• Gratis bezorgd & opgehaald in NL
  • Bij ons betaal je geen borg!
  • Klanten geven ons een 9.4!

Geluidsinstallatie of speaker huren

Voordelig een draadloze speaker huren of microfoon huren?

Check gemakkelijk online de beschikbaarheid en bestel online! Kijk, das makkelijk huren!
Alle speakers die wij verhuren zijn actief, er zit dus een ingebouwde versterker in zodat je ze ook los kunt gebruiken.
Wil je luidsprekers huren, een muziekinstallatie huren, een pa set huren of een accu luidspreker huren? Dan ben je bij Verhuurwinkel aan het juiste adres!

Speaker of muziekbox huren? zo werkt dat!


Of je nu in Amsterdam, Middelburg, Utrecht, Breda of Groningen woont. Je betaald bij ons géén borg en we komen de geluidsapparatuur gratis bij jouw thuis of op de locatie bezorgen. De volgende werkdag halen we het ook weer gratis op!


Hoe weet ik welke speaker of muziekinstallatie ik nodig heb?

Wij verhuren géén subwoofers of zware grote installaties voor concerten of bandoptredens, wel verhuren wij speakers voor toespraken, kleine feestjes in de tuin of in een zaaltje of een trouwceremonie. Alle speakers zijn "actief" dit betekent dat ze in een set werken maar je ook een losse speaker kunt gebruiken zonder versterker of mengpaneel bij actieve speakers zit de versterker al ingebouwd in de speaker.

Als ik een speaker huur hoeveel watt heb ik dan nodig?

We krijgen deze vraag meerdere keren per dag te hroen en het antwoord is eigenlijk héél simpel. Wattage zegt iets over het stroomverbruik van de speaker en niet over hoe hard de speaker in volume kan (Decibel/DB) Natuurlijk zal het in de meeste gevallen zo zijn dat een speaker van 1000 watt meer geluid produceert dan een speakertje van 100 watt maar als je niet precies weet of de speaker sterk genoeg is voor de toepassing, vraag het ons even. Als je weet voor wat voor soort activiteit je de speaker wilt huren en of dit binnen of buiten is kunnen wij je precies vertellen of hij daar voor geschikt.

Zal ik de accu speaker of de normale speaker huren?

Je zou snel geneigd zijn om voor het gemak maar een speaker op accu te kiezen, echter is dit niet altijd de beste keus. Zo heeft de Semi Professionele PA speaker véél meer volume en kun je hier een leuk feestje mee geven in de tuin.
De accu speaker gaat een stuk minder hard en moet je dus écht alleen inzetten als je geen stroom hebt op de locatie. In de tuin kun je dus beter een hasppeltje oprollen, maar trouw je op het strand of geef je een Joga clinic in het bos dan biedt de accu speaker uitkomst en werkt deze een stuk beter dan een bluetooth speaker voor het afspelen van muziek.

Huren geluidsinstallatie inclusief kabels

Wil je bij ons geluidsapparatuur huren? Kabels krijg je er bij ons altijd bij, alle standaard benodigde kabels voor gebruik zitten bij alle apparatuur die we verhuren. Denk aan voedingskabels en bijvoorbeeld de signaalkabel om een telefoon of laptop aan te sluiten (mini jack of aux-kabeltje genoemd) of bijvoorbeeld je dj set.

 

Hoe werkt het als ik meerdere speakers nodig hebt voor een groter event?

Héél eenvoudig stel je hebt een voetbalveld of grote gymzaal en je wilt 4 of misschien zelfs wel 8 speakers huren, je voegt dan de semi professionele PA speaker meerdere keren aan je bestelling toe, als wij zien dat je 2 of meer speakers hebt besteld zorgen wij er uiteraard automatisch voor dat we de juiste kabels meeleveren om ze allemaal aan elkaar te verbinden (doorlussen)

Beoordelingen

Prima
Robert Schnetz
woensdag 12 juli 2023

Eerst goed laten adviseren over het product, uitleg was uitstekend. Omdat het redelijk kort dag was om te huren voor het feest hebben ze toch de moeite genomen voor me om het op tijd bij mij af te leveren. Uitstekende service.
Pluspunten:
Verbeterpunten:

Locatie: Delft, Zuid-Holland

Vriendelijk personeel dat last minute graag helpt om alles geregeld te krijgen
Albert Simon
woensdag 12 juli 2023

Vrijdagmiddag laat gebeld om te vragen of geluid voor feestje van zaterdag nog geregeld kon worden. Zaterdagochtend mail ontvangen om naar DHL ophaalpunt te komen. Alles netjes verpakt, met goede instructie hoe aan te sluiten.
Pluspunten:service,vriendelijkheid,snelheid
Verbeterpunten:nvt

Locatie: Afferden, Bergen

Gewoon goed
Theo Roelofs
vrijdag 7 juli 2023

Bij aflevering waren er maar drie collies in plaats van vier, gebeld zelfde middag bericht gekregen dat de vierde was gevonden in en ander depot van de transporteur volgende dag met je bezorgd. Ruim op tijd oor het feest, de volgende dag netjes wat opgehaald. Ook bij de aanvraag zeer goed geholpen en van advies voorzien. Zeker een aanrader...
Pluspunten:Ze schakelen snel nadat er één collie niet was geleverd.
Verbeterpunten:Geen

Locatie: Goor, Overijssel

Alle beoordelingen zien