• Gratis bezorgd & opgehaald in NL
  • Bij ons betaal je geen borg!
  • Klanten geven ons een 9.4!

Prikkabel LED 10 meter

37,70

2 dagen

29,00

1 dag 

Prikkabel LED 10 meter
>
  • Prikkabel LED 10 meter
<

Omschrijving

Prikkabel huren

Prikkabel, leuk om een tent, schuur, huis of andere feestlocatie mee te versieren! Even wat T-wraps uit de verpakking halen en een kwartiertje later is de schuur of tuin omgetoverd tot feestelijke zomer locatie.

 

Waarom je makkelijk een prikkabel bij Verhuurwinkel.nl huurt

Als je bij Verhuurwinkel.nl een prikkabel huurt dan bezorgen we deze gratis bij je. Dit doen we al ruim voor jouw huurdatum. De volgende werkdag mag het weer retour. Zo kun je leuk en voordelig jouw feest opleuken.

Specificaties
- Plug & Play
- Verschillende kleuren
- Aan elkaar te koppelen zodat je een lange slinger kunt maken

Beoordelingen

Perfect geregeld
Rudy Dries
maandag 2 oktober 2017

Prima overleg vooraf, met een duidelijk en goed advies. Lichtset en rookmachine ruim van te voren geleverd met duidelijke gebruiksaanwijzing. Resultaat een fantastisch feest!
Pluspunten:
Verbeterpunten:

Locatie: Zenderen, Overijssel

Hier staat de klant écht centraal!
Stefan B.
maandag 17 oktober 2016

Bij Verhuurwinkel.nl staat de klant écht centraal. Bij mijn eerste websitebezoek werd er direct een chatsessie geopend. Niet met een chatbot, maar met een échte medewerker. Ik kon direct mijn vragen stellen over een lampenset waar ik naar zocht. Ik werd erg goed geholpen. Een paar weken na mijn eerste websitebezoek, besloot ik de lampenset te huren voor een kleinschalig evenement dat ik organiseerde. De lampenset werd een dag voor het evenement keurig bij mij thuis afgeleverd in een afgesloten box. Helaas lukte het mij niet om de lampen op een vaste kleur te krijgen. Ik besloot de website te bezoeken. Daar werd ik weer vriendelijk geholpen. Ze boden mij aan om een medewerker te laten bellen om met mij een stappenplan te doorlopen. Binnen 10 minuten werd ik gebeld en vriendelijk geholpen. Ik was blijkbaar een DMX-kastje vergeten te bestellen. De medewerker aan de telefoon gaf aan dit kastje de volgende dag kosteloos te kunnen leveren bij een DHL-afhaalpunt op 100 meter van de evenementenlocatie. De volgende ochtend was het kastje inderdaad geleverd. Toen ik de klantenservice belde hielpen ze mij met de installatie van de lampen. Alles was op tijd klaar en de lampen deden het perfect. De volgende dag kwam een DHL-medewerker alles weer bij mij thuis ophalen. Helaas was ik niet thuis. De volgende dag probeerde hij het gewoon opnieuw. Als ik ooit nog een evenement organiseer, dan bestel ik zeker bij Verhuurwinkel.nl!
Pluspunten:Persoonlijke service,betaalbaar,snelle levering,goede lampen
Verbeterpunten:Geen

Locatie: Dordrecht, Zuid-Holland

Ge-wel-dig
Bart Verberkt
dinsdag 6 september 2016

Alles was top! De service, de kwaliteit, de prijs enz.
Heel erg bedankt!
Pluspunten:Kwaliteit prijs levering
Verbeterpunten:-

Locatie: Overloon, Noord-Brabant

Alle beoordelingen zien
Een beoordeling toevoegen