• Gratis bezorgd & opgehaald in NL
  • Bij ons betaal je geen borg!
  • Klanten geven ons een 9.4!

Opblaas Sarah huren

Opblaas Sarah huren bij een 25ste of 50ste verjaardag

Als iemand 50 jaar wordt mag een Abraham of Sarah pop niet op de verjaardag ontbreken. Een opblaas Sarah huren kan via eenvoudig en makkelijk bij Verhuurwinkel.nl. Wij hebben onder andere Sarah poppen in ons huurassortiment voor een aantrekkelijke prijs. 

 


Hele of halve opblaasbare Sarah huren

Abraham poppen en Sarah poppen worden traditioneel gebruikt om de verjaardag van een 50-jarige op te vrolijken. Maar zolang hoef je niet te wachten. Je kunt bij ons namelijk ook een hele of een halve Sarah opblaaspop huren. Halve Sarah’s zijn heel erg populair als ludiek verjaardagscadeau voor vrouwen van 25 jaar. Daarnaast lenen ze zich voor een 50-jarige jet, die er jonger uitziet of jong van geest is.

Grote opblaas Sarah huren van ruim drie meter

Onze opblaasbare Sarah-poppen hebben hoogtes van drie meter of meer. Daarmee zijn het niet te missen verschijningen in de tuin of op het parkeerterrein van een bedrijf. Eenmaal opgeblazen is een hele Sarah drie meter hoog. De hoogte van een halve opblaasbare Sarah pop bedraagt zelfs 3,5 meter. Met een opblaas Sarah pop huren zal het dus niemand ontgaan dat er een verjaardag gevierd wordt.

Opzetten van huur Sarah opblaaspop

Bij een opblaasbare Abraham of opblaasbare Sarah pop huren krijg je alles om deze op te zetten. De huurset bevat een opgevouwen hele of halve pop, waterbestendige luchtpomp en bevestigingsmateriaal. Voor de luchtpomp heb je een stopcontact nodig. Het is dus handig om er een kabelhaspel bij te pakken. De slurf van de luchtpomp sluit je aan op de opblaas Sarah, waarna die zich in vijf minuten automatisch vult met lucht. Een 50-jaarbordje is inbegrepen. Optionele bijpassende koopaccessoires bij een Sarah pop huren zijn slingers, ballonnen en afzetlint.

Sarah opblaas huur online

Een opblaas Sarah huren kan per dag of twee dagen. Je ontvangt de pop enkele dagen eerder, maar betaalt alleen voor de afgesproken huurdata. Een opblaasbare Sarah of Abraham pop kun je thuis, bij je bedrijf of bij een DHL-ServicePoint laten bezorgen. Wij halen de pop de eerstvolgende werkdag weer bij je op. Het bezorgen en ophalen kost je niets.

Beoordelingen

Topper
Verlyn Risnal
vrijdag 31 maart 2023

Snel, makkelijk en duidelijk
Pluspunten:
Verbeterpunten:

Locatie: Almere, Flevoland

Prima geholpen en netjes afgehandeld.
Arnold Stevens
vrijdag 3 februari 2023

Prima geholpen zowel met chat als telefonisch. Sarah was op de dag binnen zoals afgesproken en weer opgehaald. Ook belangrijk natuurlijk dit alles tegen een betaalbare prijs. Bij de meeste verhuur bedrijven moet je zelf ophalen.
Pluspunten:Snelle bezorging,Betaalbare prijs.
Verbeterpunten:Misschien instructie voor opvouwen product

Locatie: Veendam, Groningen

Alles was compleet en werkte.
Bart Sonder
vrijdag 27 januari 2023

Alles was compleet en werkte. Product werd ruim optijd geleverd zodat we het konden testen. Goeie handleiding en compleet met materiaal om te retourneren.
Echt om aan te bevelen!!
Pluspunten:Product voldoet aan eisen,Snelle levering,Duidelijk
Verbeterpunten:

Locatie: Middelharnis, Zuid-Holland

Alle beoordelingen zien