• Gratis bezorgd & opgehaald in NL
  • Bij ons betaal je geen borg!
  • Klanten geven ons een 9.4!

Geluidsinstallatie of speaker huren

Voordelig een draadloze speaker huren of microfoon huren?

Check gemakkelijk online de beschikbaarheid en bestel online! Kijk, das makkelijk huren!
Alle speakers die wij verhuren zijn actief, er zit dus een ingebouwde versterker in zodat je ze ook los kunt gebruiken.
Wil je luidsprekers huren, een muziekinstallatie huren, een pa set huren of een accu luidspreker huren? Dan ben je bij Verhuurwinkel aan het juiste adres!

Speaker of muziekbox huren? zo werkt dat!


Of je nu in Amsterdam, Middelburg, Utrecht, Breda of Groningen woont. Je betaald bij ons géén borg en we komen de geluidsapparatuur gratis bij jouw thuis of op de locatie bezorgen. De volgende werkdag halen we het ook weer gratis op!

Hoe weet ik welke speaker of muziekinstallatie ik nodig heb?

Wij verhuren géén subwoofers of zware grote installaties voor concerten of bandoptredens, wel verhuren wij speakers voor toespraken, kleine feestjes in de tuin of in een zaaltje of een trouwceremonie. Alle speakers zijn "actief" dit betekent dat ze in een set werken maar je ook een losse speaker kunt gebruiken zonder versterker of mengpaneel bij actieve speakers zit de versterker al ingebouwd in de speaker.

Als ik een speaker huur hoeveel watt heb ik dan nodig?

We krijgen deze vraag meerdere keren per dag te hroen en het antwoord is eigenlijk héél simpel. Wattage zegt iets over het stroomverbruik van de speaker en niet over hoe hard de speaker in volume kan (Decibel/DB) Natuurlijk zal het in de meeste gevallen zo zijn dat een speaker van 1000 watt meer geluid produceert dan een speakertje van 100 watt maar als je niet precies weet of de speaker sterk genoeg is voor de toepassing, vraag het ons even. Als je weet voor wat voor soort activiteit je de speaker wilt huren en of dit binnen of buiten is kunnen wij je precies vertellen of hij daar voor geschikt.

Zal ik de accu speaker of de normale speaker huren?

Je zou snel geneigd zijn om voor het gemak maar een speaker op accu te kiezen, echter is dit niet altijd de beste keus. Zo heeft de Semi Professionele PA speaker véél meer volume en kun je hier een leuk feestje mee geven in de tuin.
De accu speaker gaat een stuk minder hard en moet je dus écht alleen inzetten als je geen stroom hebt op de locatie. In de tuin kun je dus beter een hasppeltje oprollen, maar trouw je op het strand of geef je een Joga clinic in het bos dan biedt de accu speaker uitkomst en werkt deze een stuk beter dan een bluetooth speaker voor het afspelen van muziek.

Huren geluidsinstallatie inclusief kabels

Wil je bij ons geluidsapparatuur huren? Kabels krijg je er bij ons altijd bij, alle standaard benodigde kabels voor gebruik zitten bij alle apparatuur die we verhuren. Denk aan voedingskabels en bijvoorbeeld de signaalkabel om een telefoon of laptop aan te sluiten (mini jack of aux-kabeltje genoemd) of bijvoorbeeld je dj set.

 

Hoe werkt het als ik meerdere speakers nodig hebt voor een groter event?

Héél eenvoudig stel je hebt een voetbalveld of grote gymzaal en je wilt 4 of misschien zelfs wel 8 speakers huren, je voegt dan de semi professionele PA speaker meerdere keren aan je bestelling toe, als wij zien dat je 2 of meer speakers hebt besteld zorgen wij er uiteraard automatisch voor dat we de juiste kabels meeleveren om ze allemaal aan elkaar te verbinden (doorlussen)

Beoordelingen

Prima geholpen op korte termijn, behulpzame medewerker
secretaris Vereniging Zeeuwse Cirkel
donderdag 18 april 2024

Voor de ALV met 80 dames moest er op het laatste moment versterking komen. Na telefonisch contact goed geholpen, prima uitleg over de bediening en handzaam in een koffer. De gebruikers en de toehoorders waren uiterst tevreden. We weten nu de weg naar dit bedrijf in Middelburg. Volgende keer weer.
Pluspunten:gemakkelijk te bedienen, precies goed voor de vergadering, goede prijs voor een vereniging
Verbeterpunten:geen

Locatie: Ovezande, Zeeland

Zeer goede uitleg en service die een gerust gevoel geeft dat het helemaal goed komt.
Willem van Laarhoven
dinsdag 26 maart 2024

Bij een prijs van minder dan 100 euro voor boxen en statieven die mooi op tijd geleverd zijn en met goede en vriendelijke service is dit voor iedereen aan te bevelen.
Pluspunten:
Verbeterpunten:

Locatie: Sint-Oedenrode, Noord-Brabant

Prettig gewerkt met headset
Walter Roozendaal
vrijdag 15 maart 2024

Headset was heel ruim op tijd, kon de set goed uitproberen. Overzichtelijk verpakt, ook weer goed in te pakken en terug te sturen.
Uitstekende gebruiksaanwijzing, ook voor amateurs, ook fijn dat er een nieuwe set batterijen bij zitten.
Ik gebruikte de headset voor een tweede acteur als aanvulling op mijn eigen headset. De verhuurde headset gaf een heel lichte brom, die mijn eigen headset niet geeft. Gelukkig minimaal, het is uiteindelijk een door voorgangers gebruikte set. Gebruikt is bij een headset ook kwetsbaar: je moet het 'ijzerdraadje' met de microfoon heel voorzichtig verbuigen, je ziet dat eerdere gebruikers dat bij het bevestigingspunt hebben gedaan en dat het daar op het punt van breken staat.
Fijn mee gewerkt!
Pluspunten:
Verbeterpunten:

Locatie: Alkmaar, Noord-Holland

Alle beoordelingen zien