• Gratis bezorgd & opgehaald in NL
  • Bij ons betaal je geen borg!
  • Klanten geven ons een 9.4!

Geluidsinstallatie of speaker huren

Voordelig een draadloze speaker huren of microfoon huren?

Check gemakkelijk online de beschikbaarheid en bestel online!  Kijk, das makkelijk huren!
Alle speakers die wij verhuren zijn actief, er zit dus een ingebouwde versterker in zodat je ze ook los kunt gebruiken.
Wil je luidsprekers huren, een muziekinstallatie huren, een pa set huren of een accu luidspreker huren? Dan ben je bij Verhuurwinkel aan het juiste adres!Of je nu in Amsterdam, Middelburg, Utrecht, Breda of Groningen woont Je betaald bij ons géén borg en we komen de geluidsapparatuur gratis bij jouw thuis of op de locatie bezorgen. De volgende werkdag halen we het ook weer gratis op!


Hoe weet ik welke speaker of muziekinstallatie ik nodig heb?

Wij verhuren géén subwoofers of zware grote installaties voor concerten of bandoptredens, wel verhuren wij speakers voor toespraken, kleine feestjes in de tuin of in een zaaltje of een trouwceremonie. Alle speakers zijn "actief" dit betekent dat ze in een set werken maar je ook een losse speaker kunt gebruiken zonder versterker of mengpaneel bij actieve speakers zit de versterker al ingebouwd in de speaker.

Als ik een speaker huur hoeveel watt heb ik dan nodig?

We krijgen deze vraag meerdere keren per dag te hroen en het antwoord is eigenlijk héél simpel. Wattage zegt iets over het stroomverbruik van de speaker en niet over hoe hard de speaker in volume kan (Decibel/DB) Natuurlijk zal het in de meeste gevallen zo zijn dat een speaker van 1000 watt meer geluid produceert dan een speakertje van 100 watt maar als je niet precies weet of de speaker sterk genoeg is voor de toepassing, vraag het ons even. Als je weet voor wat voor soort activiteit je de speaker wilt huren en of dit binnen of buiten is kunnen wij je precies vertellen of hij daar voor geschikt.

Zal ik de accu speaker of de normale speaker huren?

Je zou snel geneigd zijn om voor het gemak maar een speaker op accu te kiezen, echter is dit niet altijd de beste keus. Zo heeft de Semi Professionele PA speaker véél meer volume en kun je hier een leuk feestje mee geven in de tuin.
De accu speaker gaat een stuk minder hard en moet je dus écht alleen inzetten als je geen stroom hebt op de locatie. In de tuin kun je dus beter een hasppeltje oprollen, maar trouw je op het strand of geef je een Joga clinic in het bos dan biedt de accu speaker uitkomst en werkt deze een stuk beter dan een bluetooth speaker voor het afspelen van muziek.

Huren geluidsinstallatie inclusief kabels

Wil je bij ons geluidsapparatuur huren? Kabels krijg je er bij ons altijd bij, alle standaard benodigde kabels voor gebruik zitten bij alle apparatuur die we verhuren. Denk aan voedingskabels en bijvoorbeeld de signaalkabel om een telefoon of laptop aan te sluiten (mini jack of aux-kabeltje genoemd) of bijvoorbeeld je dj set.

 

Hoe werkt het als ik meerdere speakers nodig hebt voor een groter event?

Héél eenvoudig stel je hebt een voetbalveld of grote gymzaal en je wilt 4 of misschien zelfs wel 8 speakers huren, je voegt dan de semi professionele PA speaker meerdere keren aan je bestelling toe, als wij zien dat je 2 of meer speakers hebt besteld zorgen wij er uiteraard automatisch voor dat we de juiste kabels meeleveren om ze allemaal aan elkaar te verbinden (doorlussen)

Beoordelingen

Prima service
Ulf Munack
donderdag 25 mei 2023

Prima service, snelle levering, prima speakers voor een grote feestje
Pluspunten:
Verbeterpunten:

Locatie: Den Haag, Zuid-Holland

Super geluidsset
Jos Caenen
dinsdag 23 mei 2023

Goede set.
Pluspunten:Vroeg geleverd en super verpakt,Makkelijk aan te sluiten,Goede en vriendelijke klantenservice,Prima geluid
Verbeterpunten:

Locatie: Landgraaf, Zuid-Limburg

Veeel beter geluid als verwacht, hele goede boxen !
Tim De reus
maandag 22 mei 2023

Erg kort dag op zoek gegaan naar boxen en alles kon hier geregeld worden met ophaal service erbij !
Pluspunten:
Verbeterpunten:

Locatie: Oud-Beijerland, Zuid-Holland

Alle beoordelingen zien