• Gratis bezorgd & opgehaald in NL
  • Bij ons betaal je geen borg!
  • Klanten geven ons een 9.4!

Sfeer- en discoverlichting huren

Voordelig een set disco lampen huren?

Check gemakkelijk online de beschikbaarheid en bestel online, je betaald bij ons géén borg.
Kijk, das makkelijk huren!

We komen de discolampen gratis bij jouw thuis of op de locatie bezorgen. De volgende dag halen we hem ook weer gratis op! Wil je het liever op een van de distributiecentra afhalen, onze lichtsets kun je ook afhalen en inleveren in Alkmaar, Amersfoort, Amsterdam, Arnhem, Den Bosch, Den-haag Eindhoven, Drachten, Hengelo, Roosendaal en ga zo nog maar even door.


Verlichting huren, waar kies je voor?

Er is geen borrel, studentenfeestje, bruiloft of bedrijfsfeest waar ze ontbreken "Disco lampen" maar wat is nu het verschil.
De basis is eigenlijk altijd een set conventionele lampen. Dit wil zeggen sfeervolle spots die rustig van kleur veranderen op een statief. Ze geven licht zodat de normale verlichting uit kan maar er zit ook al wel wat effect in. Wil je de lichtbundels van de verlichting goed kunnen zien (dat is natuurlijk wel het mooiste effect) dan heb je ook een rookmachine nodig.

 

Lasers

Heb je nog wildere plannen dan kun je je feest opleuken met bijvoorbeeld onze laser lamp. Onze lasers geven mooie figuurtjes op de muur of het plafond maar uiteindelijk gaat het je natuurlijk om de laserstralen, deze worden zichtbaar wanneer je de laser zo neer zet dat hij als het ware op de rook van de rookmachine wordt projecteerd. Ze moeten dus beide in de zelfde richting staan.
Wist je dat we onze lasers ook vaak verhuren aan jonge rappers die graag een "coole" videoclip willen shooten een van de rappers stuurde ons dit filmpje door dat ze hebben gemaakt met onze laser en rookmachine  EnSoh & Tay700 - Heuptas


Beoordelingen

top geregeld!
Ales Lesteluhu
donderdag 15 juni 2023

De rookmachine werkt echt top... De laser heb ik als iets te simpel ervaren. Misschien omdat er een geen gebruiksaanwijziging erbij zat, waardoor ik niet alle opties heb kunnen uitproberen. Over verhuurwinkel.nl ben ik super tevreden. Goede communicatie, klantvriendelijk en het zoeken naar mogelijkheden om spullen op tijd aangeleverd te krijgen was ook een super service. Hier ga ik vaker artikelen huren.
Pluspunten:
Verbeterpunten:

Locatie: Rotterdam, Zuid-Holland

snel, super klantvriendelijk, flexibel en goede spullen
Rene S
woensdag 7 juni 2023

erg kort dag e.a. gevraagd en besteld. werd erg goed geholpen zowel telefonisch als later via de chat. zelf bij een vraag over het inrichten gelijk teruggebeld en kundig te woord gestaan. van begin tot eind goed verzorgt.
Pluspunten:kundig,goed materiaal,snelle levering,goed prijs
Verbeterpunten:geen

Locatie: Zwijndrecht, Zuid-Holland

Super service, makkelijk geregeld
Lennert Kluen
woensdag 10 mei 2023

Blacklights voor een tienerfeest gehuurd. Via chat contact opgenomen ivm wat vragen. Snel en heel goed geholpen, zeer klantvriendelijk. Levering van spullen (en ophalen) ging zeer soepel, ruim van te voren zodat het eea getest kon worden. Advies over aantal lights was perfect waardoor het een knalfeest werd. Aanrader!
Pluspunten:goede spullen,zeer klantvriendelijk,snelle reactie via Chat,goed advies,goede kennis over hun producten
Verbeterpunten:

Locatie: Den Haag, Zuid-Holland

Alle beoordelingen zien