en groter wil aanpakken, kun je een totaalpakket voor karaoke inhuren. Die set bevat twee speakers en een projectiescherm van 175x105 cm op een in hoogte verstelbare standaard. Hiermee maak je er een echte karaoke show van.

Huur karaoke met ruim 2000 nummers

De twee usb-sticks die je standaard bij een karaoke huren krijgt, zijn goed voor eindeloos meezingplezier. Er staan 2000 Engelstalige en 300 Nederlandstalige karaoke liedjes op van artiesten uit het heden en verleden. Je kunt ook een usb-stick met uitsluitend kerstrepertoire selecteren. Op de website zijn pdf-bestanden te downloaden met een overzicht van alle beschikbare liedjes. Wil je karaoke huren met een specifieke muziekstijl? Laat het ons dan weten. Dan kijken wat we voor je kunnen doen.

Ook karaoke te huur voor YouTube

Stel je liever je eigen karaoke programma samen? Dan kun je een karaoke set huren die aan een laptop of andere computer is te koppelen. Hierin bevinden zich twee microfoons, een beamer, een speaker, een mengpaneel, kabels en verloopstukjes voor Thunderbolt 1- en usb-C-poorten. Zo kan je een digitaal karaoke systeem aansluiten op internet en bijvoorbeeld meezingen met karaokevideo’s op YouTube. Deze karaoke verhuur set is optioneel uit te breiden met extra microfoons en een projectiescherm.

Via Verhuurwinkel.nl karaoke huren

Wanneer je een set voor karaoke te huur zoekt is er bij ons dus genoeg keuze. Reserveren doe je online en is zo gebeurd. Je betaalt alleen voor de aangegeven datum, maar ontvangt de verhuur karaoke al een paar dagen eerder. Wij bezorgen op locatie en bij DHL-ServicePoints door heel Nederland, ongeacht of je in Den Haag, Groningen of Maastricht woont. De karaoke huurset wordt de eerstvolgende werkdag weer opgehaald.

Beoordelingen

Mooie set, goede handleiding, super service en communicatie
Elise Hop
woensdag 27 maart 2024

Gemakkelijk in gebruik, goed verpakt, goed geluid
Pluspunten:Zie hierboven
Verbeterpunten:Update nummers voor jonge mensen zou mooi zijn

Locatie: Aalsmeer, Noord-Holland

Complete set met duidelijke instructies
Marlies Overmars
woensdag 10 januari 2024

Compleet en met goede instructies. Ook als je niet erg technisch is lukt het toch om alles te laten werken zoals het hoort.
Pluspunten:Instructies - goede kwaliteit materiaal- netjes ingepakt
Verbeterpunten:Geen

Locatie: Balkbrug, Overijssel

Superleuke karaoke set, snel geleverd.
Annemarie C
donderdag 21 december 2023

Snel geleverd, handig in gebruik.
Pluspunten:Goede prijs/ kwaliteit
Verbeterpunten:Wat verouderde layout

Locatie: Berkel en Rodenrijs, Zuid-Holland

Alle beoordelingen zien