• Gratis bezorgd & opgehaald in NL
  • Bij ons betaal je geen borg!
  • Klanten geven ons een 9.4!

Confetti shooter los

2 dagen  45,50
1 dag  35,00
In winkelwagen te selecteren

Omschrijving

Confetti shooter los

Een confetti kanon huren voor een opening of evenement? Deze confetti set 1 bestaat uit 1 FX power shot. De confetti kanon set 1 wordt standaard geleverd met diverse confetti of streamers. Bij de product opties vind je alle kleuren mee te bestellen confetti ladingen welke in het afvuur systeem passen.

Dit is waarom je bij ons huurt

Als je bij Verhuurwinkel.nl huurt dan bezorgen wij de materialen gratis voor de huurdatum bij je. De volgende werkdag mag het weer je retour. Je hoeft alleen te betalen voor de dag dat je het gebruikt. Wij rekenen geen borg. Wel zo makkelijk!

Informatie over de confetti shooter

Let op:
Er zit geen afvuur knop bij deze set, je kunt hem bedienen door de stroom in te schakelen (handmatig) of een stekkerblokje met druk knop te gebruiken. Zodra je de schakelaar van het stekkerblokje aan zet vuurt het kanon af.

Beoordelingen

Helemaal volgens afspraak
Roger Herpers
vrijdag 2 juli 2021

Het huren van een confettishooter was nog nooit zo makkelijk!! Uitzoeken en bestellen via de website. Verzend details in de email. Levering via DHL. Ophalen bij een DHL servicepunt in de buurt. Netjes verpakt in een stevige kunststof bak, inclusief instructies, retour papieren/label en nieuwe verzegeling voor de verpakking. Geen gez.... 🤭 Gewoon perfect geregeld!! 👍👍👍
Pluspunten:Alles
Verbeterpunten:Echt niet.


Locatie: Kerkrade, Limburg 

Bestelling snel en goed geregeld
Tech Niek
woensdag 24 april 2024

Bestelling snel en goed geregeld. Ook met retorlabel perfect geregeld
Pluspunten:Snbel en compleet
Verbeterpunten:Handleiding aanpassen vwb vergrendeling aansluitkabels (moeten klikken)

Locatie: Scherpenzeel, Gelderland

Fantastisch!
Farley Conradus
woensdag 2 augustus 2023

Ik wilde eerst een Action confetti canon halen maar ging op zoek naar andere mogelijkheden. Toen kwam ik hier terecht. Wat een top bedrijf! Ik ben gaan bellen voor vragen werd netjes te woord gestaan. Alles op tijd geleverd maar t mooiste is dat t werkt. Ik heb mijn gasten mooi kunnen verrassen met confetti die gezichten onbetaalbaar. Dus erg tevreden ook het ontvangen en verzenden top. Echt ga zo door! Voor ons huwelijk volgend jaar gaan we zeker weer huren
Pluspunten:prijs,service
Verbeterpunten:geen

Locatie: Breda, Noord-Brabant

Alle beoordelingen zien
Een beoordeling toevoegen