• Gratis bezorgd & opgehaald in NL
  • Bij ons betaal je geen borg!
  • Klanten geven ons een 9.4!

Mengpaneel/mixer

32,50

2 dagen

25,00

1 dag 

Mengpaneel/mixer
>
  • Mengpaneel/mixer
<

Omschrijving

Mengpaneel huren

Met deze handige mixer sluit je eenvoudig meerdere speakers aan en kun je 2, 3 of 4 speakers aansluiten en via 1 schuif het volume regelen. Je kunt je laptop, telefoon en eventueel zelfs 4 microfoons onafhankelijk van elkaar bedienen.

Dit is waarom je een mengpaneel bij ons huurt

Als je bij Verhuurwinkel.nl een mengpaneel huurt dan bezorgen wij deze gratis voor de huurdatum bij je. De volgende werkdag mag het weer je retour. Je hoeft alleen te betalen voor de dag dat je het gebruikt. Wij rekenen geen borg. Wel zo makkelijk!

Informatie over ons mengpaneel

Het mengpaneel is eenvoudig te gebruiken voor personen die nog nooit met geluidsapparatuur hebben gewerkt en is binnen enkele minuutjes aan te sluiten op je speakers.

Huur je dit mengpaneel inclusief meerdere semi professionele PA speakers dan heb je een veelzijdige geluidsinstallatie voor diverse toepassingen.

Het mengpaneel wordt geleverd inclusief benodigde bekabeling.

Als je meerdere microfoons wilt aansluiten op 1 of meerdere speakers heb je een mengpaneel of mixer nodig.
Je kunt eenvoudig je eigen geluidsinstallatie samenstelling door twee speakers een mengpaneel en een draadlozemicrofoon set bij ons te huren. We leveren dan alle materialen inclusief de juiste kabels om het aan te sluiten.

Het aansluiten en bedienen van deze mixer in combinati met microfoons is ook erg gemakkelijk als je weinig of geen ervaring hebt met het gebruik van geluidsapparatuur. Met de meegeleverde handleiding kun je de set eenvoudig zelf bedienen en aansluiten en spaar je een hoop geld uit!

Overige informatie

Heb je vragen over de aansluitingen die mogelijk zijn op jouw apparaten? Neem dan even contact met ons op voor de mogelijkheden. 

Heb je vragen over het gebruik, of twijfel je er aan of je het kunt aansluiten? Neem dan gerust even contact met ons op!

Extra Productopties

10,00

2 dagen

10,00

1 dag

In winkelwagen te selecteren
Huur nu makkelijk een extra losse microfoon aan een kabel.

Beoordelingen

Goede materialen, heldere uitleg, flexibele service
Marieke Prins
dinsdag 14 maart 2023

Ik had een ingewikkelde vraag (vond ik zelf). Werd heel aardig te woord gestaan en medewerkers dachten echt enorm mee. Voelt als een familiebedrijf; als ik verschillende medewerkers sprak wist iedereen direct wat mijn vraag/behoefte was
Pluspunten:
Verbeterpunten:

Locatie: Teteringen, Noord-Brabant

Top bedrijf!
The Villy Rhapsody
vrijdag 10 maart 2023

Top service, top producten. Altijd tevreden.
Pluspunten:ook lastminute alles top in orde!
Verbeterpunten:Chat service op website is heel irritant

Locatie: Amsterdam, Noord-Holland

Prima microfoons goedkoper kon ik ze nergens vinden en dan ook nog gratis bezorg en haalservice.
Mago Adriaanse
dinsdag 14 februari 2023

Bizar, ik heb bij 5 bedrijven offerte opgevraagd, na 2 dagen had ik bij 2 bedrijven reactie. Beide zaten boven de 50 euro voor een draadloze microfoon set. Toen werd ik door een vriendin gewezen op Verhuurwinkel maar ik kon het mij haast niet voorstellen voor 29 euro inclusief gratis bezorg en haalservice. Vol spanning wachtte ik af en 2 dagen voor onze open dag stond er inderdaad een chauffeur aan onze balie om de microfoon set te bezorgen keurig in een flightcase met alle kabeltjes erbji en een handleiding hoe we de set op onze eigen speaker konden aansluiten. De dag na onze open dag kwam de chauffeur deze weer bij ons aan de balie afhalen. Wat een bizarre service voor dit geld!
Pluspunten:goedkoop,super nette materialen,geen borg,Bezorg en haalservice ideaal
Verbeterpunten:

Locatie: Amsterdam, Noord-Holland.

Alle beoordelingen zien
Een beoordeling toevoegen