• Gratis bezorgd & opgehaald in NL
  • Bij ons betaal je geen borg!
  • Klanten geven ons een 9.4!

Casette met 10 extra Instax fotopapiertjes

12,50
In winkelwagen te selecteren

Omschrijving

Navulverpakking voor jouw polaroid feest.

Met deze cassette kun je per 10 stuks zo veel foto's als je wilt toevoegen aan jouw huurbestelling.
Combineer dit dus altijd met de basis set bestaande uit de camera en standaard meegeleverde 20 foto's.

Per folie zit er een casette in die je eenvoudig in de instax camera klikt en waarmee je 10 foto's kunt maken. Het verwisselen van de disc is in 15 seconden gebeurt!

Hoeveel casettes heb ik nodig?

Je kunt niet gebruikte en ongeopende casette's terug in het krat stoppen. Voor iedere ongeopende verpakking betalen we je €8,50 terug.

Beoordelingen

Top geregeld
Tanya en Peter Paauwe
maandag 1 mei 2023

Netjes en op tijd de polaroid camera geleverd. Makkelijk te bedienen. De polaroid camera moest op een ander adres opgehaald worden. En dat was geen probleem. En mail gekregen dat het weer is ontvangen. In een woord gewoon super
Pluspunten:
Verbeterpunten:

Locatie: Nijverdal, Overijssel

Topservice
Marijke anoniem
donderdag 10 juni 2021

Erg fijn bedrijf, bij het oriënteren zag ik veel bedrijven die lagere prijzen hadden maar in de laatste stap kwam er nog een hoop aan extra kosten bij. Hier zitten al standaard 20 foto's bij, wij hebben voor onze bruiloft gekozen 4 extra setjes van 10 stuks bij te bestellen en kwamen hier uiteindelijk het voordeligst uit de bus. Keurig netjes 4 dagen voor onze bruiloft afgeleverd en maandag weer aan huis opgehaald. Duidelijke handleiding en jullie waren erg goed bereikbaar. Voor vragen! We hebben een prachtige trouwdag gehad mede door deze leuke toevoeging. We gaan jullie zeker aanraden bij andere verloofden.
Pluspunten:Duidelijke en transparante prijzen,Geen borg,Goed bereikbaar,Vriendelijke medewerkers
Verbeterpunten:In eerste instantie leken jullie duurder dan andere aanbieders maar dat komt door dat jullie er standaard al 20 foto's bij doen misschien dit aanpassen zodat je ziet dat jullie prijs minstens zo goed is

Locatie: Amsterdam, Noord-Holland

Een beoordeling toevoegen