• Gratis bezorgd & opgehaald in NL
  • Bij ons betaal je geen borg!
  • Klanten geven ons een 9.4!

Verhuurwinkel als sponsor voor jouw event?

Gesponsord worden door Verhuurwinkel.nl ?

Dat kan, er zijn 3 opties:

1. Reclame uitingen op het terrein van het event
Op het event hangen 2 vlaggen of 3 banners van Verhuurwinkel.nl. De waarde van deze sponsoring hangt af van de grote van het event. Evenementen met minder dan 1000 bezoekers kunnen hier géén gebruik van maken. Deze vorm levert gemiddeld 100 euro per 1000 bezoekers (1 cent per bezoeker die mogelijk onze vlaggen of banners zou kunnen zien) Voor events die lokale of landelijke aandacht krijgen van pers kunnen de bedragen op basis van maatwerk oplopen tot 300 euro per 1000 bezoekers.

2. Socialmedia
Iedereen die ons volgt op onze socials levert jouw 2.- aan sponsorbudget op.
Hiervoor moet deze persoon op de abonneerknop klikken van ons Youtube kanaal, onze Facebookpagina pagina liken en ons op Instagram volgen. Voor een gemiddeld persoon dus 2 minuutjes werk maar als 200 studenten, docenten of ouders dit doen levert het maarliefst 400 euro sponsor budget op. Dit is verre weg de meest gebruikte vorm van sponsoring omdat dit voor een vereniging met veel leden een makkelijke manier is om apparatuur voor gesponsord te krijgen.

Hiervoor hebben we een standaard bericht dat je rond kunt mailen naar betrokkenen zodat zij jou kunnen helpen zo’n hoog mogelijk bedrag bij elkaar te sparen.


3. Kickback
Middels een speciaal aangemaakte kortingscode voor jouw school, voetbalclub, vereniging of non-profit organisatie kunnen leden, scholieren of andere mensen die verbonden zijn met jullie organisatie een bestelling plaatsen voor een leuk huurproduct.

Zo kunnen opa en oma een beamer huren voor de lokale VVE bijeenkomst, huren je ouders een Accu speaker voor de buurt BBQ en hebben je oom en tante voor hun 25jarig huwelijk een Silent disco set nodig. 15% van de totale orderwaarde maken we naar jou over. Heb je met jouw vereniging dus 10 klanten doorgestuurd naar onze website en hebben ze samen voor 1.000 euro besteld dan krijgt de vereniging 150.- netto op de rekening gestort. Kies je er voor dit budget in te zetten om de activiteit te voorzien van onze apparatuur dan verdubbelen we dit budget en krijg je 300 euro shoptegoed.

Hiervoor hebben we een standaard promotiebericht dat je kunt kopiëren en op de socials van jouw school, club op vereniging kunt plaatsen.   Zodat alle betrokkenen je kunnen helpen zo’n hoog mogelijk bedrag bij elkaar te sparen.

Inmiddels hebben wij al veel succesvolle samenwerkingen lopen, enkele sportclubs en studentenverenigingen promoten de kortingscode actief en een aantal haalt hiermee 3000 euro per jaar binnen. 1 studentenvereniging leverde ons dit jaar zelfs 400 orders aan en haalde hiermee 6000 euro aan sponsorbudget binnen hiermee hebben ze meerdere leuke events kunnen organiseren die voor de studenten kosteloos waren.