• Gratis bezorgd & opgehaald in NL
  • Bij ons betaal je geen borg!
  • Klanten geven ons een 9.4!

Lasergame huren met vest of kan het ook zonder?Lasergame huren bij Verhuurwinkel.nl
Op zoek naar een spannende activiteit voor een kinderfeestje, bedrijfsuitje of ander evenement in Rotterdam? Bij Verhuurwinkel.nl ben je aan het juiste adres voor het huren van lasergame sets voor een onvergetelijke ervaring!

Waarom Lasergamen?
Lasergamen is een populaire activiteit die zowel kinderen als volwassenen aanspreekt. Het combineert spanning, strategie en actie in een veilige en interactieve setting. Of je nu een kinderfeestje, vrijgezellenfeest of teambuilding activiteit organiseert, lasergamen zorgt voor gegarandeerd plezier en opwinding!

Lasergame huren met vest
Wanneer je een lasergame set huurt bij Verhuurwinkel kun je er voor kiezen een set te huren met of zonder vesten. De vesten, ook wel schildjes genoemd draag je voorop op de borst en nemen zodra ze gekoppeld zijn aan de lasergame gun het mikpunt over. Het is dus een leuke toevoeging maar vooral kinderen vinden het erg leuk om een vestje te dragen. Wij zien in de praktijk dat het met grote groepen of met volwassenen eerder onhandig is.

Lasergame guns huren zonder vest
Liever geen vesten of schildjes, dat kan natuurlijk ook, sterker nog dat doet 80% van de gebruikers. Je richt op elkaars gun en zolang je de gun maar voor je houdt en het spel actief speelt merk je eigenlijk niet dat je onbewust de gun raakt i.p.v. de persoon die de gun vast houd.

Wat kost een lasergame set?
Een lasergame set huur je al vanaf 59 euro inclusief btw en inclusief bezorg en haalservice. Je hebt dan een set van 6 guns. Als je ze huurt via onze website betaal je géén borg en bezorgen we de guns minimaal één dag voor de huurdatum bij je thuis en halen ze daarna weer bij je op.

Check nu de prijzen en pakketten

Of check de video:

Lasergame huren? Zo werkt dat!