• Gratis bezorgd & opgehaald in NL
  • Bij ons betaal je geen borg!
  • Klanten geven ons een 9.4!

Communicatie


Portofoons huren voor jouw evenement?

Check gemakkelijk online de beschikbaarheid en bestel online! Je betaald bij ons géén borg en we komen de portofoon set gratis bij jouw thuis of op de locatie bezorgen. De werkdag na het evenement halen we hem ook weer gratis op! Kijk, das makkelijk huren!

Of je nu portofoons wilt huren in Amsterdam, Arnhem, Breda, Den-Haag of Middelburg wij staan voor je klaar!

64,00

2 dagen

49,00

1 dag

Voordelig portofoons huren voor jouw activiteit of evenement? Met deze combi set heb je voor de scherpste prijs 6 portofoons.

Portofoons huren

Heb je een evenement en hebben je beveiligers, EHBO vrijwilligers of parkeerwachten geen portofoons dan is het verstandig ze te huren. Goede portofoons zijn niet goedkoop en de accu's gaan niet erg lang mee. Reden dus om dit uit te besteden. Onze portofoons zijn verkrijgbaar per 6 stuks in een kunstofkrat inclusief 6 vakslader. 
We bezorgen ze ruim voor het evenement bij jou of op een pick up point zodat je alles uitvoerig kunt testen.
Als je zelf portofoons hebt vak het type PRO Talk Kenwood of Icom en ze zitten op de standaard geprogrameerde kanalen kun je met onze portofoons ook communiceren met de portofoons dieje misschien zelf al hebt.

Bereik en batterij

Binnen in een gebouw met veel betonnen muren en electronica kan dit soms maar 1500 meter 1,5 km zijn. 
In een woonwijk met veel bebouwing wordt dit al snel 2 tot 3km.
In openveld of op het water kunnen de portofoons al gouw 5 a7 kilometer overbruggen.

Zijn er portofoons met een groter bereik?

Ja, wij hebben op aanvraag ook portofoons met een landelijke dekking. Deze portofoons werken net als een normale portofoon alleen zitten ze gekoppeld aan een gesloten netwerk. Evenementen waar bij deze portofoons erg belangrijk zijn zijn bijvoorbeeld wielrent evenementen of de nijmeegse vierdaagse

Accessoires

Er zijn verschillende accessoires en ze hebben allemaal hun eigen voor en andelen, de standaard oortjes zijn makkelijk maar bieden minder draagcomfort zeker als je ze de hele dag moet dragen. In veel gevallen is een spreeksleutel/handmic fijn. Het voordeel van een handmike is dat als je in duo's van twee loopt je per 2 personen 1 porto nodig hebt omdat de ander mee kan luisteren.
Het meest aangename oortje is natuurlijk het bekende "security oortje" ze hebben een optimaal draagcomfort omdat het krulsnoer flexibel is. De oortjes breng je vervolgens niet op of over het oor maar in het oor. Uiteraard wordt het stukje (ook wel tipje genoemd) dat in het oor gaat na elke keer vervangen.