• Gratis bezorgd & opgehaald in NL
  • Bij ons betaal je geen borg!
  • Klanten geven ons een 9.4!

Mengpaneel/mixer

32,50

2 dagen

25,00

1 dag 

Mengpaneel/mixer
>
  • Mengpaneel/mixer
<

Omschrijving

Met deze handige mixer sluit je eenvoudig meerdere speakers aan en kun je 2, 3 of 4 speakers aansluiten en via 1 schuif het volume regelen. Je kunt je laptop, telefoon en eventueel zelfs 4 microfoons onafhankelijk van elkaar bedienen.

Het mengpaneel is eenvoudig te gebruiken voor personen die nog nooit met geluidsapparatuur hebben gewerkt en is binnen enkele minuutjes aan te sluiten op je speakers.

Huur je dit mengpaneel inclusief meerdere semi professionele PA speakers dan heb je een veelzijdige geluidsinstallatie voor diverse toepassingen.

Het mengpaneel wordt geleverd inclusief benodigde bekabeling.


Als je meerdere microfoons wilt aansluiten op 1 of meerdere speakers heb je een mengpaneel of mixer nodig.
Je kunt eenvoudig je eigen geluidsinstallatie samenstelling door twee speakers een mengpaneel en een draadlozemicrofoon set bij ons te huren. We leveren dan alle materialen inclusief de juiste kabels om het aan te sluiten.

Het aansluiten en bedienen van deze mixer in combinati met microfoons is ook erg gemakkelijk als je weinig of geen ervaring hebt met het gebruik van geluidsapparatuur. Met de meegeleverde handleiding kun je de set eenvoudig zelf bedienen en aansluiten en spaar je een hoop geld uit!

Extra Productopties

10,00

2 dagen

10,00

1 dag

In winkelwagen te selecteren
Een beoordeling toevoegen