• Gratis bezorgd & opgehaald in NL
  • Bij ons betaal je geen borg!
  • Klanten geven ons een 9.4!

Ultra short throw verkoop occasions

275,00

Omschrijving

Ben je opzoek naar een voordelige beamer van een goed merk?

 

Dan ben je bij ons aan het juiste adres:

Wij hebben veel ex rental en demo modellen die je tegen een scherpe prijs kunt overnemen.

 

Zo hebben wij bijvoorbeeld de Epson EB-84H Serie maar ook beamers die van zéér dichtbij op de muur kunnen projecteren (de Zogeheette Ultra Short Throw beamers)

 

Epson beamers €155.- incl. btw en inclusief stekkerblokje, voedingskabel, VGA kabel en HDMI verloopstukje.

Hitachi Ultra Short Throw beamer €275 incl. btw en inclusief stekkerblokje, voedingskabel, VGA kabel en HDMI verloopstukj.

Zo heb je toch een echte merk beamer voor de prijs waar je nog niet eens een chinees Ali Express modelletje voor kunt kopen.

De beamers zitten tussen de 2000 en 3500 ANSI lumen (lichtopbrengst) en we geven garantie op de lamp, zodat je geen zorgen hoeft te maken over het aantal branduren. Stopt hij binnen de 5000 gebruiksuren dan krijg je een nieuwe van ons.

 

De beamers zijn erg geschikt voor thuis gebruik, films kijken op groot scherm maar natuurlijk ook vooral voor presentaties op kantoor. Heb je vragen over het gebruik of over technische specificaties of of de beamers iets voor jou zijn, neem dan gerust contact met ons op via 0118 370077.

Je ontvangt bij de beamer een bon/btw factuur. 

De reden dat wij ze zo goedkoop aanbieden zijn de aantallen die we beschikbaar hebben. De beamers zijn gebruikt in projecten/verhuur. En gezien de aantallen is het anders te intensief.

 

Voor bedrijven of wederverhuurders, geldt er is een staffelkorting beschikbaar bij afname van meerdere stuks.

Een beoordeling toevoegen