• Gratis bezorgd & opgehaald in NL
  • Bij ons betaal je geen borg!
  • Klanten geven ons een 9.4!

Portofoon huren

Portofoons huren voor jouw evenement?

Voor portofoon verhuur ben je bij Verhuurwinkel.nl op het juiste adres. Check gemakkelijk online de beschikbaarheid en bestel online! Je betaald bij ons géén borg en we komen de portofoon set gratis bij jouw thuis of op de locatie bezorgen. De werkdag na het evenement halen we hem ook weer gratis op! Kijk, das makkelijk huren!

Of je nu portofoons wilt huren in Amsterdam, Arnhem, Breda, Den-Haag of Middelburg wij staan voor je klaar!

Portofoon huren? zo werkt dat!

Verhuur portofoon

Heb je een evenement en hebben je beveiligers, EHBO vrijwilligers of parkeerwachten geen portofoons dan is het verstandig ze te huren. Goede portofoons zijn niet goedkoop en de accu's gaan niet erg lang mee. Reden dus om dit uit te besteden. Onze portofoons zijn verkrijgbaar per 6 stuks in een kunstof krat inclusief 6 vaks lader. 
We bezorgen ze ruim voor het evenement bij jou of op een pick up point zodat je alles uitvoerig kunt testen.

Bereik en batterij

Binnen in een gebouw met veel betonnen muren en elektronica kan dit soms maar 500 meter 0,5 km zijn. 
In een woonwijk met gemiddelde bebouwing wordt dit al snel 600m tot 1 km.
In openveld of op het water kunnen de portofoons al gauw 2 a 3km kilometer overbruggen.

Walkie talkie huren of een professionele portofoon?

Eigenlijk is het idee het zelfde, walkie talkies zijn echter een stuk zwakker en hebben minder bereik. Ook worden walkie talkies vaak gebruikt voor particulier gebruik of als speelgoed. Walkie talkies hebben daarom geen accessoires zoals oortjes, handmikes of goede broekriemclips. Wij verhuren alleen portofoons aan onze klanten.

Portofoon huren met een groter bereik?

Ja, wij hebben op aanvraag ook portofoons een sterker bereik (2 - 5km) of portofoons met een landelijke dekking. Deze portofoons werken net als een normale portofoon alleen zitten ze gekoppeld aan een gesloten netwerk. Evenementen waar bij deze portofoons erg belangrijk zijn zijn bijvoorbeeld wielren evenementen of de Nijmeegse vierdaagse. Zo hebben wij voor ieder evenement wel een portofoon te huur!

Accessoires

Er zijn verschillende accessoires en ze hebben allemaal hun eigen voor en nadelen, de standaard oortjes zijn makkelijk maar bieden minder draagcomfort zeker als je ze de hele dag moet dragen. In veel gevallen is een spreeksleutel/handmic fijn. Het voordeel van een handmike is dat als je in duo's van twee loopt je per 2 personen 1 porto nodig hebt omdat de ander mee kan luisteren.
Het meest aangename oortje is natuurlijk het bekende "security oortje" ze hebben een optimaal draagcomfort omdat het krulsnoer flexibel is. De oortjes breng je vervolgens niet op of over het oor maar in het oor. Uiteraard wordt het stukje (ook wel tipje genoemd) dat in het oor gaat na elke keer vervangen. Mocht je nog vragen hebben over portofoon verhuur, neem dan contact met ons op!


Beoordelingen

Fantastisch geregeld, super bereikbaar en meegedacht
Lars Annoniem
woensdag 12 juli 2023

Mijn eerste keer werken met walkietalkies. Dan wil je toch even contact opnemen. Ik ben telefonisch super snel geholpen en met aandacht. Levering was ruim ruim op tijd met passende uitleg. Mijn volgende bestelling zal weer hier zijn! Dankjewel!
Pluspunten:
Verbeterpunten:

Locatie: Onbekend

Goede service en vriendelijke klantenservice
Nicole Miggels
maandag 10 juli 2023

Goede service en vriendelijke mensen. Wij moesten plotseling toch nog meerdere porto's hebben voor ons jaarlijks evenement. We zijn toen snel geholpen door een medewerker die. met ons meedacht. Alles werkte naar behoren. We huurde dit jaar voor het tweede jaar en we zijn zeer tevreden. Komend jaar (2024) gaan we weer huren. Bedankt!
Pluspunten:Snelle service,Porto's werken goed en hebben een goede range.,Eenvoudig in gebruik,Goede instructie,Super goede bezorgservice (transmission) alles wordt gehaald en gebracht.
Verbeterpunten:

Locatie: Castricum, Noord-Holland

Perfect
IDL Security Adriaans
dinsdag 13 juni 2023

Perfecte communicatie, ruim van te voren geleverd. Top service
Pluspunten:
Verbeterpunten:

Locatie: Budel-Dorplein, Noord-Brabant

Alle beoordelingen zien