• Gratis bezorgd & opgehaald in NL
  • Bij ons betaal je geen borg!
  • Klanten geven ons een 9.4!

Sfeer- en discoverlichting huren

Voordelig een set disco lampen huren?

Check gemakkelijk online de beschikbaarheid en bestel online, je betaald bij ons géén borg.
Kijk, das makkelijk huren!

We komen de discolampen gratis bij jouw thuis of op de locatie bezorgen. De volgende dag halen we hem ook weer gratis op! Wil je het liever op een van de distributiecentra afhalen, onze lichtsets kun je ook afhalen en inleveren in Alkmaar, Amersfoort, Amsterdam, Arnhem, Den Bosch, Den-haag Eindhoven, Drachten, Hengelo, Roosendaal en ga zo nog maar even door.

Verlichting huren, waar kies je voor?

Er is geen borrel, studentenfeestje, bruiloft of bedrijfsfeest waar ze ontbreken "Disco lampen" maar wat is nu het verschil.
De basis is eigenlijk altijd een set conventionele lampen. Dit wil zeggen sfeervolle spots die rustig van kleur veranderen op een statief. Ze geven licht zodat de normale verlichting uit kan maar er zit ook al wel wat effect in. Wil je de lichtbundels van de verlichting goed kunnen zien (dat is natuurlijk wel het mooiste effect) dan heb je ook een rookmachine nodig.

 

Lasers

Heb je nog wildere plannen dan kun je je feest opleuken met bijvoorbeeld onze laser lamp. Onze lasers geven mooie figuurtjes op de muur of het plafond maar uiteindelijk gaat het je natuurlijk om de laserstralen, deze worden zichtbaar wanneer je de laser zo neer zet dat hij als het ware op de rook van de rookmachine wordt projecteerd. Ze moeten dus beide in de zelfde richting staan.
Wist je dat we onze lasers ook vaak verhuren aan jonge rappers die graag een "coole" videoclip willen shooten een van de rappers stuurde ons dit filmpje door dat ze hebben gemaakt met onze laser en rookmachine  EnSoh & Tay700 - Heuptas


Beoordelingen

Aanrader!!!
Léon Groeneweg
woensdag 8 mei 2024

20 Blacklight lampen inclusief toebehoren gehuurd voor ons badminton glow in the dark toernooi. Onze vragen werden snel en gied beantwoord, alles werd netjes in kisten thuisbezorgd met duidelijke instructies. Alles werkte perfect en na afloop is alles weer opgehaald. Wij gaan zeker nog een keer spullen huren.
Pluspunten:Service, top materiaal
Verbeterpunten:Geen.

Locatie: Maasdam, Zuid-Holland

Goed geregeld
Martijn K
woensdag 27 maart 2024

8 blacklights voor een neon feest besteld. Ze werden een paar dagen van te voren bezorgd zodat ik alles kon testen. Alles was netjes verpakt, instructies waren duidelijk, blacklights deden het goed. Zou hier zeker terugkomen
Pluspunten:PrijssjirP
Verbeterpunten:

Locatie: Leiden, Zuid-Holland

Super in alle opzichten
Mariette Neumann
zondag 10 maart 2024

8 blacklightlampen gehuurd voor een feest in de kroeg. Was fantastisch!! Alles keurig geregeld, set ruim van te voren gekregen om te testen of alles goed is. Uitstekende service, alles liep op rolletjes. Aan te bevelen!
Pluspunten:Service,materiaal
Verbeterpunten:Geen

Locatie: Amstelhoek, Utrecht

Alle beoordelingen zien