• Gratis bezorgd & opgehaald in NL
  • Bij ons betaal je geen borg!
  • Klanten geven ons een 9.4!

Organiseer koptelefoon feest

Complete sets voor een geslaagd koptelefoon feest

Als je plannen hebt om een stille disco te organiseren, is Verhuurwinkel.nl het juiste adres. We hebben alles om van je koptelefoon disco een geslaagd feest te maken. Bij ons kan je terecht voor het huren van headphonesets voor grote en kleine party’s. Daarmee zet je eenvoudig je eigen silent disco feest thuis op, want je hebt genoeg aan een laptop, tablet, desktopcomputer, smartphone of iPad. Wij leveren de verdere accessoires voor je feest met koptelefoon. En een silent disco huren doe je gewoon online!

 

 

 

Verhuur feest koptelefoons met alles erop en eraan

Bij een stil discofeest heb je natuurlijk meer nodig dan alleen headphones. Daarom verhuren wij pakketten waarmee je in één keer klaar bent. Naast een aantal silent disco koptelefoons bestaat een standaardset uit een zender inclusief aux-kabel en een handleiding. Hierin lees je precies wat je nodig hebt en hoe je je stille disco opzet. Veel technische kennis is daar trouwens niet voor nodig. Het enige wat je hoeft te doen is de zender via de kabel aan te sluiten op een usb-poort van het apparaat waarop je de muziek afspeelt. Om ervoor te zorgen dat het feest meteen kan beginnen bieden wij de hoofdtelefoons volledig opgeladen aan. Daarmee zijn ze goed voor acht uur lang silent disco-plezier.

 

Disco met koptelefoon en verschillende dj’s

Omdat je een zender slechts aan één device kan koppelen, kunnen de bezoekers alleen de muziek horen die daarop staat. Behalve een volume- en aan-uitschakelaar zit op een silent disco hoofdtelefoon echter ook een knop die het mogelijk maakt om te kiezen uit meerdere kanalen. Lijkt het je leuk om de gasten zelf te laten bepalen naar welke dj ze luisteren? Dan kan je extra silent disco zenders bij je silent disco set huren. Je moet dan wel verschillende muziekspelers met een usb-aansluiting hebben. Per hoofdtelefoon kun je vervolgens switchen tussen de zenders. In een pakket zit altijd één zender. Wij verhuren daar maximaal twee zenders bij. Dat betekent dus dat er drie kanalen zijn om tussen te wisselen.

 

Grote of kleine koptelefoon disco organiseren

Een voordeel van de zenders is dat ze een enorm bereik hebben. Met de bijbehorende headphones is de muziek tot op wel 500 meter afstand te ontvangen. Dat maakt onze silent disco sets ook geschikt voor een groot feest met koptelefoon. Bijvoorbeeld in een bedrijfshal, schuur of buitenterrein. Hou er wel rekening mee dat je de zender en muziekspeler in het midden van de party neerzet. Omdat een zender het signaal naar alle kanten uitstraalt, creëer je zo een silent disco met een diameter van 1000 meter.

 

Set voor koptelefoon feest huren

Wil je in je café, voor je vereniging, bij jou thuis of op je bedrijf een echte silent disco opzetten? Dan doe je dat samen met Verhuurwinkel.nl. Wij verhuren pakketten met 5, 10, 15, 25, 50, 100, 200, 500 of 1000 headphones. En als je een ander aantal nodig hebt, kun je ook altijd losse koptelefoons huren. Een standaard of samengestelde silent disco set reserveren doe je gemakkelijk op onze website. Je kunt de gehuurde koptelefoons en zenders thuis laten bezorgen of per post naar een DHL-ServicePoint laten sturen. Je ontvangt je pakket een paar dagen van tevoren, maar betaalt alleen voor de dag waarop de disco met koptelefoon plaatsvindt. Ook het betalen van een borg is niet nodig. We halen de feest koptelefoons de eerstvolgende werkdag weer op.

Beoordelingen

Fijne koptelefoons en goede service!
Anke v.B.
maandag 10 juli 2023

Super leuke silent disco gedaan op onze bruiloft. De klantenservice is top! Ze denken goed mee. De koptelefoons werden ruim van tevoren geleverd met een duidelijke handleiding. Echt helemaal top!
Pluspunten:
Verbeterpunten:

Locatie: Driebergen-Rijsenburg, Utrecht

Wederom top
Christel Buis
woensdag 5 juli 2023

Alles is weer goed geregeld. Heel netjes verpakt en alles is schoon. Het werkt en de geluidskwaliteit is top.
Pluspunten:
Verbeterpunten:Geen

Locatie: Utrecht, Utrecht

Top!
Joanne W.
woensdag 12 april 2023

Snelle levering, persoonlijk contact, goede service, inmiddels al een aantal jaar vaste klant!
Pluspunten:
Verbeterpunten:

Locatie: Zierikzee, Zeeland

Alle beoordelingen zien