• Gratis bezorgd & opgehaald in NL
  • Bij ons betaal je geen borg!
  • Klanten geven ons een 9.4!

Sfeer- en discoverlichting huren

Voordelig een set disco lampen huren?

Check gemakkelijk online de beschikbaarheid en bestel online, je betaald bij ons géén borg.
Kijk, das makkelijk huren!

We komen de discolampen gratis bij jouw thuis of op de locatie bezorgen. De volgende dag halen we hem ook weer gratis op! Wil je het liever op een van de distributiecentra afhalen, onze lichtsets kun je ook afhalen en inleveren in Alkmaar, Amersfoort, Amsterdam, Arnhem, Den Bosch, Den-haag Eindhoven, Drachten, Hengelo, Roosendaal en ga zo nog maar even door.


Verlichting huren, waar kies je voor?

Er is geen borrel, studentenfeestje, bruiloft of bedrijfsfeest waar ze ontbreken "Disco lampen" maar wat is nu het verschil.
De basis is eigenlijk altijd een set conventionele lampen. Dit wil zeggen sfeervolle spots die rustig van kleur veranderen op een statief. Ze geven licht zodat de normale verlichting uit kan maar er zit ook al wel wat effect in. Wil je de lichtbundels van de verlichting goed kunnen zien (dat is natuurlijk wel het mooiste effect) dan heb je ook een rookmachine nodig.

 

Lasers

Heb je nog wildere plannen dan kun je je feest opleuken met bijvoorbeeld onze laser lamp. Onze lasers geven mooie figuurtjes op de muur of het plafond maar uiteindelijk gaat het je natuurlijk om de laserstralen, deze worden zichtbaar wanneer je de laser zo neer zet dat hij als het ware op de rook van de rookmachine wordt projecteerd. Ze moeten dus beide in de zelfde richting staan.
Wist je dat we onze lasers ook vaak verhuren aan jonge rappers die graag een "coole" videoclip willen shooten een van de rappers stuurde ons dit filmpje door dat ze hebben gemaakt met onze laser en rookmachine  EnSoh & Tay700 - Heuptas


Beoordelingen

Fantastic service!
M J
dinsdag 7 maart 2023

I order a set of backlights for a kids birthday party and I do not regret it. The advice they gave me over the phone was spot on, the products are of great quality and their service amazing. I will recommend this company anytime.
Pluspunten:Excellent service,Great products
Verbeterpunten:

Locatie: Onbekend

Super tof en erg goede service.
Lisa Dijkstra
woensdag 12 oktober 2022

Top service bij dit bedrijf, wij hadden voor een feestje een dubbele set van in totaal 8 blacklights besteld met wat tape en bodyverf, niets aan gelogen service was erg goed en de tape gaf een héél gaf effect. het leek net of we een led/discovloer hadden. De bar, deuren en zelfs menig T-shirt zat onder de tape en deze ging er gelukkig ook weer makkelijk af. In totaal met 70 jongeren een heel gaaf feest gehad voor nog geen 130 euro inclusief bezorg en haalservice. Klantenservice was ook erg goed bereikbaar voor vragen. Volgend jaar komen we hier zeker terug!
Pluspunten:gratis bezorgd en haalservice,goed telefonisch bereikbaar,prijskwaliteitverhouding,gave accessoires
Verbeterpunten:misschien ook nog fluo balonnen toevoegen aan het assortiment?


Locatie: Amsterdam, Noord-Holland

Erg vet effect in combinatie met accesoires.
B IJkema
woensdag 1 juni 2022

Deze lampen kunnen jouw feest echt mooi maken. Wij hebben witte kleding, UV-balonnen, Blacklight body paint en glowsticks gebruikt wat zorgde voor een tof effect. We hebben de ruimte wel volledig moeten verduisteren voor het beste effect. Onze ruimte was 36m2, maar dit was wel het uiterste door de lampen goed te positioneren. +-30m2 is inderdaad aangeraden. De lampen zijn wel wat vel, dus het is beter om ze niet op ooghoogte te hangen/zetten. Wij hebben de lampen opgehangen met tyraps, de lampen zijn erg licht van gewicht dus dit kon prima.
Pluspunten:De lampen zijn licht van gewicht,makkelijk op te hangen,makkelijk neer te zetten
Verbeterpunten:Korte kabel aan de lamp zelf,verlengkabel waarschijnlijk nodig

Locatie: Sneek, Friesland

Alle beoordelingen zien