• Gratis bezorgd & opgehaald in NL
  • Bij ons betaal je geen borg!
  • Klanten geven ons een 9.4!

Keuzehulp blacklight

Blacklight Lamp KeuzehulpBuiten belijning

De totale korte zijde is 10,97 afgerond 11 meter. De totale lengte van de lange zijde is 23,77 afgerond 24 meter. Dit betekent dat de buitenste omlijning bij elkaar 70 meter betreffen.

Binnen belijning

Indien je er voor kiest ook alle binnenlijnen te voorzien van tape Is de totale lengte voor de binnenlijnen 78 meter. Wil je dus zowel de binnen als de buitenlijnen voorzien van tape dan heb je 148 meter lengte nodig. Op een rol speciale Gaffa Neon Fluor tape die de zelfde breedte heeft als de sportbelijning van gymzalen en tennisbanen zit een lengte van 25 meter. Als je alle witte lijnen in bovenstaand voorbeeld gaat voorzien van tape heb je dus 6 rollen nodig en hou je 2 meter aan marge over het kan dus handig zijn een rolletje extra te hebben per baan maar uiteraard als je het exacte aantal meters in belijning aanhoudt zou het ook kunnen met 6 rollen. Wil je ook het net en eventueel rackets voorzien van tape bestel dan 7 rollen per tennisbaan. Zit je juist erg op het budget? Je kunt er ook voor kiezen alleen de binnenlijnen (4 rollen) of de buiten (3 rollen) lijnen te voorzien.

Blacklights

Voor een baan dienen 16 tot 20 blacklights te worden gebruikt, voor klanten met een laag budget geldt: Het kan met 12 blacklights als de ruimte goed donker is maar het beste effect heb je bij 16 blacklights per tennisbaan. Plaats de blacklights verspreid omringd om het tennisveld. Gebruik je i.p.v. de strips de kanon variant? Dan heb je per baan 6 lampen nodig, let er bij kanonnen wel op dat deze op grote statieven staan waar je over kunt struikelen. Wij adviseren voor Blacklight sports daarom altijd strips. Zoals wij die aanbieden in o.a. het blacklight sportpakket op onze website.

Stroom

Let op dat je zelf zorgt voor voldoende stroompunten rondom de baan. Je kunt bij ons een stroomkabel pakket huren als je zelf geen stopcontacten in de zaal hebt.

Zéér belangrijke veiligheidswaarschuwing

Wij begrijpen dat een vereniging een beperkt budget heeft, hier zijn ook de meeste van onze processen op ingericht. Kies échter NOOIT voor goedkope blacklight tape, fluoriserende tape op harde lijm basis (DUCT TAPE) laat lijmresten achter en kan een gymzaal vloer of kwetsbare ondergrond ernstig beschadigen.

Regelmatig horen wij van klanten dat ze de tape ergens anders hebben gekocht, veelal via Alibaba, Edsy, of Chinese websites, ook sommige Bol.com aanbieders of goedkope DEAL websites bieden tape aan die fluoriserend is en op de afbeeldingen vaak geschikt lijkt voor gymvloeren. Pas hier mee op. Koop blacklight tape enkel en alleen bij winkels gespecialiseerd in sportartikelen of bij licht en geluidsbedrijven en vraag altijd of het bedrijf jou kan garanderen dat de tape geen schade achterlaat op de vloer of op bijvoorbeeld het net.

De juiste tape is binnen 24 uur te verwijderen zonder dat deze lijmresten achter laat en is ook veel makkelijker te verwijderen, vaak trek je de tape in één of 2 keer per volledige lijn los. Laat je dus niet verleiden om voor 2 euro per rol minder je vloer te beschadigen want we kennen helaas veel van dit soort verhalen.

Wil je de tape via ons mee bestellen, dan kun je deze toevoegen aan de order in je winkelmandje, de kleuren tape vind je onder aan de product pagina.

Tennisballen en rackets

Rackets kun je vaak leuk versieren met de restanten tape die je over hebt. Als je oude Tennisballen hebt kun je deze voorzien van onze blacklight/fluoriserende body en kleding verf maar je kunt ze ook op verschillende plekken bestellen. Fluoriserende tennisballen is dan juist weer iets wat je vaak goedkoop kunt vinden op gadgets websites. Let overigens op dat de meeste tennisballen al licht fluoriseren van zichzelf.

Voorbeelden die we toegestuurd kregen van onze klanten:

Op de voorbeelden zie je onze Blacklights, Tape Bodyverf en andere accessoires.