• Gratis bezorgd & opgehaald in NL
  • Bij ons betaal je geen borg!
  • Klanten geven ons een 9.4!

Over ons


Het nieuwe huren is wat Verhuurwinkel.nl uniek maakt!

Misschien heb je in het verleden wel eens eerder wat gehuurd? Waarschijnlijk moest je toen een heel eind rijden om jouw spullen op te halen bij het lokale verhuurbedrijf? Kwamen ze het bij je thuis bezorgen? Dan moest je waarschijnlijk hoge bezorgkosten betalen? Wij doen het anders! Wij bezorgen via een koeriersbedrijf gratis bij je thuis. Dat is het nieuwe huren!


Wij houden van simpel en duidelijk
Veelal denk je de goedkoopste beamer of speaker te hebben gevonden maar zodra het product bijna besteld is loop je tegen een hoop onverwachte kosten op. Bij ons betaal je niks aan extra's! Onze prijzen zijn niet alleen inclusief verzenden en retour maar ook incl. btw en je betaalt bij ons zelfs géén borg. Ook zijn wij duidelijk in onze communicatie.


Beamer verhuur


Wij werken informeel
Je bent bij ons geen klantnummer, met behulp van je naam kunnen wij je telefonisch helpen. Bij ons vind je het telefoonnummer overal op onze website, verstoppertje spelen met telefoonnummers of het gebruik van keuze menu's en 0900 nummers is meer iets voor grote organisaties.
Onze Missie
Verhuurwinkel.nl  wil huren leuk en eenvoudig  maken voor de Nederlandse en Belgische markt. Wij laten onze klanten zien hoe gemakkelijk het nieuwe “online huren”  is en dat er nog steeds een bedrijf is dat zich 100% inzet voor klanttevredenheid.