• Gratis bezorgd & opgehaald in NL
  • Bij ons betaal je geen borg!
  • Klanten geven ons een 9.4!

Mengpaneel/mixer

32,50

2 dagen

25,00

1 dag 

Mengpaneel/mixer
>
  • Mengpaneel/mixer
<

Omschrijving

Mengpaneel huren

Met deze handige mixer sluit je eenvoudig meerdere speakers aan en kun je 2, 3 of 4 speakers aansluiten en via 1 schuif het volume regelen. Je kunt je laptop, telefoon en eventueel zelfs 4 microfoons onafhankelijk van elkaar bedienen.

Dit is waarom je een mengpaneel bij ons huurt

Als je bij Verhuurwinkel.nl een mengpaneel huurt dan bezorgen wij deze gratis voor de huurdatum bij je. De volgende werkdag mag het weer je retour. Je hoeft alleen te betalen voor de dag dat je het gebruikt. Wij rekenen geen borg. Wel zo makkelijk!

Informatie over ons mengpaneel

Het mengpaneel is eenvoudig te gebruiken voor personen die nog nooit met geluidsapparatuur hebben gewerkt en is binnen enkele minuutjes aan te sluiten op je speakers.

Huur je dit mengpaneel inclusief meerdere semi professionele PA speakers dan heb je een veelzijdige geluidsinstallatie voor diverse toepassingen.

Het mengpaneel wordt geleverd inclusief benodigde bekabeling.

Als je meerdere microfoons wilt aansluiten op 1 of meerdere speakers heb je een mengpaneel of mixer nodig.
Je kunt eenvoudig je eigen geluidsinstallatie samenstelling door twee speakers een mengpaneel en een draadlozemicrofoon set bij ons te huren. We leveren dan alle materialen inclusief de juiste kabels om het aan te sluiten.

Het aansluiten en bedienen van deze mixer in combinati met microfoons is ook erg gemakkelijk als je weinig of geen ervaring hebt met het gebruik van geluidsapparatuur. Met de meegeleverde handleiding kun je de set eenvoudig zelf bedienen en aansluiten en spaar je een hoop geld uit!

Overige informatie

Heb je vragen over de aansluitingen die mogelijk zijn op jouw apparaten? Neem dan even contact met ons op voor de mogelijkheden. 

Heb je vragen over het gebruik, of twijfel je er aan of je het kunt aansluiten? Neem dan gerust even contact met ons op!

Extra Productopties

10,00

2 dagen

10,00

1 dag

In winkelwagen te selecteren
Huur nu makkelijk een extra losse microfoon aan een kabel.

Beoordelingen

Prima
Robert Schnetz
woensdag 12 juli 2023

Eerst goed laten adviseren over het product, uitleg was uitstekend. Omdat het redelijk kort dag was om te huren voor het feest hebben ze toch de moeite genomen voor me om het op tijd bij mij af te leveren. Uitstekende service.
Pluspunten:
Verbeterpunten:

Locatie: Delft, Zuid-Holland

Vriendelijk personeel dat last minute graag helpt om alles geregeld te krijgen
Albert Simon
woensdag 12 juli 2023

Vrijdagmiddag laat gebeld om te vragen of geluid voor feestje van zaterdag nog geregeld kon worden. Zaterdagochtend mail ontvangen om naar DHL ophaalpunt te komen. Alles netjes verpakt, met goede instructie hoe aan te sluiten.
Pluspunten:service,vriendelijkheid,snelheid
Verbeterpunten:nvt

Locatie: Afferden, Bergen

Gewoon goed
Theo Roelofs
vrijdag 7 juli 2023

Bij aflevering waren er maar drie collies in plaats van vier, gebeld zelfde middag bericht gekregen dat de vierde was gevonden in en ander depot van de transporteur volgende dag met je bezorgd. Ruim op tijd oor het feest, de volgende dag netjes wat opgehaald. Ook bij de aanvraag zeer goed geholpen en van advies voorzien. Zeker een aanrader...
Pluspunten:Ze schakelen snel nadat er één collie niet was geleverd.
Verbeterpunten:Geen

Locatie: Goor, Overijssel

Alle beoordelingen zien
Een beoordeling toevoegen