• Gratis bezorgd & opgehaald in NL
  • Bij ons betaal je geen borg!
  • Klanten geven ons een 9.4!

LED Stroboscoop

2 dagen  19,50
1 dag  15,00
In winkelwagen te selecteren

Omschrijving

Stroboscoop huren

Wil je een flitsend feest en zoek je hierbij een stroboscoop voor het optimale effect? Dan is onze LED stroboscoop een leuke toevoeging!

Dit is waarom je een stroboscoop bij ons huurt

Als je bij Verhuurwinkel.nl een stroboscoop huurt dan bezorgen wij deze gratis voor de huurdatum bij je. De volgende werkdag mag het weer je retour. Je hoeft alleen te betalen voor de dag dat je het gebruikt. Wij rekenen geen borg. Wel zo makkelijk!

Informatie over onze stroboscoop

Een stroboscoop is een knipperlicht die felle flitsen geeft. Als je deze gebruikt in een donkere ruimte geeft dit een bijzonder effect, sommige bewegingen lijken hierdoor in een soort slow-motion te gaan.
Onze stroboscoop maakt gebruik van LED verlichting, hierdoor verbruikt deze veel minder stroom dan een normale ''ouderwetse'' stroboscoop. Onze LED stroboscoop gebruikt 4x 20 watt.

De stroboscoop kun je zelf instellen, je kunt er voor kiezen om de stroboscoop automatisch te laten knipperen en de snelheid hiervan zodra er stroom op komt. Je kunt hiervoor gebruik maken van een stekkerblokje met een schakelaar er op als je het zelf wilt bepalen. Je kunt de stroboscoop ook op geluidsgestuurde modus zetten, hierbij kun je ook de gevoeligheid aanpassen.

Doordat de stroboscoop voorzien is van een LED lamp weegt deze niet zo veel, met een gewicht van 1kg kun je deze makkelijk ergens aan ophangen met bijvoorbeeld een ty-rap. Uiteraard is het ook mogelijk om de lamp ergens op te leggen.

Overige informatie

Let er op dat overmatig gebruik van de stroboscoop voor mensen met epelepsie als erg vervelend kan worden ervaren.


Specificaties:
- Vier krachtige 20W LED-lampen die indrukwekkende flitsen produceren
- Zelf te bedienen met 2 knopjes
- Vaste snelheid of geluidsgestuurd
- Plug & Play
- Lichtgewicht: 1kg

Een beoordeling toevoegen