• Gratis bezorgd & opgehaald in NL
  • Bij ons betaal je geen borg!
  • Klanten geven ons een 9.4!

Coronaproof vergaderen of presenteren

Online versus fysiek vergaderen
Gelukkig hebben we tegenwoordig middelen als Teams en Zoom maar soms is een fysieke vergadering gewoon nét even wat beter, fysieke vergaderingen zorgen er voor dat jouw collega's zich beter concentreren op de inhoud, pro-actiever meedenken en minder snel zijn afgeleid dan wanneer ze ongemerkt een Donald Duck zitten te lezen buiten het zicht van de webcam.

Fysiek vergaderen tijdens Corona
Anderhalve meter is de laatste maanden misschien wel het bekendste devies maar hoe vergader je op anderhalve meter? Het is eigenlijk héél simpel.
1. Kies een grotere ruimte, denk eens aan de kantine of het magazijn i.p.v. de gebruikelijke vergaderruimte.
2. Zorg dat iedereen een vaste zit plek heeft en zet de stoelen anderhalve meter uit elkaar.
3. Zet vooraf bij elke stoel een flesje water neer zodat je onnodig lopen beperkt.
4. Zorg er voor groep je goed verstaat. Dit zal in een grotere ruimte met meer afstand lastiger zijn.
5. Zorg er voor dat iedereen de presentatie of Powerpoint goed kan zien en gebruik een beamer.

Deze laatste twee punten maken het voor iemand die de presentatie organiseert vaak erg lastig en dat is jammer want dit stelt eigenlijk niet zo veel voor. Heb je zelf een beamer op de locatie, overweeg dan of je de beamer op de muur kunt projecteren zodat je iets groter kunt dan normaal. Is de ruimte erg licht, dan heeft jouw beamer misschien te weinig power om 300cm breed te projecteren i.p.v. het 120 cm brede projectiescherm dat hij normaliter maar hoeft te vullen.

Presentatie apparatuur huren
Heb je hier zelf geen geschikte materialen voor? Neem dan even contact met ons op. Wij kunnen je met onze sterke beamers en grote schermen helpen om het beeld en geluid goed verstaanbaar en zichtbaar te maken. Bij ons huur je al een beamer en scherm voor 75 euro inclusief btw en inclusief bezorg en haalservice in héél Nederland. 


  • Beamer huren
  • Projectieschermen
  • Geluidsinstallatie of speaker huren