• Gratis bezorgd & opgehaald in NL
  • Bij ons betaal je geen borg!
  • Klanten geven ons een 9.4!

Opblaas Abraham huren

Opblaas Abraham huren als blikvanger bij een vijftigste verjaardag

Een verjaardag is altijd een goede reden voor een feestje. Maar wanneer iemand 50 jaar wordt mag je best wat meer uit de kast halen. Komt de vijftigste verjaardag van een familielid, collega of iemand in je vriendenkring er binnenkort aan? Dan is een Abraham opblaaspop huren een leuk idee om de jarige job op een bijzondere manier mee te verrassen. Een opblaasbare Abraham huren doe je via Verhuurwinkel.nl. In ons assortiment zijn diverse opblaas Abraham poppen te huur, die je gratis en zonder borg kunt laten bezorgen door heel Nederland.

 

Halve of hele opblaasbare Abraham pop huren

Bij Verhuurwinkel.nl vind je Abraham en Sarah opblaaspoppen in diverse afmetingen en ontwerpen. Wie een exemplaar voor een 50 jarige huurt, kiest meestal voor een hele Abraham of Sarah pop. Onze opblaasbare Abraham pop te huur heeft een hoogte van 3,2 meter. Behalve een hele Abraham hebben wij tevens een halve Abraham in het verhuuraanbod. Deze is 3,5 meter hoog. Een halve Abraham pop opblaasbaar huren wordt wel gedaan als de jarige er nog jong uitziet of zich nog geen 50 voelt. Daarnaast komt het steeds meer voor dat mensen voor een 25-jarige een halve opblaas Abraham huren.

 

Abraham opblaasbaar huren met alles erop en eraan

Welk model je ook kiest, met een opblaas Abraham pop huren ontvang je altijd een volledig pakket. Het enige wat je hoeft te doen is de pop uit te pakken en met lucht te vullen. Daartoe wordt bij een Abraham opblaas huren een pomp meegeleverd. De slurf sluit je aan op de pop, waarna je de stekker van de luchtpomp in het stopcontact steekt. Bevestigingsmaterialen om de Abraham opblaaspop veilig en stevig neer te zetten zijn eveneens inbegrepen. Bij de hele Abraham en Sarah poppen krijg je bovendien een 50-jaarbord.

 

Abraham opblaaspop huren, vervoeren en opzetten

En of je nu een opblaasbare Abraham huren wil van 3,2 of 3,5 meter, alles past in één kunststof krat met een totaalgewicht van 7 kg. Door zijn compacte formaat van 40x60 cm kun je die op de passagiersstoel, achterbank of in de kofferbak van elke auto vervoeren. Het opzetten van de opblaas Abraham pop is met zijn tweeën in een minuut of vijf gebeurd. Let er wel op dat het niet harder waait dan windkracht vijf.

 

Voor bedrijf of particulier een opblaas Abraham huren

Een Abraham of Sarah pop huren wordt zowel voor bedrijven als particulieren gedaan. Ze zijn bedoeld als echte blikvanger in het straatbeeld. Daarom kiest men er vaak voor om de pop in de tuin neer te zetten. Ook de oprit van het huis van de 50-jarige en de tuin of het parkeerterrein van het bedrijf waar de jarige werkt zijn geschikte locaties. Een belangrijk punt om rekening mee te houden bij een Abraham opblaasbare pop huren en opzetten is dat de ondergrond en directe omgeving vrij zijn van scherpe punten van bijvoorbeeld hekken of stenen.

 

Opblaasbare Abraham huren op onze site

Plannen om een Abraham pop te huren? Op Verhuurwinkel.nl is het zo geregeld. Geef aan welke van onze opblaasbare poppen je wilt reserveren en selecteer de huurdatum. Wij bezorgen de pop een paar dagen vooraf bij jou thuis, op het werk of bij een DHL-ServicePoint. Uiteraard wordt bij een opblaas Abraham huren slechts één dag in rekening gebracht. Bijpassende feestartikelen nodig? We hebben tevens een ruim assortiment met slingers en ballonnen voor 50-jarigen.

 

 

Beoordelingen

Perfecte service
E. Kloes
dinsdag 21 mei 2024

Heel goede service. De pop was er door Hemelvaart al extra vroeg (bijna een week van tevoren). Opzetten was een fluitje van een cent. En de reacties op de pop waren erg leuk. Aftuigen was ook weer binnen een paar minuten gedaan... heel fijn.
Pluspunten:Aanrader!
Verbeterpunten:

Locatie: Heemskerk, Noord-Holland

Super service
Inge Johansen
donderdag 18 april 2024

Levering op tijd, ook goede uitleg hoe en wat er qua zending zou gaan gebeuren.
Ook telefonisch contact was zeer fijn en goed.
Pluspunten:
Verbeterpunten:

Locatie: Uitgeest, Noord-Holland

Goed geregeld !!!
Linda Van der Meer
woensdag 3 april 2024

De pop was er ruim op tijd zoals afgesproken en weer netjes weer opgehaald zoals afgesproken. Makkelijk op te zetten !
Pluspunten:
Verbeterpunten:

Locatie: Den Haag, Zuid-Holland

Alle beoordelingen zien