• Gratis bezorgd & opgehaald in NL
  • Bij ons betaal je geen borg!
  • Klanten geven ons een 9.4!

Glow in de dark sticks/armbanden (Koop)

14,95

In winkelwagen te selecteren
Glow in de dark sticks/armbanden  (Koop)
>
  • Glow in de dark sticks/armbanden  (Koop)
<

Omschrijving

Glow in de dark sticks/armbanden (koop)

Set van 100 stuks Glow in de dark sticks/armbanden in een mix van 6 kleuren (groen, rood, geel, blauw, oranje, roze).

Dit is waarom je bij ons huurt

Als je bij Verhuurwinkel.nl huurt dan bezorgen wij de materialen gratis voor de huurdatum bij je. De volgende werkdag mag het weer je retour. Je hoeft alleen te betalen voor de dag dat je het gebruikt. Wij rekenen geen borg. Wel zo makkelijk!

Informatie over de armbanden

Let op dit betreft een koop artikel, als je dit artikel aan jouw bestelling toevoegt kun je dit artikel houden en dit hoeft dus niet retour.

Specificaties:
- 100 Lichtgevende armbandjes premium
- 100 verbindingingsstukken (lang)
- Lengte 200mm
- Diameter 5mm

Beoordelingen

Perfect geregeld
Rudy Dries
maandag 2 oktober 2017

Prima overleg vooraf, met een duidelijk en goed advies. Lichtset en rookmachine ruim van te voren geleverd met duidelijke gebruiksaanwijzing. Resultaat een fantastisch feest!
Pluspunten:
Verbeterpunten:

Locatie: Zenderen, Overijssel

Hier staat de klant écht centraal!
Stefan B.
maandag 17 oktober 2016

Bij Verhuurwinkel.nl staat de klant écht centraal. Bij mijn eerste websitebezoek werd er direct een chatsessie geopend. Niet met een chatbot, maar met een échte medewerker. Ik kon direct mijn vragen stellen over een lampenset waar ik naar zocht. Ik werd erg goed geholpen. Een paar weken na mijn eerste websitebezoek, besloot ik de lampenset te huren voor een kleinschalig evenement dat ik organiseerde. De lampenset werd een dag voor het evenement keurig bij mij thuis afgeleverd in een afgesloten box. Helaas lukte het mij niet om de lampen op een vaste kleur te krijgen. Ik besloot de website te bezoeken. Daar werd ik weer vriendelijk geholpen. Ze boden mij aan om een medewerker te laten bellen om met mij een stappenplan te doorlopen. Binnen 10 minuten werd ik gebeld en vriendelijk geholpen. Ik was blijkbaar een DMX-kastje vergeten te bestellen. De medewerker aan de telefoon gaf aan dit kastje de volgende dag kosteloos te kunnen leveren bij een DHL-afhaalpunt op 100 meter van de evenementenlocatie. De volgende ochtend was het kastje inderdaad geleverd. Toen ik de klantenservice belde hielpen ze mij met de installatie van de lampen. Alles was op tijd klaar en de lampen deden het perfect. De volgende dag kwam een DHL-medewerker alles weer bij mij thuis ophalen. Helaas was ik niet thuis. De volgende dag probeerde hij het gewoon opnieuw. Als ik ooit nog een evenement organiseer, dan bestel ik zeker bij Verhuurwinkel.nl!
Pluspunten:Persoonlijke service,betaalbaar,snelle levering,goede lampen
Verbeterpunten:Geen

Locatie: Dordrecht, Zuid-Holland

Ge-wel-dig
Bart Verberkt
dinsdag 6 september 2016

Alles was top! De service, de kwaliteit, de prijs enz.
Heel erg bedankt!
Pluspunten:Kwaliteit prijs levering
Verbeterpunten:-

Locatie: Overloon, Noord-Brabant

Alle beoordelingen zien
Een beoordeling toevoegen