• Gratis bezorgd & opgehaald in NL
  • Bij ons betaal je geen borg!
  • Klanten geven ons een 9.4!

Karaoke set huren, welke heb ik nodig?

Keuzehulp karaoke set huren


Wil je een bedrijfsfeestje organiseren, een gezellige avond met vrienden of wil je de sterren van de hemel zingen als een echte popster? Dan huur je bij Verhuurwinkel.nl een karaoke set! Maar welke heb ik nou eigenlijk nodig?
Daarvoor hebben wij onze keuze hulp.

Heb je geen wifi op de locatie, of kun je daar geen wifi creëren? Dan blijft onze standaard karaoke set over.

Standaard karaoke set los

Onze standaard karaoke set is een set waarin alle nummers al ingebouwd zitten, er zitten standaard 2000 Engelstalige en 300 Nederlandstalige nummers in. Daarnaast leveren wij USB sticks mee met extra nummers, zoals een USB met 80's en 90's en een USB met wat nieuwere muziek.

Deze karaoke set leveren wij met een HDMI-kabel, je sluit 'm makkelijk aan op jouw TV, dan gaat het beeld en het geluid via de TV. De set kun je hier vinden, ook kun je direct alle nummers inzien: https://www.verhuurwinkel.nl/karaoke-set-huren-met-2-microfoons


Wij bieden ook twee uitbreidingssetjes aan, hierdoor heb je geen eigen TV/geluid meer nodig:
Standaard karaoke set incl. beeld en geluid met een beamer en een speaker
- Standaard karaoke set compleet met een beamer, projectiescherm en twee speakers 

Wifi Karaoke set los

Onze wifi karaoke set is een set die wifi nodig heeft. De set heeft standaard zo'n 280.000 nummers en krijgt daarnaast nog regelmatig een update. 

De set leveren we ook met een tablet, op deze tablet kun je alvast nummers opzoeken en in de wachtrij plaatsen. Ook kun je nummers alvast voor beluisteren. Met een druk op de knop speelt de karaoke set het nummer af wat jij op de tablet hebt uitgekozen.


Deze karaoke set leveren wij met een HDMI-kabel, je sluit 'm makkelijk aan op jouw TV, dan gaat het beeld en het geluid via de TV. De set kun je ook hier vinden: https://www.verhuurwinkel.nl/wifi-karaoke-set

Om de nummers te kunnen zien die geleverd worden moet je een app downloaden, instructies hiervan kun je inzien op de webpagina van de karaoke set.


Wij bieden ook twee uitbreidingssetjes aan, hierdoor heb je geen eigen TV/geluid meer nodig:

Wifi karaoke set incl. beeld en geluid met een beamer en een speaker

- Wifi karaoke set compleet met een beamer, projectiescherm en twee speakers