• Gratis bezorgd & opgehaald in NL
  • Bij ons betaal je geen borg!
  • Klanten geven ons een 9.4!

Motorola ATEX portofoon UHF

2 dagen  76,70
1 dag  59,00

Omschrijving

Met deze Atex portofoon ben je verzekerd van een veilige werking in explosie gevaarlijke gebieden zoals boorplatformen, kerncentrale's of in bijvoorbeeld de Petrochemie. 

De portofoos zijn te huur voor één dag maar door de fors oplopende staffelkorting, wordt elke dag langer een stukje goedkoper. Daarom is het ook rendabel om deze portofoons voor een langere periode van bijvoorbeeld een aantal maanden of een jaar bij ons te huren.


De motorola portofoon werkt op de UHF band, voor het gebruik van ATEX portofoons is een vergunning nodig bij het agentschap, deze kun je zelf aanvragen maar dit duurt gemiddeld 8 tot 10 weken en kost een paar honderd euro. 

Als je via ons ATEX portofoons huurt kun je op onze frequentiebanden werken en hoef je zelf geen vergunning aan te vragen.

De portofoons worden volledig ingesteld en gebruiksklaar bji je aangeleverd, aanzetten en gebruiken maar!

LET OP: In een explosiegevaarlijke omgeving waar ATEX middelen verplicht zijn dienen ook de benodigde accessoires ATEX conform te zijn. Je kunt dus niet de security oortjes, of handmikes of andere portofoon accessoires die in de portofoon categorie staan toevoegen. Heb je accessoires nodig vraag ons dan even om een offerte.

Beoordelingen

Fantastisch geregeld, super bereikbaar en meegedacht
Lars Annoniem
woensdag 12 juli 2023

Mijn eerste keer werken met walkietalkies. Dan wil je toch even contact opnemen. Ik ben telefonisch super snel geholpen en met aandacht. Levering was ruim ruim op tijd met passende uitleg. Mijn volgende bestelling zal weer hier zijn! Dankjewel!
Pluspunten:
Verbeterpunten:

Locatie: Onbekend

Goede service en vriendelijke klantenservice
Nicole Miggels
maandag 10 juli 2023

Goede service en vriendelijke mensen. Wij moesten plotseling toch nog meerdere porto's hebben voor ons jaarlijks evenement. We zijn toen snel geholpen door een medewerker die. met ons meedacht. Alles werkte naar behoren. We huurde dit jaar voor het tweede jaar en we zijn zeer tevreden. Komend jaar (2024) gaan we weer huren. Bedankt!
Pluspunten:Snelle service,Porto's werken goed en hebben een goede range.,Eenvoudig in gebruik,Goede instructie,Super goede bezorgservice (transmission) alles wordt gehaald en gebracht.
Verbeterpunten:

Locatie: Castricum, Noord-Holland

Perfect
IDL Security Adriaans
dinsdag 13 juni 2023

Perfecte communicatie, ruim van te voren geleverd. Top service
Pluspunten:
Verbeterpunten:

Locatie: Budel-Dorplein, Noord-Brabant

Alle beoordelingen zien
Een beoordeling toevoegen