• Gratis bezorgd & opgehaald in NL
  • Bij ons betaal je geen borg!
  • Klanten geven ons een 9.4!

Opblaas Sarah huren

Opblaas Sarah huren bij een 25ste of 50ste verjaardag

Als iemand 50 jaar wordt mag een Abraham of Sarah pop niet op de verjaardag ontbreken. Een opblaas Sarah huren kan via eenvoudig en makkelijk bij Verhuurwinkel.nl. Wij hebben onder andere Sarah poppen in ons huurassortiment voor een aantrekkelijke prijs. 

 


Hele of halve opblaasbare Sarah huren

Abraham poppen en Sarah poppen worden traditioneel gebruikt om de verjaardag van een 50-jarige op te vrolijken. Maar zolang hoef je niet te wachten. Je kunt bij ons namelijk ook een hele of een halve Sarah opblaaspop huren. Halve Sarah’s zijn heel erg populair als ludiek verjaardagscadeau voor vrouwen van 25 jaar. Daarnaast lenen ze zich voor een 50-jarige jet, die er jonger uitziet of jong van geest is.

Grote opblaas Sarah huren van ruim drie meter

Onze opblaasbare Sarah-poppen hebben hoogtes van drie meter of meer. Daarmee zijn het niet te missen verschijningen in de tuin of op het parkeerterrein van een bedrijf. Eenmaal opgeblazen is een hele Sarah drie meter hoog. De hoogte van een halve opblaasbare Sarah pop bedraagt zelfs 3,5 meter. Met een opblaas Sarah pop huren zal het dus niemand ontgaan dat er een verjaardag gevierd wordt.

Opzetten van huur Sarah opblaaspop

Bij een opblaasbare Abraham of opblaasbare Sarah pop huren krijg je alles om deze op te zetten. De huurset bevat een opgevouwen hele of halve pop, waterbestendige luchtpomp en bevestigingsmateriaal. Voor de luchtpomp heb je een stopcontact nodig. Het is dus handig om er een kabelhaspel bij te pakken. De slurf van de luchtpomp sluit je aan op de opblaas Sarah, waarna die zich in vijf minuten automatisch vult met lucht. Een 50-jaarbordje is inbegrepen. Optionele bijpassende koopaccessoires bij een Sarah pop huren zijn slingers, ballonnen en afzetlint.

Sarah opblaas huur online

Een opblaas Sarah huren kan per dag of twee dagen. Je ontvangt de pop enkele dagen eerder, maar betaalt alleen voor de afgesproken huurdata. Een opblaasbare Sarah of Abraham pop kun je thuis, bij je bedrijf of bij een DHL-ServicePoint laten bezorgen. Wij halen de pop de eerstvolgende werkdag weer bij je op. Het bezorgen en ophalen kost je niets.

Beoordelingen

Perfect geregeld, super service
J.L. Riool
donderdag 8 februari 2024

Mooie pop werd drie dagen eerder geleverd, terwijl je er niets extra's voor hoeft te betalen. Netjes op tijd geleverd en afgehaald. Alles netjes gecommuniceerd via de mail. Top!!! Zeker een aanrader als je iets moet huren voor een evenement.
Pluspunten:alleen maar
Verbeterpunten:geen

Locatie: Waspik, Noord-Brabant

Topservice!
Marianne Pruissen
donderdag 4 januari 2024

Vanaf het eerste contact gewoon super. In de chat gevraagd of er een 65 bordje bijgeleverd kon worden ipv 50, :Geen probleem!" Toen ik met mijn warhoofd vol overtuiging een verkeerd huisnummer doorgegeven had leverden ze het een dag later alsnog, "Geen probleem!" Ook het ophalen gebeurde met een duidelijke mail over ophaaltijd bij benadering, "Geen probleem!". Dikke dank en sorry dat ik jullie naar de buren had gestuurd...:-) Ik beveel jullie aan!
Pluspunten:
Verbeterpunten:

Locatie: Meeden, Groningen

Super service!!!!
Joost Heijnen
zaterdag 3 juni 2023

Heel netjes verpakt. Mooi dat de pop ook een paar dagen eerder geleverd werd, terwijl je er niet eens voor hoeft te betalen. Waar zie je dat nog?
Pluspunten:
Verbeterpunten:

Locatie: Panningen, Limburg

Alle beoordelingen zien