• Gratis bezorgd & opgehaald in NL
 • Bij ons betaal je geen borg!
 • Klanten geven ons een 9.4!

Lasergame set huren voor kinderfeestje


Lasergamen is niet alleen leuk en opwindend, maar ook de ideale activiteit voor een kinderfeestje!
Hier is waarom:

Waarom Lasergamen?

Lasergamen is een spannende en interactieve activiteit die kinderen van alle leeftijden aanspreekt. Het is een combinatie van strategie, actie en teamwork, waardoor het perfect is voor een kinderfeestje. Hier zijn een paar redenen waarom lasergamen zo populair is:

 

 • Spanning en avontuur: Kinderen kunnen hun energie kwijt en beleven een spannend avontuur terwijl ze door het spelrennen en elkaar proberen te raken.
 • Samenwerking en teambuilding: Lasergamen bevordert samenwerking en strategisch denken. Kinderen moeten samenwerken als een team om hun tegenstanders te verslaan.
 • Veiligheid: In tegenstelling tot paintball zijn er geen verfballen en is er geen pijnlijke impact. Ook bij Archery tag of bubbelvoetbal kan je wel eens een harde klap maken. Lasergamen maakt gebruik van onschadelijke infraroodstralen, waardoor het veilig is voor kinderen. En je je dus nadien geen zorgen hoeft te maken over ouders die boos opbellen omdat hun kind onder de blauwe plekken zit.

Spelvormen bij Lasergamen

Bij lasergamen zijn er verschillende spelvormen die je kunt spelen om het feestje spannend en gevarieerd te houden:

 • Team Deathmatch: Verdeel de kinderen in twee teams en laat ze tegen elkaar strijden. Het team met de meeste 'kills' wint.
 • Capture the Flag: Elk team probeert de vlag van het andere team te veroveren en terug te brengen naar hun basis zonder zelf geraakt te worden.
 • Free-for-All: Laat elk kind individueel spelen en punten scoren door andere spelers te raken. De speler met de meeste punten wint.Hoe huur je een lasergame set bij Verhuurwinkel.nl?

Bij Verhuurwinkel.nl kun je eenvoudig een lasergame set huren voor het perfecte kinderfeestje. Dit zijn de stappen:
 • Kies je set: Bekijk ons assortiment lasergame pakketten en kies de set die het beste past bij jouw feestje. Met of zonder vestjes en of je bepaalde accessoires wilt mee huren.
 • Reserveer online: Selecteer de datum waarop je de set wilt huren. Voeg deze toe aan je winkelwagen en voltooi de betaling veilig online.
 • Ontvang je set: Kies ervoor om de lasergame set op te halen bij een van onze afhaallocaties of laat deze gemakkelijk thuisbezorgen. In beide gevallen ontvang je de set minimaal 1 werkdag voor de huurdatum zodat je het nog eventjes kunt uittesten vooraf en alle tijd hebt om ons vragen te stellen.

Geniet van het feestje: Zodra je de lasergame set hebt ontvangen, is het tijd om plezier te maken! Zet het speelveld op, verdeel de teams en laat de kinderen genieten van een onvergetelijk lasergame avontuur.


Waarom je voor jouw kinderfeestje laserguns bij Verhuurwinkel.nl wilt huren?

 • De beste Guns: Bij Verhuurwinkel.nl hebben we de XL guns, extra groot en realistisch en voorzien van diverse leuke functies, ook zijn onze Guns ANTI cheat en kun je dus niet vals spelen door de gun zelf te resetten.
 • Gemakkelijk online huren: Onze website is gebruiksvriendelijk en maakt het eenvoudig om een lasergame set te huren, waar en wanneer je maar wilt.
 • De beste service: We bieden snelle levering en uitstekende klantenservice, zodat je feestje zonder problemen verloopt. We zitten altijd achter de telefoon klaar om je te helpen bij vragen!
 • Géén borg en gratis bezorg en haalservice: Bij Verhuurwinkel.nl huur je zonder borg, de materialen komen we minimaal 1 werkdag voor de datum van het feest gratis bij je bezorgen en we halen ze ook weer kosteloos bij je op in héél Nederland.Met Verhuurwinkel.nl maak je van elk kinderfeestje een gegarandeerd succes met een spannend en leuk lasergame avontuur!

Liever een andere activiteit voor op jouw kinderfeestje? We verhuren ook Bumperballen, pijl en boogspellen en soft(kinder) paintball sets. En voor wie er in de winter jarig is kan de VR bril (virtual reality bril natuurlijk niet ontbreken)