• Gratis bezorgd & opgehaald in NL
  • Bij ons betaal je geen borg!
  • Klanten geven ons een 9.4!

Projector huren

Projector huren zonder bijkomende kosten

Projectors of beamers lenen zich voor meerdere doeleinden. Je kunt er bijvoorbeeld op een groot scherm films of sportwedstrijden mee vertonen, ze gebruiken voor game-evenementen of er visuals mee projecteren tijdens dj-avonden en bandoptredens. Daarnaast is een projector ook geschikt voor presentaties, lezingen en andere informatieve bijeenkomsten. Als je plannen hebt om een projector of beamer te huren doe je dat het best bij Verhuurwinkel.nl. We verhuren beamers en projectors door heel Nederland voor een aantrekkelijke totaalprijs. Bij een projector huren betaal je niets voor het bezorgen of ophalen en we vragen zelfs geen borg!

63,70

2 dagen

49,00

1 dag

De basis beamer is geschikt voor het kijken van films, kleine presentaties in verduisterde ruimten en vele andere toepassingen.

76,70

2 dagen

59,00

1 dag

Onze Full HD beamer is perfect voor vertoning van foto en video op bruiloften of zakelijke presentaties in iets lichtere ruimten.

76,70

2 dagen

59,00

1 dag

Wil je dat de beamer dicht bij het scherm of de muur komt te staan? Onze short throw beamer biedt uitkomst!

128,70

2 dagen

99,00

1 dag

Met onze Full HD 5000 ANSI Lumen beamer heb je voldoende capaciteit voor de grotere projecties of niet te verduisteren ruimten.

258,70

2 dagen

199,00

1 dag

Dit is de beamer voor het grotere werk. Uitgerust met 6000 ANSI Lumen kan deze beamer elke binnenlocatie aan.

110,50

2 dagen

85,00

1 dag

Wil je een basis beamer met projectiescherm huren? Deze set is geschikt voor presentaties tot circa 40 personen.

Diverse soorten huur projectoren

In onze projector verhuur staan beamers met uiteenlopende ANSI-waardes. Het aantal ANSI-lumen geeft de lichtsterkte van een projector aan. Een hogere ANSI-waarde betekent dat je een groter beeld kunt projecteren en dat je ook in een minder donkere omgeving toch een duidelijk beeld krijgt. De afmeting van je projectieoppervlak en de mate van verduistering bepalen dus welke beamer je huurt. Is de ruimte relatief licht of wil je beelden projecteren van vier bij vijf meter? Dan moet je een projector huren van 5000 ANSI lumen of hoger. Voor kleinere schermen en goed verduisterde ruimtes volstaat een 4k beamer of basisprojector van 3k. Hou er rekening mee dat een ANSI-waarde van 4000 lumen een betere full HD-resolutie geeft.

 

Ook verhuur projector voor korte afstanden

Om een scherp en groot beeld te krijgen moet een beamer op de juiste afstand van het projectieoppervlak staan. Als je weinig ruimte hebt, is het daarom aan te raden om een short throw beamer of ultra short throw beamer te huren. Dergelijke projectors zijn speciaal bedoeld voor korte afstanden. Een afstand van 50 cm tot het beamerscherm is al genoeg om een projectie van een meter breed te creëren. Zet je dit type huur projector twee keer zo ver, dan vergroot je de beeldbreedte tot 2,5 meter. Short throw en ultra short throw beamers zijn daarmee ideaal voor kleine cafés die een voetbalwedstrijd of ander sportevenement willen vertonen.

 

Projector te huur met een scherm

Behalve losse verhuur projectors kun je bij ons tevens sets huren inclusief een beeldscherm. Je ontvangt dan een basisprojector van 3000 ANSI lumen en een scherm op een standaard. Het scherm is uitklapbaar tot een breedte van 175 cm en hoogte van 105 cm. De complete set die wij verhuren is bestemd voor presentaties voor groepen van 10 tot 40 personen in ruimtes die goed donker zijn te maken. Desgewenst kan je de basisprojector in de huurset laten vervangen door een full HD-beamer met meer ANSI-lumen. Overigens is een los beeldscherm geen vereiste. Het is namelijk altijd mogelijk om een gladde muur of wand als projectiescherm te gebruiken. Witte oppervlakken zijn daarvoor het meest geschikt, maar ook grijs en beige geven een goed resultaat. Bij een donkere muur moet je de ruimte extra goed verduisteren.

 

Voordelige online projector verhuur

Een huur projector is eenvoudig aan te sluiten. Het enige wat je voor de beamer nodig hebt is een laptop of pc met een VGA- of HDMI-connectie. Desgewenst kan je er een verloopstukje bij huren. Een handleiding, elektriciteitssnoer, stekkerblok en kabels zijn altijd bij onze verhuur projectors inbegrepen. We bezorgen de gebruiksvriendelijke beamer een paar dagen van tevoren op het aangegeven adres of bij een DHL-ServicePoint, maar brengen alleen de daadwerkelijke huurdatum in rekening. Dat maakt een projector huren via Verhuurwinkel.nl extra aantrekkelijk.