• Gratis bezorgd & opgehaald in NL
  • Bij ons betaal je geen borg!
  • Klanten geven ons een 9.4!

Geluidsinstallatie of speaker huren

Voordelig een draadloze speaker huren of microfoon huren?

Check gemakkelijk online de beschikbaarheid en bestel online!  Kijk, das makkelijk huren!
Alle speakers die wij verhuren zijn actief, er zit dus een ingebouwde versterker in zodat je ze ook los kunt gebruiken.
Wil je luidsprekers huren, een muziekinstallatie huren, een pa set huren of een accu luidspreker huren? Dan ben je bij Verhuurwinkel aan het juiste adres!Of je nu in Amsterdam, Middelburg, Utrecht, Breda of Groningen woont Je betaald bij ons géén borg en we komen de geluidsapparatuur gratis bij jouw thuis of op de locatie bezorgen. De volgende werkdag halen we het ook weer gratis op!


Hoe weet ik welke speaker of muziekinstallatie ik nodig heb?

Wij verhuren géén subwoofers of zware grote installaties voor concerten of bandoptredens, wel verhuren wij speakers voor toespraken, kleine feestjes in de tuin of in een zaaltje of een trouwceremonie. Alle speakers zijn "actief" dit betekent dat ze in een set werken maar je ook een losse speaker kunt gebruiken zonder versterker of mengpaneel bij actieve speakers zit de versterker al ingebouwd in de speaker.

Als ik een speaker huur hoeveel watt heb ik dan nodig?

We krijgen deze vraag meerdere keren per dag te hroen en het antwoord is eigenlijk héél simpel. Wattage zegt iets over het stroomverbruik van de speaker en niet over hoe hard de speaker in volume kan (Decibel/DB) Natuurlijk zal het in de meeste gevallen zo zijn dat een speaker van 1000 watt meer geluid produceert dan een speakertje van 100 watt maar als je niet precies weet of de speaker sterk genoeg is voor de toepassing, vraag het ons even. Als je weet voor wat voor soort activiteit je de speaker wilt huren en of dit binnen of buiten is kunnen wij je precies vertellen of hij daar voor geschikt.

Zal ik de accu speaker of de normale speaker huren?

Je zou snel geneigd zijn om voor het gemak maar een speaker op accu te kiezen, echter is dit niet altijd de beste keus. Zo heeft de Semi Professionele PA speaker véél meer volume en kun je hier een leuk feestje mee geven in de tuin.
De accu speaker gaat een stuk minder hard en moet je dus écht alleen inzetten als je geen stroom hebt op de locatie. In de tuin kun je dus beter een hasppeltje oprollen, maar trouw je op het strand of geef je een Joga clinic in het bos dan biedt de accu speaker uitkomst en werkt deze een stuk beter dan een bluetooth speaker voor het afspelen van muziek.

Huren geluidsinstallatie inclusief kabels

Wil je bij ons geluidsapparatuur huren? Kabels krijg je er bij ons altijd bij, alle standaard benodigde kabels voor gebruik zitten bij alle apparatuur die we verhuren. Denk aan voedingskabels en bijvoorbeeld de signaalkabel om een telefoon of laptop aan te sluiten (mini jack of aux-kabeltje genoemd) of bijvoorbeeld je dj set.

 

Hoe werkt het als ik meerdere speakers nodig hebt voor een groter event?

Héél eenvoudig stel je hebt een voetbalveld of grote gymzaal en je wilt 4 of misschien zelfs wel 8 speakers huren, je voegt dan de semi professionele PA speaker meerdere keren aan je bestelling toe, als wij zien dat je 2 of meer speakers hebt besteld zorgen wij er uiteraard automatisch voor dat we de juiste kabels meeleveren om ze allemaal aan elkaar te verbinden (doorlussen)

Beoordelingen

Goede materialen, heldere uitleg, flexibele service
Marieke Prins
dinsdag 14 maart 2023

Ik had een ingewikkelde vraag (vond ik zelf). Werd heel aardig te woord gestaan en medewerkers dachten echt enorm mee. Voelt als een familiebedrijf; als ik verschillende medewerkers sprak wist iedereen direct wat mijn vraag/behoefte was
Pluspunten:
Verbeterpunten:

Locatie: Teteringen, Noord-Brabant

Top bedrijf!
The Villy Rhapsody
vrijdag 10 maart 2023

Top service, top producten. Altijd tevreden.
Pluspunten:ook lastminute alles top in orde!
Verbeterpunten:Chat service op website is heel irritant

Locatie: Amsterdam, Noord-Holland

Prima microfoons goedkoper kon ik ze nergens vinden en dan ook nog gratis bezorg en haalservice.
Mago Adriaanse
dinsdag 14 februari 2023

Bizar, ik heb bij 5 bedrijven offerte opgevraagd, na 2 dagen had ik bij 2 bedrijven reactie. Beide zaten boven de 50 euro voor een draadloze microfoon set. Toen werd ik door een vriendin gewezen op Verhuurwinkel maar ik kon het mij haast niet voorstellen voor 29 euro inclusief gratis bezorg en haalservice. Vol spanning wachtte ik af en 2 dagen voor onze open dag stond er inderdaad een chauffeur aan onze balie om de microfoon set te bezorgen keurig in een flightcase met alle kabeltjes erbji en een handleiding hoe we de set op onze eigen speaker konden aansluiten. De dag na onze open dag kwam de chauffeur deze weer bij ons aan de balie afhalen. Wat een bizarre service voor dit geld!
Pluspunten:goedkoop,super nette materialen,geen borg,Bezorg en haalservice ideaal
Verbeterpunten:

Locatie: Amsterdam, Noord-Holland.

Alle beoordelingen zien