• Gratis bezorgd & opgehaald in NL
  • Bij ons betaal je geen borg!
  • Klanten geven ons een 9.4!

Mengpaneel/mixer

2 dagen  37,70
1 dag  29,00

Omschrijving

Mengpaneel huren

Met deze handige mixer sluit je eenvoudig meerdere speakers aan en kun je 2, 3 of 4 speakers aansluiten en via 1 schuif het volume regelen. Je kunt je laptop, telefoon en eventueel zelfs 4 microfoons onafhankelijk van elkaar bedienen.

Dit is waarom je een mengpaneel bij ons huurt

Als je bij Verhuurwinkel.nl een mengpaneel huurt dan bezorgen wij deze gratis voor de huurdatum bij je. De volgende werkdag mag het weer je retour. Je hoeft alleen te betalen voor de dag dat je het gebruikt. Wij rekenen geen borg. Wel zo makkelijk!

Informatie over ons mengpaneel

Het mengpaneel is eenvoudig te gebruiken voor personen die nog nooit met geluidsapparatuur hebben gewerkt en is binnen enkele minuutjes aan te sluiten op je speakers.

Huur je dit mengpaneel inclusief meerdere semi professionele PA speakers dan heb je een veelzijdige geluidsinstallatie voor diverse toepassingen.

Het mengpaneel wordt geleverd inclusief benodigde bekabeling.

Als je meerdere microfoons wilt aansluiten op 1 of meerdere speakers heb je een mengpaneel of mixer nodig.
Je kunt eenvoudig je eigen geluidsinstallatie samenstelling door twee speakers een mengpaneel en een draadlozemicrofoon set bij ons te huren. We leveren dan alle materialen inclusief de juiste kabels om het aan te sluiten.

Het aansluiten en bedienen van deze mixer in combinati met microfoons is ook erg gemakkelijk als je weinig of geen ervaring hebt met het gebruik van geluidsapparatuur. Met de meegeleverde handleiding kun je de set eenvoudig zelf bedienen en aansluiten en spaar je een hoop geld uit!

Overige informatie

Heb je vragen over de aansluitingen die mogelijk zijn op jouw apparaten? Neem dan even contact met ons op voor de mogelijkheden. 

Heb je vragen over het gebruik, of twijfel je er aan of je het kunt aansluiten? Neem dan gerust even contact met ons op!

Extra Productopties

2 dagen 10,00

1 dag 10,00

In winkelwagen te selecteren
Huur nu makkelijk een extra losse microfoon aan een kabel.

Beoordelingen

Zeer goede uitleg en service die een gerust gevoel geeft dat het helemaal goed komt.
Willem van Laarhoven
dinsdag 26 maart 2024

Bij een prijs van minder dan 100 euro voor boxen en statieven die mooi op tijd geleverd zijn en met goede en vriendelijke service is dit voor iedereen aan te bevelen.
Pluspunten:
Verbeterpunten:

Locatie: Sint-Oedenrode, Noord-Brabant

Prettig gewerkt met headset
Walter Roozendaal
vrijdag 15 maart 2024

Headset was heel ruim op tijd, kon de set goed uitproberen. Overzichtelijk verpakt, ook weer goed in te pakken en terug te sturen.
Uitstekende gebruiksaanwijzing, ook voor amateurs, ook fijn dat er een nieuwe set batterijen bij zitten.
Ik gebruikte de headset voor een tweede acteur als aanvulling op mijn eigen headset. De verhuurde headset gaf een heel lichte brom, die mijn eigen headset niet geeft. Gelukkig minimaal, het is uiteindelijk een door voorgangers gebruikte set. Gebruikt is bij een headset ook kwetsbaar: je moet het 'ijzerdraadje' met de microfoon heel voorzichtig verbuigen, je ziet dat eerdere gebruikers dat bij het bevestigingspunt hebben gedaan en dat het daar op het punt van breken staat.
Fijn mee gewerkt!
Pluspunten:
Verbeterpunten:

Locatie: Alkmaar, Noord-Holland

Prima service, kwaliteit uitmuntend.
Wim Jansen
woensdag 28 februari 2024

Telefonisch werd ik te voren goed geïnformeerd. waardoor ik de juiste keuze kon maken. De speaker was er ruim op tijd, met duidelijke instructie. een en ander voldeed volledig aan de verwachting.
Pluspunten:
Verbeterpunten:

Locatie: Weesp, Noord-Holland

Alle beoordelingen zien
Een beoordeling toevoegen