• Gratis bezorgd & opgehaald in NL
  • Bij ons betaal je geen borg!
  • Klanten geven ons een 9.4!

Sfeer- en discoverlichting huren

Voordelig een set disco lampen huren?

Check gemakkelijk online de beschikbaarheid en bestel online, je betaald bij ons géén borg.
Kijk, das makkelijk huren!

We komen de discolampen gratis bij jouw thuis of op de locatie bezorgen. De volgende dag halen we hem ook weer gratis op! Wil je het liever op een van de distributiecentra afhalen, onze lichtsets kun je ook afhalen en inleveren in Alkmaar, Amersfoort, Amsterdam, Arnhem, Den Bosch, Den-haag Eindhoven, Drachten, Hengelo, Roosendaal en ga zo nog maar even door.


Verlichting huren, waar kies je voor?

Er is geen borrel, studentenfeestje, bruiloft of bedrijfsfeest waar ze ontbreken "Disco lampen" maar wat is nu het verschil.
De basis is eigenlijk altijd een set conventionele lampen. Dit wil zeggen sfeervolle spots die rustig van kleur veranderen op een statief. Ze geven licht zodat de normale verlichting uit kan maar er zit ook al wel wat effect in. Wil je de lichtbundels van de verlichting goed kunnen zien (dat is natuurlijk wel het mooiste effect) dan heb je ook een rookmachine nodig.

 

Lasers

Heb je nog wildere plannen dan kun je je feest opleuken met bijvoorbeeld onze laser lamp. Onze lasers geven mooie figuurtjes op de muur of het plafond maar uiteindelijk gaat het je natuurlijk om de laserstralen, deze worden zichtbaar wanneer je de laser zo neer zet dat hij als het ware op de rook van de rookmachine wordt projecteerd. Ze moeten dus beide in de zelfde richting staan.
Wist je dat we onze lasers ook vaak verhuren aan jonge rappers die graag een "coole" videoclip willen shooten een van de rappers stuurde ons dit filmpje door dat ze hebben gemaakt met onze laser en rookmachine  EnSoh & Tay700 - Heuptas


Beoordelingen

Super feest!
Jurd Smith
donderdag 15 februari 2024

De blacklight set met accessoires gehuurd voor kinderfeestje van mij dochter van 7. Ze vonden het helemaal geweldig. Top service en alles werkte naar behoren.
Pluspunten:
Verbeterpunten:

Locatie: Bilthoven, Utrecht

Alles Probleemloos, goeie service
Yoel Tan
vrijdag 2 februari 2024

Levering en producten (uv lampen) prima verzorgd. Retour proces duidelijk en eenvoudig. Zeer behulpzame mensen aan de klantenservice. Prima bedrijf!
Pluspunten:
Verbeterpunten:

Locatie: Purmerend, Noord-Holland

Uitstekende service
Astrid Eikenaar
vrijdag 26 januari 2024

Voor een fuif van mijn dochter UV lampen besteld, via de chat een vraag gesteld hoeveel lampen voor onze ruimte nodig waren. Snel en duidelijk antwoord. Verzending was top geregeld, door het verwachte slechte weer werden de lampen al eerder toegestuurd, zodat we ze zeker op tijd zouden ontvangen. Dat is nog eens meedenken. Retour sturen ging ook heel makkelijk.
Mede door de lampen een top feestje gehad!!
Pluspunten:meedenkend,Snel,behu
Verbeterpunten:

Locatie: Onbekend

Alle beoordelingen zien